Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İstanbul Tüp Bebek Merkezleri

Merhaba, Allah bağışlasın!! Ben de çok yeni katıldım, Amerikan Hastanesinde tedaviye bağlayacağım. Hastane'den memnun kalmış mıydın ve doktorun kimdi?
Tşk ederim evet çok iyi bir ekip Cengiz beydi

Cnm merhaba öncelikle ınş hayırlısı ilr bebeğine kavuşur sun sabiha sakir demişsin doğru mu ama kartal araştırmada iki asilama yaotim negatif tüp bebek yokmuş orda peki sen asilama mi tüp bebek mi diyorsun orda?

Canım merhaba bana yardımcı olabilir misin hangi hastane bahsettiğin yer rapor mu tüp bebek mi bana anlattimisin lütfen cok çaresiz kaldım çünkü özel ler pahalı esim asgari ücret aliyo ne yaocam bilmiyorum pendik kurt koy oturuyorum kartal iki asilama yaptım negatif zeynep kamil üsküdar çok uzak rapor için merak ettim siz ankatiniz okudum neresi dediğimiz yer sizin?

Canım merhaba Süleymaniye Semiha Şakir Zeytinburnu'da rapor çıkarmada hiç uğraştırmıyorlar ekipleri çok iyi bende orada çıkardım iki kez rapor

U Umudumsen tüp bebek fiyatı yaklaşık 500₺ artı ilaçlarını alıyorsun dış rapor alırsan SGK anlaşmalı hastanelerde yaptırabilirsin daha az ödersin

Canım merhaba Süleymaniye Semiha Şakir Zeytinburnu'da rapor çıkarmada hiç uğraştırmıyorlar ekipleri çok iyi bende orada çıkardım iki kez rapor
Çok tşk ederim canım çok uzak sanırsam bize karşıda oluyo yani zeytinburnu
Malesef süreç uzun zor rabbim bu mübarek ay günler geceler yüzü suyu hurmetine hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin ins tez zamanda amin

Bende bir ricada bulunabilir liyim anket hazırlayan kardesimden merak ediyorum pendik kaynarca da yüz yil hastanesi başarı oranını da ekleyekleyebilir misiniz lütfen çok merak ediyorum bunu
Ayrıca bir arkadaş da değinmiş başarısız olanlar peki gerçi oy almayan lar başarısız mi oluyo Kazen

Zeynep kamil var Marmara üniversitesi var bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında Rabbim yardımcın olsun canım

Zeynep kamil var Marmara üniversitesi var bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında Rabbim yardımcın olsun canım
Canim marmara dışarı rapor vermiyor mus malesef orda yapmak pek ıyi değil duydum zeynep kamil gidiyorum hatta sabah yine gidecem

Canim marmara dışarı rapor vermiyor mus malesef orda yapmak pek ıyi değil duydum zeynep kamil gidiyorum hatta sabah yine gidecem
Hımm anladım canım geç olsun güç olmasın dışarıda yaptıracaksan bahçeci umut var ben çok pişmanım orada denenediğime

Anladım orayı hic duymadim bende bahceci de fiyat yüksek sanırım
Peki umut tip da performans aynı mi
İkiside aynı muhitte Altunizadede Eurofertilde 2500₺ bahçecide 3080₺ ilaçlar hariç nasipte orası varmış bahçeci doktorları daha iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…