Tşk ederım 3 den sonrasına yapılıyormuşcanım genetik tarama yapıldı mi neden bebeklerin kalbi duruyor diye çok geçmiş olsun çok zor yaşadıkların
Tşk ederim evet çok iyi bir ekip Cengiz beydiMerhaba, Allah bağışlasın!! Ben de çok yeni katıldım, Amerikan Hastanesinde tedaviye bağlayacağım. Hastane'den memnun kalmış mıydın ve doktorun kimdi?
Sağlıksız olabılır dediler rahim atıyormuş amin çok tşk ederımNeden kalbi durmuş canım araştırdılar mı? Geçmiş olsun Allah kalan evladına uzun ömür versin
evet ama rahim neden atıyo mesela era diye bişey var onu duydun mu hiçSağlıksız olabılır dediler rahim atıyormuş amin çok tşk ederım
Cnm merhaba öncelikle ınş hayırlısı ilr bebeğine kavuşur sun sabiha sakir demişsin doğru mu ama kartal araştırmada iki asilama yaotim negatif tüp bebek yokmuş orda peki sen asilama mi tüp bebek mi diyorsun orda?merhabalar;
kanunide 2 aşılma yaptırdım birde özelde toplamda üç aşılama sonucu hepsinde negatif iş başa düştü tüp bebek için hem hastahane hem de doktor araştırmasına girdim ama şunu öğrendim ki bu süreçte insanlık gerçekten ölmüş özel hastahanelerin çoğu rapor olduğu halde en az tüp bebek ücreti kadar sadece tahlil ve muayene ücret talep ediyor bu durumda rapor kullanmak mantıklı gelmiyor ilk çapadan erkut attar ile görüşmeye gittim ben hayatımda bu kadar terbiyesiz bir adam görmedim randevu talep ederken ön görüşmelerimiz ücretsiz diye çağırdı sorduğumuz sorulara ki tahliller hakkında yaptığı yorumlar üzerine gelen bir soruydu yanıtlayabilmem için 500 tl muayene ücretini ödeyin öyle gelin vaktim değerli diye cevap vermesi kafadan bitirdi kendini cerrahpaşada ki prof. doktorlarla görüştüğümde ise 1 yıl sıra olduğunu rapor kullansakda kullanmasakda beklememiz gerektiğini söylediler ki sigortasız fiyatları dudak uçurtuyor sadee hastahaneye 8 bin+ ilaç olarak fyat verdiler son olarak bugün semiha şakir hastahanesine gittim ve orada işlemleri başlattım en azından daha insancıl yaklaşıp marta gün verdiler hastahane 500 tl istedi+ ilaç maddi problemleriniz yok ise mutlaka engin oralı tavsiye ederim ben ilk devlette denemek istedim şansımı fakat negatif sonuç alırsam eğer gideceğim tek adres Engin Oral'dır.
sağlıcakla bebişlerimize kavuşmak dileğiyle
Canım merhaba bana yardımcı olabilir misin hangi hastane bahsettiğin yer rapor mu tüp bebek mi bana anlattimisin lütfen cok çaresiz kaldım çünkü özel ler pahalı esim asgari ücret aliyo ne yaocam bilmiyorum pendik kurt koy oturuyorum kartal iki asilama yaptım negatif zeynep kamil üsküdar çok uzak rapor için merak ettim siz ankatiniz okudum neresi dediğimiz yer sizin?merhaba;
direk 5. kata çıkıp arşivde ki görevlilere tüp bebek için geldiğinizi söylediğinizde zaten çok yardımcı oluyorlar adetin 3. gunu hormon testlerini yapıyorlar öğlenden sonra daha sakin oluyor hgs rahim filmi varsa istemiyorlar eşiniz sprem tahlili için gün veriyorlar bize 8 marta verdiler adetliyken eşinizle birlikte gidin çünkü ondanda tahlil için kan istiyorlar onun dışında pskiyatri(psikiyatri doktoru sadece perşembe günü var) dahiliye(kan tahlili istiyor hemograma bakıyorlar) ve genel cerrah doktorlarına( ekg ve akciğer filmi çekiyorlar) muayene oluyorsun hepsini perşembe gününe ayarlarsanız bir günde işlemler bitiyor aynı gün kadın doğuma randevu alıp adetsiz muayene olmanız gerekiyor (adetimden 10 gün sonrası çağırdılar beni)
onun dışında evrak olarak bir tane resim eşinizinde evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus kayıt örneği ve ssk hizmet dökümü istiyorlar hepsini tamamlayınca dosyanız açılıp heyete giriyor 3-4 günde de karar veriliyor biraz uzun anlattım ama çok bir zahmeti yok diğer hastahanelere oranla işlemler daha hızlı ilerliyor üstelik oldukça ilgililer
umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğin başka bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım
Canım merhaba Süleymaniye Semiha Şakir Zeytinburnu'da rapor çıkarmada hiç uğraştırmıyorlar ekipleri çok iyi bende orada çıkardım iki kez raporCanım merhaba bana yardımcı olabilir misin hangi hastane bahsettiğin yer rapor mu tüp bebek mi bana anlattimisin lütfen cok çaresiz kaldım çünkü özel ler pahalı esim asgari ücret aliyo ne yaocam bilmiyorum pendik kurt koy oturuyorum kartal iki asilama yaptım negatif zeynep kamil üsküdar çok uzak rapor için merak ettim siz ankatiniz okudum neresi dediğimiz yer sizin?
Çok tşk ederim canım çok uzak sanırsam bize karşıda oluyo yani zeytinburnuCanım merhaba Süleymaniye Semiha Şakir Zeytinburnu'da rapor çıkarmada hiç uğraştırmıyorlar ekipleri çok iyi bende orada çıkardım iki kez rapor
Zeynep kamil var Marmara üniversitesi var bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında Rabbim yardımcın olsun canımÇok tşk ederim canım çok uzak sanırsam bize karşıda oluyo yani zeytinburnu
Malesef süreç uzun zor rabbim bu mübarek ay günler geceler yüzü suyu hurmetine hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin ins tez zamanda amin
Canim marmara dışarı rapor vermiyor mus malesef orda yapmak pek ıyi değil duydum zeynep kamil gidiyorum hatta sabah yine gidecemZeynep kamil var Marmara üniversitesi var bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında Rabbim yardımcın olsun canım
Hımm anladım canım geç olsun güç olmasın dışarıda yaptıracaksan bahçeci umut var ben çok pişmanım orada denenediğimeCanim marmara dışarı rapor vermiyor mus malesef orda yapmak pek ıyi değil duydum zeynep kamil gidiyorum hatta sabah yine gidecem
Nerde yaptın canim senHımm anladım canım geç olsun güç olmasın dışarıda yaptıracaksan bahçeci umut var ben çok pişmanım orada denenediğime
SGK geçiyor diye Eurofertilde yaptırdım canım aslında orası da iyi ama aklımda hep bahçeci kaldıNerde yaptın canim sen
Anladım orayı hic duymadim bende bahceci de fiyat yüksek sanırımSGK geçiyor diye Eurofertilde yaptırdım canım aslında orası da iyi ama aklımda hep bahçeci kaldı
İkiside aynı muhitte Altunizadede Eurofertilde 2500₺ bahçecide 3080₺ ilaçlar hariç nasipte orası varmış bahçeci doktorları daha iyi gibiAnladım orayı hic duymadim bende bahceci de fiyat yüksek sanırım
Peki umut tip da performans aynı mi
İkiside aynı muhitte Altunizadede Eurofertilde 2500₺ bahçecide 3080₺ ilaçlar hariç nasipte orası varmış bahçeci doktorları daha iyi gibi[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?