- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
Amin sagol canim. Hamilenin duasi kabul olur derler hep dua ediyorum rabbim kimseyi evvlat hasretiyle boş kucakla sinamasin. Bide kimseye soylemedik biz tup denedigimizi. O surec o kadar zor gelmistiki bana hic bitmedi sanki bekleyis. Bir ay dondurup oyle transfer yapildi ustelik belke bekle öldum. Ama bu stres tedavi icin kotu. Elinizden geldigi kadar sakin olmaya dusunmemeye calisin. Sonuc zaten degismeyecek..Gözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinbende mustafa bahçecinin hastasiyim
Aynen şekerim hamileyken dualar daha cabuk kabul oluyor Rabbim el acan herkesi dileğine kavustursn bnm de transferin oldu gün sayıyorum canım bol bol dua et banadaAmin sagol canim. Hamilenin duasi kabul olur derler hep dua ediyorum rabbim kimseyi evvlat hasretiyle boş kucakla sinamasin. Bide kimseye soylemedik biz tup denedigimizi. O surec o kadar zor gelmistiki bana hic bitmedi sanki bekleyis. Bir ay dondurup oyle transfer yapildi ustelik belke bekle öldum. Ama bu stres tedavi icin kotu. Elinizden geldigi kadar sakin olmaya dusunmemeye calisin. Sonuc zaten degismeyecek..
Herkese bol sans dilerim
Aynen şekerim hamileyken dualar daha cabuk kabul oluyor Rabbim el acan herkesi dileğine kavustursn bnm de transferin oldu gün sayıyorum canım bol bol dua et banada
bende Cem beyin anne adayıyım :) 2 kız bekliyoruz inşallah sağ salim :) size tek transfer mi olmuştu?bizde ikisi de tuttu :)Umut bahcecide cem beyle tedavi gordum suan 28.haftamdayim. ilk denemede insaallah prensesime kavusacagim. Zor ve stresli bir surec. Rabbbim denemelerinizi bosa cikarmasin insallah kizlar.
Hayirli olsun sizede insallah sag salim kucaginiza almak nasip olur. Cem bey bizim transferden cok emindi tek yapalim dedi biz sansimizi arttirmak icin 2 istedik. Ikiz riski cok yuksek dedi ama esim insallah ikiz tutar diyerek 2li transfer yaptik. Teki tuttu. Hayirlisiyla kucagimiza alicaz artik gun sayiyoruz.bende Cem beyin anne adayıyım :) 2 kız bekliyoruz inşallah sağ salim :) size tek transfer mi olmuştu?bizde ikisi de tuttu :)
bizde de çok yüksekti ama biz güvenemedik 2 tane transfer edin dedik,çok şükür kız kıza kardeş kardeş geliyorlar :) size de hayırlı sağlıklı bir doğum dilerim:)Hayirli olsun sizede insallah sag salim kucaginiza almak nasip olur. Cem bey bizim transferden cok emindi tek yapalim dedi biz sansimizi arttirmak icin 2 istedik. Ikiz riski cok yuksek dedi ama esim insallah ikiz tutar diyerek 2li transfer yaptik. Teki tuttu. Hayirlisiyla kucagimiza alicaz artik gun sayiyoruz.
Canım yaşla ilgili değişiyor 35 ve sonrası iki embriyo mesela sen takılma doktorun senin için en iyisine karar verirkızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe
Az ilaçla daha konforlu ve yormayan bir tedavi süreci geçirdim gereksiz hiç bir işlem yapmadılar ..Allah hepsinden razı olsunAnketten de anlaşılacağı üzere en doğru merkezlerden biri Şişli Memorial ve Semra KAHRAMAN...
Arkadsim semra kahramndmi tedavi gordun kacinci denemde gebe kaldin ilgileri nasil fiyat konusu falan yrdci olursan sevinirmAz ilaçla daha konforlu ve yormayan bir tedavi süreci geçirdim gereksiz hiç bir işlem yapmadılar ..Allah hepsinden razı olsun
İlk denememde hamile kaldım Can'ım çok şükür ..Semra kahraman ekibin başı tedavileri o planlıyor gideceksen önce ondan randevu al yanında ekipten diğer bir doktorda oluyor .tedavi sırasında onu göremeyebilirsin ama her gün toplantı yapıp dosyanı görüyor..kalabalık bir merkez çok yoğunlar ve çok çalışıyorlar o yüzden çok özel ilgi yok haliyle ama istediğin herşeyi sorabilirsin en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor ve en önemlisi labaratuvarı dünyada sayılı ..embriyologları da çok deneyimli tedavi yaklaşık 6 bin civarında ama Rapor varsa bin tl indirim yapıyorlar .umarım yardımcı olabilmişimdir.Arkadsim semra kahramndmi tedavi gordun kacinci denemde gebe kaldin ilgileri nasil fiyat konusu falan yrdci olursan sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?