• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezlerinin Kalitelerini Teşhir Edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozkutay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfffffffffffff ya yeni negatif sonuç aldım.....ve 2.denemeyi çapada yapmayı düşünüyoruz raporum var......fakat gülen lab.kötü yazmışşşşşş........benim eşim azo spermi......ne yapacağımı şaşırdım .....böle bi karışıklık olurmu ya????eşim illada çapa diyo..kafam karıştı.zaten başından beri çapayı hiç istemiyodum...eşimde ısrarla çapada tutucak gibi hissediyorum diyo orda yaptıralım istiyor...başka bi yerde yapıp tutmazsada üzülüyorum....artık rapor genelde tüm hastanelerde geçiyo ama eşim çapa diyor....moralim bozuldu yaa.....

canım gülencimin kuzeni orada çalışıyor tüp bebek bölümünde ve o burada yaptırma dedi. düşün yani. yoksa. olacaksa heryerde oluyor ama üniversite hast. olasılık düşük bu kadar stresi boşuna çekmeye değer mi bilemiyeceğim.

merhaba bende tüp bebek yaptıracağım ama henüz bir yer bulamadım yardımcıolursanız seviniriz

canım gülencimin kuzeni orada çalışıyor tüp bebek bölümünde ve o burada yaptırma dedi. düşün yani. yoksa. olacaksa heryerde oluyor ama üniversite hast. olasılık düşük bu kadar stresi boşuna çekmeye değer mi bilemiyeceğim.

içime dahada bi huzur doldu.......istemiyorum orayı fakat eşimi nasıl razı edicem hiç bilmiyorum......

Hilall85, bu denemeyi Erdem demi yaptırdın? Benim ilk bebeğim öldü, 3 aylıkken. İkinci denememi de orda yaptırdım. Yine pozitif sonuç aldım. Yani bir de Allah izin vermeyince olmuyor be arkadaşım. İlla da hastaneye kusur bulmamak lazım. Nice paralar dökülen yerleri de görüyoruz. Ama sana tavsiyem, devlet ve üniversite hastanelerinde yaptırmaman. Hiç ilgilenilmiyor, karışıklık olabiliyor, sonuçların yüzde 80 i de negatif oluyor. Ümidini kaybetme. Serap hanıma sonuna kadar güvendim, yine hamile kaldım. Bu çok büyük oranda hastanın elinde. Ben tedaviye başlamadan önce soğan kürü, incir kürü denedim, sigarayı bırakalı zaten 1 yıl olmuştu. Olacak bu sefer dedim hep. Allah birini aldı, iki tane verecek dedim herkese. Şimdi kan değeri sonucum inanılmaz yüksek. İkiz diyorlar. Dediğim gibi önce senin elinde herşey. Olumlu düşün. Olumlu olsun her şey.

evet erdemde yaptırdım canım özeldende cevap yazdım zaten.....tekrar tebrik ederim....

içime dahada bi huzur doldu.......istemiyorum orayı fakat eşimi nasıl razı edicem hiç bilmiyorum......

senin raporla 2. denemen mi? bitecek mi yani hakkın? eşini razı edersen ben 2. denememi (raporsuz tabii yaş nedeniyle) çamlıca medicana da ömer faruk vanlıoğlu ile yaptım. ssk geçiyor. çoookkk memnun kaldım. biliyorsun el muallim de orada 3 üzlerin hamile. muayene falan için de ssk geçiyor . valla bence labaratuarı da çok iyi. 5 ay önce almanda 6 yumurtam toplandı 2. gün 1 iyi 1 orta kalite 2 tane transfer edildi. şimdi medicana da yine 6 toplandı. 3. gün 1. kalite 1 tane yine 1. kalite ama bir altı derecede 1 tane 2 tanede 2. kalite transfer edildi. bundan onrası rabbimin ol demesine bakıyor ama ben doktordan ve hastaneden memnunum.

tebrik ederim gözünüz aydın

doktorunuz seval hanım mı ? toplam ne kadar ücret ödediniz ilaçlarla beraber istanbuldan bi arkadaşım tavsiye etmişti ama fiyatı yüksekti sanki yardımcı olurmusunuz :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.yeditepe üniv.hast.gidiyorum.tüp bebek için prof.dr.cem fıçıcıoğluna gitmeyi düşünüyorum.başka biyer araştırmadım.hast.ve dr.hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba?

yln80 hastanenin kötü olup olmamasından ziyade soğudum ordan.......2 ay hap kullandım.....halbuki ne umutlarla gitmiştim oraya....ne kadar istekli....eşimi ikna etmek için ne diller dökmüştüm......dil derken pekde dilli değilim....ama moralimi görünce oda ikna olmuştu...ve en önemlisi güvenmiştimde......ama kistleri duyunca herşey farklı oldu....çok moralim bozuldu....ama transferim olduktan sonra umutluydum tabiki.....ama olmadı işte.....

senin raporla 2. denemen mi? bitecek mi yani hakkın? eşini razı edersen ben 2. denememi (raporsuz tabii yaş nedeniyle) çamlıca medicana da ömer faruk vanlıoğlu ile yaptım. ssk geçiyor. çoookkk memnun kaldım. biliyorsun el muallim de orada 3 üzlerin hamile. muayene falan için de ssk geçiyor . valla bence labaratuarı da çok iyi. 5 ay önce almanda 6 yumurtam toplandı 2. gün 1 iyi 1 orta kalite 2 tane transfer edildi. şimdi medicana da yine 6 toplandı. 3. gün 1. kalite 1 tane yine 1. kalite ama bir altı derecede 1 tane 2 tanede 2. kalite transfer edildi. bundan onrası rabbimin ol demesine bakıyor ama ben doktordan ve hastaneden memnunum.

canım ben avrupa yakasındayım.....çamlıcaya gidemem zaten ilkinide ümraniyede yaptım....milletten araba alıp gittik.....raporla daha önce denemedim ilk kez şimdi deniycem....

zelal cim dr NURİ DELİKARA idi... ve kk dan yaptıran arkaşlarımızda oldu......
fiyat konusunu tam olarak bilemicem şuanda ben 2 sene ye yakın oldu yaptıralı ama bi ön görüşmeye gidin isterseniz fiyat dahail yardımcı olurlar Nuri Delikara' yı şiddetle öneriyorum ....çok bilgili ve ilgili bi dr.. zaten zeynep kamilin dr ları FERTICENTER..
Yaklaşık 2 sene önce 6 milyara gelmişti ama şimdi fiyatlar düşmüş diye duydum

bende kesinlikle acıbadem diyorum.samsun'dan gidip burda tüp bebek yaptırdım.hastanedeki herkesin ilgi ve alakası süperdi.ilk denememdi ve şu anda 13+4 günlük ikizlerime hamileyim.hastaneye girişinizden itibaren çıkışınıza kadar bütün personel aynı ilgi ve alakayı gösteriyor.son derece temiz ve hijjenik bir hastane.

bende kesinlikle acıbadem diyorum.samsun'dan gidip burda tüp bebek yaptırdım.hastanedeki herkesin ilgi ve alakası süperdi.ilk denememdi ve şu anda 13+4 günlük ikizlerime hamileyim.hastaneye girişinizden itibaren çıkışınıza kadar bütün personel aynı ilgi ve alakayı gösteriyor.son derece temiz ve hijjenik bir hastane.

bende kadıköy acıbadem cem demirelde micro yaptırdım. ilk denemede başarılı olduk allaha şükür..:Saruboceq:

sadece 15 günlük tedavi ile 3 transfer ve 3 bebekde tutdu hemde ilk denemede çok güveniyorum ENGİN ORAL daha oncede kist ameliyatımı yapmıştı kendisi titiz bir prof.

yln80 hastanenin kötü olup olmamasından ziyade soğudum ordan.......2 ay hap kullandım.....halbuki ne umutlarla gitmiştim oraya....ne kadar istekli....eşimi ikna etmek için ne diller dökmüştüm......dil derken pekde dilli değilim....ama moralimi görünce oda ikna olmuştu...ve en önemlisi güvenmiştimde......ama kistleri duyunca herşey farklı oldu....çok moralim bozuldu....ama transferim olduktan sonra umutluydum tabiki.....ama olmadı işte.....

Sevgili Hilall85, senin durumunla benimki tabii ki farklı. Ben ikisinde de pozitif sonuç aldım. Ama pozitif sonuç alıp, sonra çok istediğin o küçücük şeye 3 ay gibi bir süre alışıp, karnının büyüdüğünü, elinin kolunun oluştuğunu farkedip hiç sorun yokken birdenbire kaybetmek de çok büyük bir şok.

Anladığım kadarıyla sende bir sorun yok. Ben overimden 4 ameliyat geçirdim. İkisinde de doktor hatası vardı ve bir overim alınmış. Hem de haberim olmadan. Yumurtalık olan kısımdaki tüp tıkalı, olmayan kısımdaki tüp açık. Ve bunu öğrendiğimde yaşım daha 23 tü. Doktorlar, hastaneler insanı inanılmaz soğutabiliyorlar. İki ameliyatımı yapan doktorun yüzünü görmek istemiyorum şu anda. Seni az çok anlıyorum. Ama gittiğin her hastanede sana aynı ilacı verecekler. Lucrin zorunlu verilen bir iğne. Sana tek tavsiyem, çok kalabalık olmayan, seninle az da olsa ilgilenecekleri bir hastaneye gitmen. Üniversite hastanelerinde bu imkansız. İnşallah hayırlı haberlerini alırız burdan. Seni tanımıyorum ama senin için de diğer herkes için de dua ediyorum. Yolunuz açık olsun...

canım ben avrupa yakasındayım.....çamlıcaya gidemem zaten ilkinide ümraniyede yaptım....milletten araba alıp gittik.....raporla daha önce denemedim ilk kez şimdi deniycem....

yakın mısın bilemiyorum ama genelde beylikdüzü medicanadan da memnunlar. bahçelievler süha bey için aynı şeyi diyemeyeceğim memnun olan var olmayan var. bir de sanırım jinemedde ssk geçiyor. bende avrupa yakasında oturuyordum. araba var allahtan. ama her kontrolde beşiktaş-ümraniye-yeşilköy yaptım toplam 9 kere. öldüm yani. olsun da inşş değer :Saruboceq:

kasımpaşada oturuyorum canım......beylikdüzü de uzak.....bende geçen tedavimde ümraniyeye git gel...genelde arabayla gittik ama yinede bu tedavi sırasında yakın bi hastane seçmek çok daha iyi.....bahçelievler daha yakın yine....ama eşimle konuşup karar vermemiz lazım.....başk yerde ssk geçmiyomu ya??tuttuktan sonra dediğin gibi onlar hiç gözüne gelmez....ama tutmadı ilki işte.....heralde sende bekleme süresindesin...inşş hayırlı güzel haberini alırız......

bende rapor olmadığı için fazla araştırmadım. gümüşsuyu ist tüp bebekte de geçiyor ama onun için genelde iyi şeyler konuşulmadı o nedenle önermiyorum. valla bahçelievler medicana ya gitmek bence çapaya gitmekten 10 kez daha iyi. umarım eşinle en doğru kararı verirsin kaydirigubbakcemile3

inş arkadaşım......ne zaman yapacağımıza bile karar vermedik...bana kalsa ben bugün tekrar hemen yapmak isterim.....ama olmuyo işte.....eşim 1 ay kafamız rahat olsun ondan sonra düşünür karar veririz dedi...bakalım hayırlısı....

bende medical parkta latif küpelioğlunu tavsiye ediyorum şuan 27 haftalık hamileyim doktorumdan çok memnun kaldım

Merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse 2. tüpbebek denememi yapıcam ama nerde yaptırıcağıma daha karar veremedim. Umut tüp bebek merkezi hakkında iyi şeyler duyuyorum. Umut tüp bebek hakkında deneyimi yada iyi kötü bilgisi olan var mı?

Back
X