Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

Arkadaşım nasılsın? Ramazan'ın hayırlı olsun. Galiba ben ohss yolunda ilerliyorum benim düşündüğüm gibi olmadı tuvalete çıkabildim.karnım 5aylık gibi su sesi gelmiyor ama dönerken su var gibi sallanıyor ve çok acıyor bi de nefes almakta zorlanıyorum.yarın sabah gidicem doktora.senin kaçıncı gün olmuştu belirtiler nelerdi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana hayırlı Ramazan'lar canım.bende transferden 3 gün sonra kötü olmaya başladım,hatta 3.gece afedersin nasıl kustum anlatamam.sabah telefon açtım nefes almakta zorlandım kustum dedim hemen gel dedi.ultrasonla göğüs kafesime baktı hemen,orta derece dedi.büyük hastaneye yönlendirdi,kan tahlili yapıldı hemen,1 tane hap verip gönderdi.o hap 1 saat içinde 6 kez lavaboya çıkardı,deli gibi idrar yapıyorsun ve anında rahatlıyorsun.kolay atlatılıyor hiç korkma.belkide iyi ye işaret:) ayy inşallah tutmuştur bebişler yaa:))

Unuttum sormayı son kan tahlilinde E2 kaç çıkmıştı sende?

Unuttum sormayı son kan tahlilinde E2 kaç çıkmıştı sende?

Anladım canım ben o kadar kötü değilim şuan.e2yi bilmiyorum canım telden göremedim sonucumu yarın akşam evde olucam inşallah bakarım o zaman. Onunla da ilgisi var dimi?

E2 benim en son. 3000 di.ohss onunla ilgiliymiş.o kadar kötü olmamana sevindim açıkçası,çok rahatsız ediyordu çünkü.yarın belli olur herşey,hayırlısı olsun herşeyin tabi:)

Arkadaşım nasıl oldun? İyisindir inşallah ,merak ettim seni

Canım evimize geldik dün akşam daha rahatım şimdi.dün ankaradayken midem çok bulanıyordu affedersin öğürüyordum hep bugün daha iyiyim Hulusi hocayla görüşmedim gitme fırsatım olmadı bol bol su içtim o çok rahatlattı. Sancım yok şimdilik ama şişkinliğim 7.aya doğru gidiyo:) havaalanında falan hamile sandılar beni:) inşallah ikizlerimle birlikte büyür göbişim:)

Son düzenleme:

Canım evimize geldik dün akşam daha rahatım şimdi.dün ankaradayken midem çok bulanıyordu affedersin öğürüyordum hep bugün daha iyiyim Hulusi hocayla görüşmedim gitme fırsatım olmadı bol bol su içtim o çok rahatlattı. Sancım yok şimdilik ama şişkinliğim 7.aya doğru gidiyo:) havaalanında falan hamile sandılar beni:) inşallah ikizlerimle birlikte büyür göbişim:)

Canım e2transfer günü olan sonuç yok ama ayın 21inde 3500 bu çatlatma iğnesini yapacağım gün.bir önceki gün 2900. 26sında transfer oldu o süreye kadar düştü mü daha da yükseldi mi bilemiyorum

Oh hoşgeldin evine :) maşallah kötü değilsin , ohss olsan duramazdın.değilsin demekki artık sadece positive sonuç beklemek, bol bol dua etmek kalıyor. Bu mübarek günlerde inşallah hayırlı sonucun olur

Bi belirtin fln olmusmuydu 5 inci gun fln bide ben uzaniyorum is tutmuyorum arada kalkıp evde tur atiyorum yavas yavas sen neler yapmistin

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Arkadaşım nasılsın?seni merak ettim?

selam kızlar
anket sonuçlanmamış ama ben merak ediyorum genartta tedavi olup tüp bebek yaptıran var mı

Korkuyorum sonucu sormaya,sonuç ne ise mutlaka bir hayır vardır. Ama inşalllah olumludur,çok dua ettim senin için bu mübarek günlerde.

Korkuyorum sonucu sormaya,sonuç ne ise mutlaka bir hayır vardır. Ama inşalllah olumludur,çok dua ettim senin için bu mübarek günlerde.

Canım birazdan gidicem hastaneye yazıcam sana inşallah Rabbim hayırlısını versin

Canım kan verdim 5te çıkacak sonuç

Canımmm çok şükür pozitif 115:))))) mutluluktan ağladım ancak kendime geldim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin

Butun yorumlari okudum hamile msj okuyunca sevindim. Hayirli ugurlu olsun . Bende eylulde gogsen hocaya gitmeyi dusunuyorum.

Canım yaaaaa çok sevindim. Okuyunca çığlık atmışım eşim korktu :) Alllahhhh'ım çok şükür,inşallah herşeyin sağlıklı güzel devam eder. Çok çok tebrik ederim:)son zamanlardaki en güzel haberlerden oldu.ehh artık değerlerinin katlanması,keseyi görme,kalp atışlarını dinleme kaldı:) tekrar tebrik ederim,çok ama çok sevindim

Butun yorumlari okudum hamile msj okuyunca sevindim. Hayirli ugurlu olsun . Bende eylulde gogsen hocaya gitmeyi dusunuyorum.

Çok teşekkürler canım inşallah senin tedavin de güzel sonuçlanır hep iyi düşün sakın sakın moralini bozma

Canım benim çok teşekkürler her şey için bu süreçte öyle rahatlatın ki beni dualarım seninle bebeğinle. Şimdi başladı değer katlanacak mı telaşı inşallah bu süreçleri de güzel bi şekilde atlatırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…