Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İstanbul Tüp Bebek Merkezleri

Canım tedavi olduğu için iş yeri izin verir zaten hergün gitmiyorsun kontrollere mümkün olduğunca da haftasonuna alırsın randevunu biliyorum istanbulda zor bu işler git gel falan

Ise ara ver. bruksel tup bebek merkezine muhakkak git. asla pisman olmazsin

İşe ara vermem biraz zor canım nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı. rapor geçen yerleri araştırıyorum Bruksel tüp bebek merkezini de bir arıcam bakalım rapor geçiyor mu?

Canım tedavi olduğu için iş yeri izin verir zaten hergün gitmiyorsun kontrollere mümkün olduğunca da haftasonuna alırsın randevunu biliyorum istanbulda zor bu işler git gel falan

evet canım çok zor olacak ama Rabbim yardım eder inş. korkuyorum bide tutmazsa kendi kendimi yicem çok koşturmalı bir işim var

Bebek olsun isi birak

bebek olduktan sonra bırakırımda olana kadar çalışmak istiyorum. şuan çok iyi maaş alıyorum sigortamda yüksek yatıyor doğum parası alırsam çalışmadığım sürede ilaç gibi gelir diye çalışmak istiyorum ama doktor çalışma derse mecbur bırakıcam.

Acıbadem ve Fatih beye güvenip gitmiştik.lakin gerek Fatih bey,gerek embriyologlar son derece ciddiyetten uzak ve işini layıkı ile yapmayan insanlar.Laporoskopi epikrizimi yanlış yazmışlar,aradan 4 ay geçti başka bir merkeze gittim ve şok Raporda fallop tüpleri alınmış yazıyor dediler..Fatih bey almadım diyor ama raporda alınmış gözüküyor.Aradık olabilir ne var bunda diyorlar.Başka bir merkezde tekrar yeniden işlemlere başladık..İşinin ciddiyetinde olan başka bir merkeze gitmenizi tavsiye ederim.Hem emekleriniz hem paranıza yazık olmasın.

Çok geçmiş olsun canım ne yazıkki böyle şeyler hep oluyor forumda neler okuyoruz ben tavsiyeler üzerine bahçeciye gittim allahtan hersey sorunsuz ilerledi inşallah yeni tedavin hayırlı olur

canım merhaba bende bahçecı fulya da tedavı görüyorum. senın sorunun neydi acaba?
Canım benim laparoskopi falan olmam gerekti türlerde sorun vardı rezerv azdı ama tüm olumsuzluklara rağmen mustafa hocam sayesinde mutlu sona az kaldı

Merhaba canım. Tüp bebekle hamile kaldın sanırım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Merkez konusunda kararsızlık yaşamışsın sanırım hangi merkeze gittin ve hamile kaldın söyleyebilir misin. Ben de kararsızım Avrupa yakasında oturuyorum ve güvenilir bir merkez ve Dr arayışı icerisindeyim

canım merhaba, yok ben normal hamile kaldım. bende çok araştırdım doktorum 3 ay daha bekle olmazsa o zaman bakarız demişti. 2. ayında hamile kaldım zaten gerek kalmadı. bende çok araştırdım merkez ama karar verememiştim.

Öyle mi doğal yollarla kalmana çok sevindim canım allah bizlere de nasip etsin. Sağlıkla al bebeğini kucağına:)

Canım Avrupa yakasında merkez arıyorsan kesinlikle bahceci kliniği ve Mustafa bahceci canım doktorum işinin ehli profosyonel bir doktor merkezi zaten söylememe gerek yok bende çok araştırdım zamanında sonunda burda karar kıldık eşimle

Canım bana yazdın herhalde. Çok teşekkür ederim ben de bahçeci ile ilgili çok olumlu yazılar okudum hatta dünya sıralamasında bile çok iyi bi yerdeymis ama orda da bir çok Dr varmış sanırım hangisi daha iyidir bilemedim. Mustafa bahçeci ile ilgili olumlu yorumlar aldın mı. Bi erbil bey diye birini duydum bi de senden Mustafa bahçeciyi duydum. Sen görüşmeye gittin mi

Merhaba, üzerinden uzun zaman geçmiş ama merak ettim sonuç alabildiniz mi? hangi tüp bebek merkezini tercih ettiniz?

Canım ben tedavi oldum olumlu sonucumu aldım bile mustafa bahceci doktorum ama Erbil beyde çok iyi doktor adını çok duydum birde Güvenç bey var ondan da çok bahsediyorlar forumda iyi diye

Canım ben tedavi oldum olumlu sonucumu aldım bile mustafa bahceci doktorum ama Erbil beyde çok iyi doktor adını çok duydum birde Güvenç bey var ondan da çok bahsediyorlar forumda iyi diye
Öyle mi çok sevindim canım sonuç almana. Darısı başımıza inşallah. Şimdi aşılama için klomen kullanıyorum ama aşılama dan sonuç alamazsak bahçeciyle görüşmeye gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…