Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İstanbul Tüp Bebek Merkezleri

a.r.olsun arkdsim bilgilendrdgin icin rbbim teez zamanda yavrunu kucagina almayi nasib etsin inslh inslh gidrr bi gorusurum benim iki negatif denemem oldu acibademde baklim bundan sonra nr yol izliycez

a.r.olsun arkdsim bilgilendrdgin icin rbbim teez zamanda yavrunu kucagina almayi nasib etsin inslh inslh gidrr bi gorusurum benim iki negatif denemem oldu acibademde baklim bundan sonra nr yol izliycez
Allah sana da tez Zaman'da en hayırlısını nasip etsin Can'ım inşallah bunların hepsi bir sebep ..Allah'a emanet ol.

Allah herkese tez zamanda anne olma duygusunu tattırsın her gün duacıyın bahceci kliniğin bna bu armağanı verdiği için

27 nisan da semra kahraman la randevum var tedaviye başlıycam.onun profesyönelliğinden zaten şüphem yok .ama aşılama için acaba başka hastane düşünsem mi diyorum bezmialemi bilen var mı yada orada iyi bi doktor?

hayırlı olsun canım inşallah sağsalim kucağına alırsın ben de ilk denemeyi orda yaptım ve tuttu şuan oğlum 6 aylık oldu bile 3 sene sonra da dondurulmuşlarla inşallah 2. çocuk için yine gidicem

Dondurulmuş embriyoların ne kadardır yani kaç sene oldu benim de bahcecide var embriyom şimdi hamileyim doğumdan sonra ne kadar daha saklayabiliyorum

ilk deneme tek embriyo ile istanbul umut tüp bebk merkezinde süleyman tosun ile tek yumurta ikizleri.. şimdi 6 yaş olacaklar.. hoca ordan ayrılmış diye duydum.. merkez ile ilgili sıkıntılarım olmuştu ve yazmıştım ama Rabbim nasip etti işte.. haklarını da yiyemem.. özellikle süleyman hoca çok deneyimli birisi.. güven veriyor

Bahcecinin bütün merkezleri genel itibariyle iyi bence cünkü insanlar genelde memnun

İstanbul Florance Bülent Baysal'da tedavi oldum. Doktorumdan çok memnun kaldım. İlk embriyoda kimyasal gebelik oluştu. Dondurulmuşlar ile denememizde tuttu çok şükür.

Merhaba bende geçtiğimiz salı günü transferim oldu medikana da Düzgün korkmaz doktorum sizde transfer sonrası belirtiler neler oldu

Ben de bahçelievlerde oturuyorum doktorum beylikdüzü medicanayı tavsiye etti ama oraya gitmem zor memnun kaldın mı ilgililer mi biraz bilgi verir misin. Bu arada hayırlı olsun.

zeytinburnu süleymaniye semiha şakir hastanesini de ekler misiniz?

kızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?

kızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?
Canım bahceci umut var ama Anadolu yakasında giden herkeste çok memnun orayı da araştır bi

Canım bahceci umut var ama Anadolu yakasında giden herkeste çok memnun orayı da araştır bi

Araştırdım canım orayı çok iyi diyor herkes ama maalesef karşıda olduğu için gitmem çok zor. çalışıyorum iş ve tüp bebek aynı anda nasıl olacak bilmiyorum bide merkez uzak olursa çok çok zor olacak o yüzden bana yakın yerler araştırıyorum.

Ise ara ver. bruksel tup bebek merkezine muhakkak git. asla pisman olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…