Benim kasıklarım ağrısı geçti ya göğüslerim de hala hassas ama o kadar değil sanırım kullandığım iğnelerin etkisi geçiyor ama belirti olmayınca da insan kendini mutsuz hissediyorNasıl gidiyor beklemekBen her an test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Benim kasıklarımda değişik bi batma var. Kabızlık 3 gundur devam ediyo. Beni en cok umutlandıran kabızlık oldu. Bide iştahım inanılmaz açık resmen aç uyanıyorum
Ewet zaten bu kasıklarımdaki batma bence daha önceki aylardada hissettiğim ama hamile olmadıgım batmalardanBenim kasıklarım ağrısı geçti ya göğüslerim de hala hassas ama o kadar değil sanırım kullandığım iğnelerin etkisi geçiyor ama belirti olmayınca da insan kendini mutsuz hissediyor
Ağustos da başlıcam negatif olursa hemen başlayacak kadar enerjim yok olurda negatif olursa kendimi psikolojik olarak tekrar hazırlamam gerekir o yüzden güzel bir tatil yapıp ondan sonra işe koyulurum, belirtilerimiz resmen aynı seninle demekki iğne etkisi hepsi ah keşke biran önce pazartesi olsaEwet zaten bu kasıklarımdaki batma bence daha önceki aylardada hissettiğim ama hamile olmadıgım batmalardanyani kasık ağrılarını cokta belirtiden saymamak lazım. Ama göğüs ucu dokununca acıyo bu çatlatma iğnesinin etkisi biliyorum ama fun gectikce azaldı o acı. Şuan tamamen gecti diyemiyorum halamı çatlatmanın etkileri devam ediyo acaba. Bu arada negatif sonuclanırsa inşallah pozitif olur ama hemen tüp bebek tedavisine başlıcakmısın? Ben covitin üzerinden en az bir ay geçmeli diye duydum henuz doktoruma danışmadım ama den böyle bişey duydunmu?
Evde derece yok ölçmedim hiç, yumurtalama zamanını ateşle ölçerek hesaplayanlar vaf ama hamilelik tede öyle anlaşılır mı bilmiyorumBu arada ateşini ölçtün mü hic? Benim ateşim 37 36.8 arası cıkıyor. Bilmiyorum vucut ısısının yukselmeside hamilelik belirtisimi ama neden yüksek cıkıyor anlamadım
Benim tekrar başlama isteğim tamamen histereskopiden. Histereskopinin etkisi 3 ay sürüyo dedi doktorum 2 ayını yedimAğustos da başlıcam negatif olursa hemen başlayacak kadar enerjim yok olurda negatif olursa kendimi psikolojik olarak tekrar hazırlamam gerekir o yüzden güzel bir tatil yapıp ondan sonra işe koyulurum, belirtilerimiz resmen aynı seninle demekki iğne etkisi hepsi ah keşke biran önce pazartesi olsa
Cuma kaçıncı günün oluyor du erken yapıp negatif i görmekte üzücü olur yaBenim tekrar başlama isteğim tamamen histereskopiden. Histereskopinin etkisi 3 ay sürüyo dedi doktorum 2 ayını yedimkaldı son ay inşallah su covit daha fazla başa bela olmaz. Ama kesinlikle hissetiklerimiz çatlatmanın etkisi. Ben dayanamıcam test cuma falan yapcam gibi yaa. Yoksa bu belirtimi şu belirtimi diye diye kafayı yicem
Selam canım benim de amh düşük tüp bebeğe başladk 6-7 yumurta görüyordu doktorum ama 4 tane toplamış dün aradılar 2 sine işlem yapılmış ve döllenmişler şükür ama içimde fırtınalar kopuyor 3 ya da 5.gune gtcekler miBenim de 6 tane falan sayıyodu ama hic bi bilgi vermedi covit olunca ben. Zaten amh düşük 2 başarısız tüp bebek tedavimde bile anca 2 embriyo oluştu. Benim bide bu sefer ilac dozumu artırdı fostimon 450 ml kullandım. Sen histereskopi oldunmu? Sendede amh mı düşük?
Selam canım benim de amh düşük tüp bebeğe başladk 6-7 yumurta görüyordu doktorum ama 4 tane toplamış dün aradılar 2 sine işlem yapılmış ve döllenmişler şükür ama içimde fırtınalar kopuyor 3 ya da 5.gune gtcekler miO
Evet ilk. 30 a merdiven dayadık :)Off en heycanlı bekleyiş. Hergun telefonun başına beklemiştim. İnşallah hayırlı haberler alırsın. İlk tüp bebek denemen mi? Kaç yaşındasın?
Ay inşallah güzel haberler vermek nasip olurCuma gunu 11. Gün oluyorbenim 2 aşılama 2 tüp bebek ten sonra histereskopi yapalım dedi. Histereskopidede duvarlarımdan inceltme yapılmış. Buda tutunma şansını artırıyormuş. Bazı doktorlar histereskopi yapıp normal birliktelik yaşayarakta olabilcegini sölüyolar. Benim doktorum tüp bebek cok garanti olur demişti ama su covit girdi malesef. Oyuzden önümüzdeki ay mutlaka bidaha denemem lazım. Off bunları konuşuyoruz ama belkide boşa inşallah hamileyizdir
İnşallah olumlu sonuç olurEvet ilk. 30 a merdiven dayadık :)
Bende 33 :) yani yaşımız henuz iyiEvet ilk. 30 a merdiven dayadık :)
Amiinn tüm isteyen herkeseBende 33 :) yani yaşımız henuz iyibenim doktorum amh ın cokta önemli bir kriter olmadıgını söledi. Evet yumurtamız az ama kalitesi yönünden bir cevap verebilcek bi yöntem olmadıgını söledi. Benimde amh 0,78 ken 5. Gun embriyosu elde eldildiği halde malesef yerleşme olmadı. Ben amhtan önce rahimde bir sıkıntı olduguna inananlardanım. Yani rahimde yerleşememeye yol açan sebebi bulmak icin histereskopi yapılıp rahim canlandırıldı benim ama covit oldugum icin opu yapılamadı. Aynı ay arkadasımada histereskopi yapılıp transfer yapıldı ve o şimdi cok şükür ki hamile. İnşallah darısı başımıza
Umarım yarın arayıp hayırlı haber verseler rahatlicamİnşallah olumlu sonuç olur
Nasıl gidiyor belirtilerin? Ben sanırım yarın adet olucak gibiyim. Bugun hafif bi baş ağrısı var malesef. Buarada çatlatma iğnesinden 14. Gun sonra adet olunuyomuş yani benim tamda yarına denk geliyor.İnşallah olumlu sonuç olur
test günün ne zmana dı?Nasıl gidiyor belirtilerin? Ben sanırım yarın adet olucak gibiyim. Bugun hafif bi baş ağrısı var malesef. Buarada çatlatma iğnesinden 14. Gun sonra adet olunuyomuş yani benim tamda yarına denk geliyor.
Sanki beni anlatıyor gibisin var ya bende başım ağrıyor bugün ve sanki adet olucak gibi karnım a ağrı giriyor bazen pazartesi günü pozitif i görmeyi beklemiyor olduğunu düşünmüyorum bence bu ayda olmadıNasıl gidiyor belirtilerin? Ben sanırım yarın adet olucak gibiyim. Bugun hafif bi baş ağrısı var malesef. Buarada çatlatma iğnesinden 14. Gun sonra adet olunuyomuş yani benim tamda yarına denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?