Canım tedavi olduğu için iş yeri izin verir zaten hergün gitmiyorsun kontrollere mümkün olduğunca da haftasonuna alırsın randevunu biliyorum istanbulda zor bu işler git gel falanAraştırdım canım orayı çok iyi diyor herkes ama maalesef karşıda olduğu için gitmem çok zor. çalışıyorum iş ve tüp bebek aynı anda nasıl olacak bilmiyorum bide merkez uzak olursa çok çok zor olacak o yüzden bana yakın yerler araştırıyorum.
Ise ara ver. bruksel tup bebek merkezine muhakkak git. asla pisman olmazsin
Canım tedavi olduğu için iş yeri izin verir zaten hergün gitmiyorsun kontrollere mümkün olduğunca da haftasonuna alırsın randevunu biliyorum istanbulda zor bu işler git gel falan
Bebek olsun isi birakİşe ara vermem biraz zor canımnasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı. rapor geçen yerleri araştırıyorum Bruksel tüp bebek merkezini de bir arıcam bakalım rapor geçiyor mu?
Bebek olsun isi birak
Çok geçmiş olsun canım ne yazıkki böyle şeyler hep oluyor forumda neler okuyoruz ben tavsiyeler üzerine bahçeciye gittim allahtan hersey sorunsuz ilerledi inşallah yeni tedavin hayırlı olurAcıbadem ve Fatih beye güvenip gitmiştik.lakin gerek Fatih bey,gerek embriyologlar son derece ciddiyetten uzak ve işini layıkı ile yapmayan insanlar.Laporoskopi epikrizimi yanlış yazmışlar,aradan 4 ay geçti başka bir merkeze gittim ve şok Raporda fallop tüpleri alınmış yazıyor dediler..Fatih bey almadım diyor ama raporda alınmış gözüküyor.Aradık olabilir ne var bunda diyorlar.Başka bir merkezde tekrar yeniden işlemlere başladık..İşinin ciddiyetinde olan başka bir merkeze gitmenizi tavsiye ederim.Hem emekleriniz hem paranıza yazık olmasın.
Gözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinbende mustafa bahçecinin hastasiyim
Canım benim laparoskopi falan olmam gerekti türlerde sorun vardı rezerv azdı ama tüm olumsuzluklara rağmen mustafa hocam sayesinde mutlu sona az kaldıcanım merhaba bende bahçecı fulya da tedavı görüyorum. senın sorunun neydi acaba?
Merhaba canım. Tüp bebekle hamile kaldın sanırım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Merkez konusunda kararsızlık yaşamışsın sanırım hangi merkeze gittin ve hamile kaldın söyleyebilir misin. Ben de kararsızım Avrupa yakasında oturuyorum ve güvenilir bir merkez ve Dr arayışı icerisindeyimbebek olduktan sonra bırakırımda olana kadar çalışmak istiyorum. şuan çok iyi maaş alıyorum sigortamda yüksek yatıyor doğum parası alırsam çalışmadığım sürede ilaç gibi gelir diye çalışmak istiyorum ama doktor çalışma derse mecbur bırakıcam.
Merhaba canım. Tüp bebekle hamile kaldın sanırım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Merkez konusunda kararsızlık yaşamışsın sanırım hangi merkeze gittin ve hamile kaldın söyleyebilir misin. Ben de kararsızım Avrupa yakasında oturuyorum ve güvenilir bir merkez ve Dr arayışı icerisindeyim
Öyle mi doğal yollarla kalmana çok sevindim canım allah bizlere de nasip etsin. Sağlıkla al bebeğini kucağına:)canım merhaba, yok ben normal hamile kaldım. bende çok araştırdım doktorum 3 ay daha bekle olmazsa o zaman bakarız demişti. 2. ayında hamile kaldım zaten gerek kalmadı. bende çok araştırdım merkez ama karar verememiştim.
Öyle mi doğal yollarla kalmana çok sevindim canım allah bizlere de nasip etsin. Sağlıkla al bebeğini kucağına:)
Canım bana yazdın herhalde. Çok teşekkür ederim ben de bahçeci ile ilgili çok olumlu yazılar okudum hatta dünya sıralamasında bile çok iyi bi yerdeymis ama orda da bir çok Dr varmış sanırım hangisi daha iyidir bilemedim. Mustafa bahçeci ile ilgili olumlu yorumlar aldın mı. Bi erbil bey diye birini duydum bi de senden Mustafa bahçeciyi duydum. Sen görüşmeye gittin miCanım Avrupa yakasında merkez arıyorsan kesinlikle bahceci kliniği ve Mustafa bahceci canım doktorum işinin ehli profosyonel bir doktor merkezi zaten söylememe gerek yok bende çok araştırdım zamanında sonunda burda karar kıldık eşimle
Cnm iki tüp bebek merkezine gittim, ilki fsh yüksek ve 1 adet yumurtan var, yumurta rezervin azalmış ve biz şu anda bişey yapamayız diyerek gönderdi beni. Ben de bir hafta sonra farklı bir tüp bebek merkezine gittim, bir hafta önce 1 tane olan yumurtam artmıştı ve doktor hemen tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi, tabi şaşırdım, ben artık hiçbir tüp bebek merkezi kabul etmez beni diye düşünmüştüm. Ama doktor bana %5 şansın var dese de bir umut verdi, gerisi şans artık. Ayrıca rahim filmime iki doktor daha baktı ve ikisi de herhangi bir tıkanıklık yok dedi.Yani benim en önemli sorunum yumurta rezervimin azalması ve maalesef tüp bebekte bile şansım çok az.
Mosdette acaba eşinizde varikosel var mı??
Benim Eşiminde morfolojisi 0. Ameliyat oldu bakalım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben tedavi oldum olumlu sonucumu aldım bile mustafa bahceci doktorum ama Erbil beyde çok iyi doktor adını çok duydum birde Güvenç bey var ondan da çok bahsediyorlar forumda iyi diyeCanım bana yazdın herhalde. Çok teşekkür ederim ben de bahçeci ile ilgili çok olumlu yazılar okudum hatta dünya sıralamasında bile çok iyi bi yerdeymis ama orda da bir çok Dr varmış sanırım hangisi daha iyidir bilemedim. Mustafa bahçeci ile ilgili olumlu yorumlar aldın mı. Bi erbil bey diye birini duydum bi de senden Mustafa bahçeciyi duydum. Sen görüşmeye gittin mi
Öyle mi çok sevindim canım sonuç almana. Darısı başımıza inşallah. Şimdi aşılama için klomen kullanıyorum ama aşılama dan sonuç alamazsak bahçeciyle görüşmeye gidicem.Canım ben tedavi oldum olumlu sonucumu aldım bile mustafa bahceci doktorum ama Erbil beyde çok iyi doktor adını çok duydum birde Güvenç bey var ondan da çok bahsediyorlar forumda iyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?