- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
a.r.olsun arkdsim bilgilendrdgin icin rbbim teez zamanda yavrunu kucagina almayi nasib etsin inslh inslh gidrr bi gorusurum benim iki negatif denemem oldu acibademde baklim bundan sonra nr yol izliycezİlk denememde hamile kaldım Can'ım çok şükür ..Semra kahraman ekibin başı tedavileri o planlıyor gideceksen önce ondan randevu al yanında ekipten diğer bir doktorda oluyor .tedavi sırasında onu göremeyebilirsin ama her gün toplantı yapıp dosyanı görüyor..kalabalık bir merkez çok yoğunlar ve çok çalışıyorlar o yüzden çok özel ilgi yok haliyle ama istediğin herşeyi sorabilirsin en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor ve en önemlisi labaratuvarı dünyada sayılı ..embriyologları da çok deneyimli tedavi yaklaşık 6 bin civarında ama Rapor varsa bin tl indirim yapıyorlar .umarım yardımcı olabilmişimdir.
Allah sana da tez Zaman'da en hayırlısını nasip etsin Can'ım inşallah bunların hepsi bir sebep ..Allah'a emanet ol.a.r.olsun arkdsim bilgilendrdgin icin rbbim teez zamanda yavrunu kucagina almayi nasib etsin inslh inslh gidrr bi gorusurum benim iki negatif denemem oldu acibademde baklim bundan sonra nr yol izliycez
hayırlı olsun canım inşallah sağsalim kucağına alırsın ben de ilk denemeyi orda yaptım ve tuttu şuan oğlum 6 aylık oldu bile 3 sene sonra da dondurulmuşlarla inşallah 2. çocuk için yine gidicemBrüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denememde tuttu. Çok şükür. Yücel hoca ve hüsamettin bey harika insanlar. İşlerini mükemmel titizlikle yapıyorlar. Hamileliğim süresince de yine kontrollerimi oraya yaptıracağım. Hiçbiryere artık güvenemem. Bundan önce iki defa doktorun cahilliğinden dolayı bebeklerimi kaybettim. Brüksel Tüp bebeğe sonuna kadar güveniuorum Allah utandırmasın
Bahcecinin bütün merkezleri genel itibariyle iyi bence cünkü insanlar genelde memnunilk deneme tek embriyo ile istanbul umut tüp bebk merkezinde süleyman tosun ile tek yumurta ikizleri.. şimdi 6 yaş olacaklar.. hoca ordan ayrılmış diye duydum.. merkez ile ilgili sıkıntılarım olmuştu ve yazmıştım ama Rabbim nasip etti işte.. haklarını da yiyemem.. özellikle süleyman hoca çok deneyimli birisi.. güven veriyor
Merhaba bende geçtiğimiz salı günü transferim oldu medikana da Düzgün korkmaz doktorum sizde transfer sonrası belirtiler neler olduBahcelievler medicana düzgün korkmaz ilk denemede pozitif çok sukur.
Kazen neden listede brüksel tüp bebek merkezi yok acaba?
Merhaba bende geçtiğimiz salı günü transferim oldu medikana da Düzgün korkmaz doktorum sizde transfer sonrası belirtiler neler oldu
Canım bahceci umut var ama Anadolu yakasında giden herkeste çok memnun orayı da araştır bikızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?
Canım bahceci umut var ama Anadolu yakasında giden herkeste çok memnun orayı da araştır bi
Ise ara ver. bruksel tup bebek merkezine muhakkak git. asla pisman olmazsinAraştırdım canım orayı çok iyi diyor herkes ama maalesef karşıda olduğu için gitmem çok zor. çalışıyorum iş ve tüp bebek aynı anda nasıl olacak bilmiyorum bide merkez uzak olursa çok çok zor olacak o yüzden bana yakın yerler araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?