Canım ben transfersonrası 2.gün yaptım banyo.oturmadan ayakta kısa sürede birde sıcak su ,buharlanacak kadar olmasın demişlerdi.gerçi o zaman kıştı,şimdi daha rahat yaparsın çok sıcak olmasın.kendini iyi dinle eğer kaburga kemiklerinim oralarda şişlik hissediyorsan,böyle su birikmiş gibi sanki,sağdan sola falan dönerken vücudundan su sesi çıkarıyorsa sanki şişe içinde su gibi ses çıkıyorsa dpktora git.kabızlık olmamıştı bende,kuru kayısı ye,yumuşasın bağırsakların.haa birde maydonoz yeme,söktürücüymüş o.yani idrar söktürücü hiç birşey yeme sakın.vücudunu iyi takip et,o şişlik su şişliği varmı karın boşluğunda?varsa hemen doktorunu ara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşım nasılsın? Ramazan'ın hayırlı olsun. Galiba ben ohss yolunda ilerliyorumbenim düşündüğüm gibi olmadı tuvalete çıkabildim.karnım 5aylık gibi su sesi gelmiyor ama dönerken su var gibi sallanıyor ve çok acıyor bi de nefes almakta zorlanıyorum.yarın sabah gidicem doktora.senin kaçıncı gün olmuştu belirtiler nelerdi?
Arkadaşım nasılsın? Ramazan'ın hayırlı olsun. Galiba ben ohss yolunda ilerliyorumbenim düşündüğüm gibi olmadı tuvalete çıkabildim.karnım 5aylık gibi su sesi gelmiyor ama dönerken su var gibi sallanıyor ve çok acıyor bi de nefes almakta zorlanıyorum.yarın sabah gidicem doktora.senin kaçıncı gün olmuştu belirtiler nelerdi?
Unuttum sormayı son kan tahlilinde E2 kaç çıkmıştı sende?
Anladım canım ben o kadar kötü değilim şuan.e2yi bilmiyorum canım telden göremedim sonucumu yarın akşam evde olucam inşallah bakarım o zaman. Onunla da ilgisi var dimi?
Anladım canım ben o kadar kötü değilim şuan.e2yi bilmiyorum canım telden göremedim sonucumu yarın akşam evde olucam inşallah bakarım o zaman. Onunla da ilgisi var dimi?
Arkadaşım nasıl oldun? İyisindir inşallah ,merak ettim seni
Arkadaşım nasıl oldun? İyisindir inşallah ,merak ettim seni
Canım e2transfer günü olan sonuç yok ama ayın 21inde 3500 bu çatlatma iğnesini yapacağım gün.bir önceki gün 2900. 26sında transfer oldu o süreye kadar düştü mü daha da yükseldi mi bilemiyorum
Bi belirtin fln olmusmuydu 5 inci gun fln bide ben uzaniyorum is tutmuyorum arada kalkıp evde tur atiyorum yavas yavas sen neler yapmistin
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Canım e2transfer günü olan sonuç yok ama ayın 21inde 3500 bu çatlatma iğnesini yapacağım gün.bir önceki gün 2900. 26sında transfer oldu o süreye kadar düştü mü daha da yükseldi mi bilemiyorum
Korkuyorum sonucu sormaya,sonuç ne ise mutlaka bir hayır vardır. Ama inşalllah olumludur,çok dua ettim senin için bu mübarek günlerde.
Korkuyorum sonucu sormaya,sonuç ne ise mutlaka bir hayır vardır. Ama inşalllah olumludur,çok dua ettim senin için bu mübarek günlerde.
Canımmm çok şükür pozitif 115:))))) mutluluktan ağladım ancak kendime geldim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin
Canımmm çok şükür pozitif 115:))))) mutluluktan ağladım ancak kendime geldim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin
Butun yorumlari okudum hamile msj okuyunca sevindim. Hayirli ugurlu olsun . Bende eylulde gogsen hocaya gitmeyi dusunuyorum.
Canım yaaaaa çok sevindim. Okuyunca çığlık atmışım eşim korktu :) Alllahhhh'ım çok şükür,inşallah herşeyin sağlıklı güzel devam eder. Çok çok tebrik ederim:)son zamanlardaki en güzel haberlerden oldu.ehh artık değerlerinin katlanması,keseyi görme,kalp atışlarını dinleme kaldı:) tekrar tebrik ederim,çok ama çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?