Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İstanbul Tüp Bebek Merkezleri

Gözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinbende mustafa bahçecinin hastasiyim
Amin sagol canim. Hamilenin duasi kabul olur derler hep dua ediyorum rabbim kimseyi evvlat hasretiyle boş kucakla sinamasin. Bide kimseye soylemedik biz tup denedigimizi. O surec o kadar zor gelmistiki bana hic bitmedi sanki bekleyis. Bir ay dondurup oyle transfer yapildi ustelik belke bekle öldum. Ama bu stres tedavi icin kotu. Elinizden geldigi kadar sakin olmaya dusunmemeye calisin. Sonuc zaten degismeyecek..

Herkese bol sans dilerim

Kızlar bende Kıbrıs'ta donasyon yaptırdım bir merkezde. Çok memnun kaldım. Şimdi de kız kardeşim için taşıyıcı anne ile tüp bebek tedavisini yaptıracağız aynı merkeze fakat taşıyıcı anneyi biz bulmak istiyoruz. Tanıdığınız bildiğiniz Allah korkusu olan biri var mı bize taşıyıcı anne olabilecek?

Aynen şekerim hamileyken dualar daha cabuk kabul oluyor Rabbim el acan herkesi dileğine kavustursn bnm de transferin oldu gün sayıyorum canım bol bol dua et banada

Aynen şekerim hamileyken dualar daha cabuk kabul oluyor Rabbim el acan herkesi dileğine kavustursn bnm de transferin oldu gün sayıyorum canım bol bol dua et banada

En zor doneme girmissin. Beklemek kismi ölduruyor insani. Rabbim tum bekleyenlerr cift cizgileri gostersin insallah

arkadaşlar istanbul zeytinburnu süleymaniye (eski adı semiha şakir ) eğitim araştırma hastanesi neden yok?ben orda iki deneme yaptım. ama ankette bulamadım.

Amerikan Hastanesin de tedavi olanlar !!!!
Şubat ayında Amerikan Hastanesini düşünüyorum, lütfen görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Umut bahcecide cem beyle tedavi gordum suan 28.haftamdayim. ilk denemede insaallah prensesime kavusacagim. Zor ve stresli bir surec. Rabbbim denemelerinizi bosa cikarmasin insallah kizlar.
bende Cem beyin anne adayıyım :) 2 kız bekliyoruz inşallah sağ salim :) size tek transfer mi olmuştu?bizde ikisi de tuttu :)

İmkanınız var ise Memorial Şişli diyorum. İlk sefer Cerrahpasa sonra 3 kez Jinemed ve Memorial 2. Kez de sonunda oldu. Kalabalık ve kaotik gözüküyor ama işlerine hakimler, Semra hanımı ve ekibindeki Ayse hanımı kesinlikle tavsiye ederim.Ben de yas sorunu ve ameliyatlarım olduğu için gerçekten zor bir ihtimaldi, ama oldu işte

bende Cem beyin anne adayıyım :) 2 kız bekliyoruz inşallah sağ salim :) size tek transfer mi olmuştu?bizde ikisi de tuttu :)
Hayirli olsun sizede insallah sag salim kucaginiza almak nasip olur. Cem bey bizim transferden cok emindi tek yapalim dedi biz sansimizi arttirmak icin 2 istedik. Ikiz riski cok yuksek dedi ama esim insallah ikiz tutar diyerek 2li transfer yaptik. Teki tuttu. Hayirlisiyla kucagimiza alicaz artik gun sayiyoruz.

bizde de çok yüksekti ama biz güvenemedik 2 tane transfer edin dedik,çok şükür kız kıza kardeş kardeş geliyorlar :) size de hayırlı sağlıklı bir doğum dilerim:)

Ayyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun

Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denememde tuttu. Çok şükür. Yücel hoca ve hüsamettin bey harika insanlar. İşlerini mükemmel titizlikle yapıyorlar. Hamileliğim süresince de yine kontrollerimi oraya yaptıracağım. Hiçbiryere artık güvenemem. Bundan önce iki defa doktorun cahilliğinden dolayı bebeklerimi kaybettim. Brüksel Tüp bebeğe sonuna kadar güveniuorum Allah utandırmasın

Lutfen biri bana yazabilirmi ASM de Dr Ebru hanimda tedavi gorenler oldumu gectigimiz Ekim ayinda basladim2 basarisiz denemem oldu simdi tekrar denemek istiyorum AMA acaba Aydin beyemi gecsem diye dusunuyorum beynim durdu cok karisik hissediyorum Ebru hanimda tedavi goren olduysa lutfen deneyimlerinizi payladirmisiniz ???

kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe

kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe
Canım yaşla ilgili değişiyor 35 ve sonrası iki embriyo mesela sen takılma doktorun senin için en iyisine karar verir

Anketten de anlaşılacağı üzere en doğru merkezlerden biri Şişli Memorial ve Semra KAHRAMAN...

Az ilaçla daha konforlu ve yormayan bir tedavi süreci geçirdim gereksiz hiç bir işlem yapmadılar ..Allah hepsinden razı olsun
Arkadsim semra kahramndmi tedavi gordun kacinci denemde gebe kaldin ilgileri nasil fiyat konusu falan yrdci olursan sevinirm

Arkadsim semra kahramndmi tedavi gordun kacinci denemde gebe kaldin ilgileri nasil fiyat konusu falan yrdci olursan sevinirm
İlk denememde hamile kaldım Can'ım çok şükür ..Semra kahraman ekibin başı tedavileri o planlıyor gideceksen önce ondan randevu al yanında ekipten diğer bir doktorda oluyor .tedavi sırasında onu göremeyebilirsin ama her gün toplantı yapıp dosyanı görüyor..kalabalık bir merkez çok yoğunlar ve çok çalışıyorlar o yüzden çok özel ilgi yok haliyle ama istediğin herşeyi sorabilirsin en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor ve en önemlisi labaratuvarı dünyada sayılı ..embriyologları da çok deneyimli tedavi yaklaşık 6 bin civarında ama Rapor varsa bin tl indirim yapıyorlar .umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…