Marmara üniversitesi ne gittin mi ?Canım merhaba bana yardımcı olabilir misin hangi hastane bahsettiğin yer rapor mu tüp bebek mi bana anlattimisin lütfen cok çaresiz kaldım çünkü özel ler pahalı esim asgari ücret aliyo ne yaocam bilmiyorum pendik kurt koy oturuyorum kartal iki asilama yaptım negatif zeynep kamil üsküdar çok uzak rapor için merak ettim siz ankatiniz okudum neresi dediğimiz yer sizin?
Banada 5 senedir sebepsiz dediler miyomlarım ve sağ tüpüm alındı eşimde de morfoloji düşükVe dualarimizi kabul eder bahceci umut diğer baska biri ins bize sebep olur rabbim ve kavuşuruz mekeklerimize
Birde canim senin neydi sorun bizim sorun yok diyo ama olmadı tek dedikleri 35 yas olmuş 37 o yüzden tüp diyorlar yoksa bnde beklerdim ama mecburen tüp bebek ışte
raporlu mu 3080 cnm birde bu fiyata neler dahil bilgilendirebilir misin :)İkiside aynı muhitte Altunizadede Eurofertilde 2500₺ bahçecide 3080₺ ilaçlar hariç nasipte orası varmış bahçeci doktorları daha iyi gibi
Ah canım geçmiş olsun rabbim duysun sesimizi ins tez zamanda versin bize de hayırlı evlat bende bugün Zeynep kamil gittim rapor için yarın yine gidecem çok geçmiş olsun canımBanada 5 senedir sebepsiz dediler miyomlarım ve sağ tüpüm alındı eşimde de morfoloji düşük
Tüp bebek için gitnedim ama bir kere gittim orda rapor çıkarılmıyor ama sanırım tüp bebek merkezi var orda yapılıyor rapor çıkarılıp orda yapılıyor orayı pek tavsiye eden olmadolmadı sizin bilginiz varmi orasi için?Marmara üniversitesi ne gittin mi ?
Ben Avrupa yakasındayım sana yakın diye söyledimTüp bebek için gitnedim ama bir kere gittim orda rapor çıkarılmıyor ama sanırım tüp bebek merkezi var orda yapılıyor rapor çıkarılıp orda yapılıyor orayı pek tavsiye eden olmadolmadı sizin bilginiz varmi orasi için?
Anladım canım tşk ederim evet otobüsle 15 dakka ama kimse iyi demiyo marmara için yapanlar asistan misBen Avrupa yakasındayım sana yakın diye söyledim
Merhaba evet raporlu 3080₺ ilk muayene ücretli tedavi süresince gebelik testine kadar tahliller ücretsizraporlu mu 3080 cnm birde bu fiyata neler dahil bilgilendirebilir misin :)
Ücretsiz değilmi on görüşme ?Merhaba evet raporlu 3080₺ ilk muayene ücretli tedavi süresince gebelik testine kadar tahliller ücretsiz
Muayene 350-400₺ bildiğim kadarıyla ön görüşme ücretsiz evet canım Altunizadede amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bayram sonrası dondurulmuşları denicez nasipse belli de olmaz kararsızımÜcretsiz değilmi on görüşme ?
Peki muayene ne kadar burda canım?
Birde dedigin altunizade umut tip değil mi çok soruyorum ama mecburen canım bnde rapor çıkarıyorum oruç o uyum gidip geldim boğazım kurudu rabbim emegimizi boşa çıkarmasin ınş 3080 demişsin ilaclar peki cb m raporlu ne kadar tutuyo
Siz şimdi ne yapıyorsunuz ne yapacaksanız
Allah yardincin olsun ins
3080 450 doktor muayenesi 500 rahim dinlendirme oluyor 4 binMuayene 350-400₺ bildiğim kadarıyla ön görüşme ücretsiz evet canım Altunizadede amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bayram sonrası dondurulmuşları denicez nasipse belli de olmaz kararsızım
Yani 5000 buluyo toplam değil mi memnun musun canım ordan sonuçlar nasıl peki senin3080 450 doktor muayenesi 500 rahim dinlendirme oluyor 4 bin
İlaçta yüzde 30 ödenir 3 binse 850-900
Canım orda tedavi oldun mu nasıl ve başarı oranı ne senin nasıl oldu sgk geçmesi iyi zaten rapor çıkana kadar halim kalmiycak zor biraz uzak bana çok hastane zeynep kamil tek başına gidip geliyorum piskolojim bozuldu bir yil kartala git gel asilams negatif sonuçlar gözyaşı sonu allahim sen duy sesimizi ne olursunKızlar Bahçeci umutta sgk raporu geçiyor bilginiz olsun.
Ben orada tedavi görmeyeceğim kendi dr um var doçent Volkan Turan onda yaptıracağım bahçeci olsun memorial olsun sırf hemşirelerle muhattap olmak hoşuma gitmedi dr um her soruma cvp veriyor benim hamileliğim riskli oluyorYani 5000 buluyo toplam değil mi memnun musun canım ordan sonuçlar nasıl peki senin
Rapor ciksin büyük ıhtimal umut tup düşünüyorum yorumları umut oldu bana rabbim yolumuzu uzun etmesin hayırlı kapılar açsın hepinize ınş canım
Amin canım ınş hepimiz gunaydin bu arada peki nerde senin dediğin yerBen orada tedavi görmeyeceğim kendi dr um var doçent Volkan Turan onda yaptıracağım bahçeci olsun memorial olsun sırf hemşirelerle muhattap olmak hoşuma gitmedi dr um her soruma cvp veriyor benim hamileliğim riskli oluyor
Hamilelik takibimi de ona yaptıracağım
Adı çok geçen bir dr vardı riskli gebeliği bulunan bir kızı çok soru soruyor diye biktim hasta tacizlerinden demiş yarı yolda bırakmış ben dr umu bırakamam sadece fiyat araştırması yaptım .Canım inş bebeğine en kısa sürede kavuşsun bende aynı şekilde
Umut tip ta cem bey mi tmm canım çok tşk ederim bende onu araştırım valla artık olduk kurbanlik koyun gibi allahım iyi etsin inscanım ben rapor hakkımı doldurmuştum o yüzden normal denedim fulyada ce çok memnun kaldım arkadaşıma önerdim o cem beyde umutta denedi raporlu oda çok memnun hep hemşire ile muhattap olmuyorsun doktorun ayrı arıyo embriyolg ayrı arıyor hasta ilişkileri ayrı arıyor Ne zaman istesem bi muhattap buldum ben kesinlikle tavsiye ederim
Peki raporrapor süresi her bir rapor kaç kez olunyo zor çıkan rapor da süresi az diyo lar doğru mu?canım ben rapor hakkımı doldurmuştum o yüzden normal denedim fulyada ce çok memnun kaldım arkadaşıma önerdim o cem beyde umutta denedi raporlu oda çok memnun hep hemşire ile muhattap olmuyorsun doktorun ayrı arıyo embriyolg ayrı arıyor hasta ilişkileri ayrı arıyor Ne zaman istesem bi muhattap buldum ben kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?