Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Ben de çok alıngan biriyim hele şimdi iyice öyleyim bende küserdim dr aAmin canım ınş hepimiz gunaydin bu arada peki nerde senin dediğin yer
Evet bnbde aci badem gittim tayfun bağış kizip bağırdı indirim istedim diye ve kalkip gitti on görüşmede bizi hemşire ye yönlendirdi ben ilgilenmem dedi çok üzülüp kirildik esimle bize boyie yapinca oysa herşeyi göze alıp gittik orda olacaktık ama bize boyie yapinca durduk rapor işi başlattık ışte aci badem de 6800 hastane aliyo cider uye oldum 6100 düştü fiyat ama ilaç kaç tutar bilgi vermedi 2000 belki daha cok dedi daha az o yüzden de geri geldik net bir fiyat vermedi
Yok resmen bağırdı ki aci badem tayfun bağış iyi diye gittik karar vedik orda olalim ikinci gidisim di oyie yapınca üzüldüm esimle üzüldü kemdimi zi kötü his ettik sanki bedava yapacak bize burası en ıyi hastane dedi bize tmm kabul iyi diye geldik dedik bizde ams garantisi varmı yok yanı kaldık kararsızlığa eve geldik bn başladım rapor işineBen de çok alıngan biriyim hele şimdi iyice öyleyim bende küserdim dr a
Benim dr um Yeni yüzyıl üniversite gop hastanesinde Doç dr Volkan Turan ngs pahalıydı konuştum hocayla hastaneyle alakalı gayet olumlu karşıladı indirim yapmaya uğraşıyor öyle bağaran çağıran azarlayan biri değil aksine gayet uyumlu
Tatlım ya eşinle olunca daha da gücüne gider benim eşimi bir raporda zorla götürdüm birde hocayla tanıştı bir kere öyle bağırsa tedavi bile olmaz tüm işlerimi bozar biz zaten hastayız psikolojik olarakta yıpranıyoruz fiyatı bende hocayla kaç kez konuştum 4500 dedi ilaçları söyledi raporsuzunu ngs yi söyledi elbette bedava yapılmıyor ama bütçe ayırmakta zor ha deyince olsa kim ister ki dr ile para konuşmayı elimizde olsa çok zengin olsak keşke zaten tüm imkanları seferber edip herşeyimizden kısıp başlıyoruz tedaviye enazından yönlendirirken kibar olsaydı indirim yapmasa bileYok resmen bağırdı ki aci badem tayfun bağış iyi diye gittik karar vedik orda olalim ikinci gidisim di oyie yapınca üzüldüm esimle üzüldü kemdimi zi kötü his ettik sanki bedava yapacak bize burası en ıyi hastane dedi bize tmm kabul iyi diye geldik dedik bizde ams garantisi varmı yok yanı kaldık kararsızlığa eve geldik bn başladım rapor işine
Evet canim anlatamam geldim eve ağladım ağladım su an yazınca bile gözyaşım akiyi eşim çok iyi sakin biri o nasıl kirildu anlatamam bize yol gösteren yok ailem yok burda heosi Urfa da kalabalık ailem var ama ıstanbul da yanlizim piskolojim bozuldu eşim inde git gel asilama başarısız bn artık hastaneye gitmekten yoruldum yemin ederim borç edip vetecektik ne olacak sa olsun ama kaldık ortadaTatlım ya eşinle olunca daha da gücüne gider benim eşimi bir raporda zorla götürdüm birde hocayla tanıştı bir kere öyle bağırsa tedavi bile olmaz tüm işlerimi bozar biz zaten hastayız psikolojik olarakta yıpranıyoruz fiyatı bende hocayla kaç kez konuştum 4500 dedi ilaçları söyledi raporsuzunu ngs yi söyledi elbette bedava yapılmıyor ama bütçe ayırmakta zor ha deyince olsa kim ister ki dr ile para konuşmayı elimizde olsa çok zengin olsak keşke zaten tüm imkanları seferber edip herşeyimizden kısıp başlıyoruz tedaviye enazından yönlendirirken kibar olsaydı indirim yapmasa bile
Hakkımızda hayırlısı canım
Eşinde çok bilgilidir hepimiz öyleyiz geçecek bu günler eşinde atanır inş benim kardeşimde 2006 mezunu yüksek yaptı onun bölümü meslek lisesi 4 kişi alıyordu birinci oldu hırs yaptı 2012 de atandı müdür oldu şimdi mühendisliğe tamamlama derslerini veriyor inş eşinde en kısa sürede atanır ben de 10 yıl bankacılık yaptım hamile kaldım bebeğime bakarım dedim erken doğdu yaşamadı bebeğimEvet canim anlatamam geldim eve ağladım ağladım su an yazınca bile gözyaşım akiyi eşim çok iyi sakin biri o nasıl kirildu anlatamam bize yol gösteren yok ailem yok burda heosi Urfa da kalabalık ailem var ama ıstanbul da yanlizim piskolojim bozuldu eşim inde git gel asilama başarısız bn artık hastaneye gitmekten yoruldum yemin ederim borç edip vetecektik ne olacak sa olsun ama kaldık ortada
Geçen eşim geldi bugün babalar günü iş yerinde çikolata dağıtıldı bize vermeliler dedi nasıl üzülüp kirilmis üzülme dedim boss ver salak bir yer dedim yoksa kitmaz herkese verirdi değilmi
Dedigim gibi elbetteki paramiz çok olsa verecez ne yapalım ya sabır ya allah
O da yok asgari ücret borçlar bitmedi düğün borcu
Insan okusun bu ülkede gitsin güvenlik yapsın eşim güya öğretmen ama mesleğini yapamiuo neden mi kpss yüzünden malesef
Neyse rabbim büyük canım bizi ıyi insanlarla karşılaştırsin ınş hepinizi yüzü guler ınş bundan böyle
Evet canım benim ınş dediğin gibi olur sirada alan sınavı var yüksek yapsa belki bu sene sansimiz olur rabbim büyük haklısın o doktor yapamazdım demek allahim istemedi bilmiyorum ki tek isteğim iyi dürüst olumlu birini cikarsin karşımıza ınş zira gezecek takatim kalmadı su ıstanbul da yapayanluz yüreğim acıyı artikEşinde çok bilgilidir hepimiz öyleyiz geçecek bu günler eşinde atanır inş benim kardeşimde 2006 mezunu yüksek yaptı onun bölümü meslek lisesi 4 kişi alıyordu birinci oldu hırs yaptı 2012 de atandı müdür oldu şimdi mühendisliğe tamamlama derslerini veriyor inş eşinde en kısa sürede atanır ben de 10 yıl bankacılık yaptım hamile kaldım bebeğime bakarım dedim erken doğdu yaşamadı bebeğim
zaten çok acılar yaşayıp bu kararı veriyoruz bir de bunlar tuzu biberi olur inş canım anlaşacağınız iyi bir hoca sizi bebek sahibi yapar cnm benim üzme kendini geçecek herşey demekki o hoca size iyi gelmeyecekti baştan anlaşamamış sizinle sonu nasıl gelecekti ki
Sen Anadolu yakasındasın yorumları oku mutlaka biri karşına çıkar cnmEvet canım benim ınş dediğin gibi olur sirada alan sınavı var yüksek yapsa belki bu sene sansimiz olur rabbim büyük haklısın o doktor yapamazdım demek allahim istemedi bilmiyorum ki tek isteğim iyi dürüst olumlu birini cikarsin karşımıza ınş zira gezecek takatim kalmadı su ıstanbul da yapayanluz yüreğim acıyı artik
allah büyük canım ınş hepimizin evet ben kurtköy tarafinda yimSen Anadolu yakasındasın yorumları oku mutlaka biri karşına çıkar cnm
Rapor işin bitmedi henüz galibaDoktor mu allah
allah büyük canım ınş hepimizin evet ben kurtköy tarafinda yim
Yok canım yenı başladım daha 15 gün olduRapor işin bitmedi henüz galiba
İnş hemen sonuçlanır burda tüp bebek ilaçları arıyorum satıyorum bölümü var orda cüzzi ücretle ilaç bulabilirsinYok canım yenı başladım daha 15 gün oldu
Gerçekten mi doktor yazınca bakarım nerde satiliyoİnş hemen sonuçlanır burda tüp bebek ilaçları arıyorum satıyorum bölümü var orda cüzzi ücretle ilaç bulabilirsin
Etiketledim ordan bakarsın cnm
Bildirimlerinden bakarsanNasıl gorecem canım
Canım iki üç ayda alıyorsun raporu rapordan sonra bir ay içinde ilaçları yazdırmak lazım ama altı aya kadar geçerli rapor tedavi içindePeki raporrapor süresi her bir rapor kaç kez olunyo zor çıkan rapor da süresi az diyo lar doğru mu?
Saol canım bnde şimdi zeynep kamıl bütün kağıtları aşağı yukarı tamamladım bir iki eksik sağlık raporu verdim haftaya cuma cikiyo sonra dosya açılıyor ve heyete gidiyo sanırsam toplam 2 ay buluyo 15 gun oldu başlattımCanım iki üç ayda alıyorsun raporu rapordan sonra bir ay içinde ilaçları yazdırmak lazım ama altı aya kadar geçerli rapor tedavi içinde
Canım çıkardığın raporla altı ay içinde tedavi olman gerekiyor. İkinci tedavi için sanırım yeni rapor gerekiyor bahçeci umutta rapor geçiyor arkadaşım yaptı hasta ilişkilerinden kızlar yardımcı oldu bi ara sor onlaraMerhaba bende Zeynep Kamilde rapor çıkarttım. Eylül ayına randevu verildi. İlaçları da aldım. Size sormak istediğim bu rapor 6 aymı geçerli yani ben bu denemem olmazsa başka hastanede yaptırmak istiyorum. Raporun süresi 6 aysa benim dondurulmuşlar falanda olursa 6 ayı geçiririm diye korkuyorum. İnşallah gerek kalmaz tabi ama her ihtimali düşünmek zorundayız sonuçta. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?