Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Arkadaşım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah herşey yolundadır?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dün çok kötü oldum şişkinlik mahvetti beni akşam düzeldi çok şükür 9yumurta toplanmis 7si işlem olmuş 5tanesi de döllenmiş çok şükür çok iyi durumdaymis.yarın bölünme durumuna göre transfer zamani belirlenecek. Verilen ilaç kullanım formunda transfer perşembe yazıyor . Sevinçten ağladim bugün:))inşallah hamilelikle ilgili de konuşuruz

hocam 3 aşılama şartı var demişlerdi hemde iğneli tedavi olması gerekmiş öyle söylediler bize. sizde öyle bi sorun oldu mu?

Hulisi hoca mi yapti? Ilk deneme mi?
Bekle canim 7.gun rahme duser 10. 11 . Gun acile git kan ver.

Yok cnm o doktora gitmedim tup bebek ya rahimde su an😔bebislerim bakalım tuthnucaklarmi bana insallah 👶🙏👶

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

hocam 3 aşılama şartı var demişlerdi hemde iğneli tedavi olması gerekmiş öyle söylediler bize. sizde öyle bi sorun oldu mu?

Biz 2 aşılama yaptık olmadı,bu aşılamalar içinde ilk rapor çıkıyor zaten.daha sonra tüp bebek için ayrı rapor çıktı.duruma göre değişebiliyor bu.yani bazı hastalara direkt tüp bebek için rapor çıkması gerekiyordur.aşılama yapılmasının anlamı olmayana niye aşılama şartı konsun.sadece tüp bebek şansı olana Hemen rapor çıkıyor,aşılama şansı olana direkt tüp raporu çıkarmıyorlar sanırım

En zor zamanı atlatmışsın,haydi geçmiş olsun.bundan sonra o bebişler güzelce büyüsün,transfer yapılsın,sana da güzelce tutunsunlar inşallah:) transfer yapılırken yine aynı yere,yumurta toplanılan yere yatıyorsun,30 saniyede bitiriyor hoca işini zaten.transfer edilen embriyonun ve embriyoların fotoğrafını eline veriyor hoca.8- 10 hücreleliler en iyi kalite oluyorlarmış.en önemlisi transfer yapılıyor,o dinlenme yerlerine getiriyorlar seni,Sakın hemen kalkıp gitme.onlar sana 20-30 dakika dinlen diyecekler.sakın sakın kalkma yerinden.1 saate yakın yat orada.onlar kalkabilirsin dese bile,sen ben hemen kalkmak istemiyorum de yat.bak en önemlisi bu.beni bütün tüp bebek yapan arkadaşlarım bu konuda hep uyardı.ayy inşallah iyi büyürler,sana tutunurlar :)

Inşallah arkadaşım:) kalkmicam hemen doğru söylüyorsun. Sen progestani fitil olarak kullandin mi ? Ben de kahverengi leke geliyor ve bi kısmı da geri çıkıyor.fazlasının çıkması normalmis ama lekeye anlam veremedim sanki dün kanamadan sonra kan kurumuş da atılıyor gibi:s

Evet fitil olarak kullandım,hatta bir çoğu dışarı çıkıyor normal.o kurumuş kan büyük olasılıkla yumurta toplama anında biraz kanama oluşuyor o büyük ihtimalle.bende de olmuştu.doktora söyle transfer zamanı ama ben söyledim önemsemwmişti.transferden sonra o fitilin iğnesini kullanacaksın bir süre.fitil biraz pis oluyor ama ağızdan alınca yan etkisi çok kötüymüş.anlattıklarına göre herşeyin normal gidiyor.hadi inşallah güzel haberlerin gelir :)

Içim rahatladi canım sağol.korkmuştum öyle olunca.progestan iğnesine başladım bugün 2gunde bir olacak transferden sonra da devam ediyor. Prednol diye bihap var ömrümde tadı öyle kötü bişey kullanmadım.neyseki 5guun ikisi gitti çok şükür:))) birsürü ilaç var inşallah bebegimizi kucagimiza alınca çektiğimız tüm acıları unutucaz:))

Transferim yarın 11de öyle heyecanliyim ki :)),;-) rabbim nasipse bize de bu mutluluğu versin inşallah

Ay hadi inşallah :)

Canım arkadasım 2bebeğimi de alıp geldim:)) aslında hep tek düşünüyordum iki tane bana da sürpriz oldu:))Rabbim hayırlısını versin inşallah sımsıkı tutunup bırakmazlar beni

Canım arkadasım 2bebeğimi de alıp geldim:)) aslında hep tek düşünüyordum iki tane bana da sürpriz oldu:))Rabbim hayırlısını versin inşallah sımsıkı tutunup bırakmazlar beni

Ayyy hayırlı olsuunn :)inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana.kaç hücreliler?fotoğraflarını verdiler değil mi?ayy çok dikkat et,uzan yat.

Âmin inşallah uzanarak dinlenerek geçiricem 4günü Pazartesi uçak yolculuğu yapıcam izin verdi doktor ilk 4gün önemli tutunmada dedi çok kısıtlamıcam kendimi stres yaparım yoksa. Sonuç 8temmuzda o gün Ankara'da olmayı planlıyorum burda öğrenip memlekete öyle gecmek istiyorum. Oyyy çok garip hissediyorum))

Aldım fotolarını ikisi de 8 hücreli canım ama 5taneydilr geriye dondurulacak kalmamış inşallah gerek de kalmaz.bi de ultrasonda bakınca resmen bi kız çocuğu yüzü gördüm gülümsüyordu bana çok şaşırdım bilinç altına bak ya:)))

Evet çokta kasma kendini dikkat et yeter.çok iyilermiş maşallah,çok iyi kalite diyorlar.8 temmuz sonuç inşallah positive olur:) e artık günlerin geçmesini bekliycez:)gülümseyen bebek çok güzelmiş ya :) belki içine doğmuştur,benimde hep erkek bebek gelirdi aklıma:) ohh inşallah güzel haberlerini alırız :)

Canım kaçıncı günde banyo yaptın hemşire ertesi gün yapabilirsin dedi ama korkuyorum bişey olursa diye.bide aşırı şişkinlik ve kabızlık var her şeyi yaptım gündüzleri iyi akşamları artıyor ne yapsam bilemedim

Canım ben transfersonrası 2.gün yaptım banyo.oturmadan ayakta kısa sürede birde sıcak su ,buharlanacak kadar olmasın demişlerdi.gerçi o zaman kıştı,şimdi daha rahat yaparsın çok sıcak olmasın.kendini iyi dinle eğer kaburga kemiklerinim oralarda şişlik hissediyorsan,böyle su birikmiş gibi sanki,sağdan sola falan dönerken vücudundan su sesi çıkarıyorsa sanki şişe içinde su gibi ses çıkıyorsa dpktora git.kabızlık olmamıştı bende,kuru kayısı ye,yumuşasın bağırsakların.haa birde maydonoz yeme,söktürücüymüş o.yani idrar söktürücü hiç birşey yeme sakın.vücudunu iyi takip et,o şişlik su şişliği varmı karın boşluğunda?varsa hemen doktorunu ara

Tamam canım çok teşekkürler . Yok su sesi gelmiyor affedersin gaz birikmiş gibi.gastritim var benim çok dikkat ediyorum ama yine de tetikledi ilaçlardan dolayı ağzıma acı su falan da geliyor.maydanozu duymuştum yemiyorum

cevap seçeneklerine özel etimed hastanesi etimed tüp bebek merkezini de ekleyin lütfen.ben orda tedavi gördüm çünkü

cevap seçeneklerine özel etimed hastanesi etimed tüp bebek merkezini de ekleyin lütfen.ben orda tedavi gördüm çünkü

Eklemesine ekliyeyim de bunu 1 kerede anlıyoruz neden 3 üyelik alıp beni salak yerine koyuyorsunuz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…