- Konu Sahibi yagmurbebek
-
Selam arkadaşlar. Ben 1-2 ay içinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum histeroskopi işleminin yapılmasını öneriyor. Rahimi yıkıcaklarmış. Bu da başarı şansını % 5 arttırıyormuş. Ben pek yanaşmadım o da istemezsen yapmayız dedi. Ama karar veremedim. Tüp bebekten önce histeroskopi yaptıran yada yaptırmayan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
bu nedır arkadaslar doktorlar kacıncı denemede onerıyorlar nasıl yapılıyor
bu nedır arkadaslar doktorlar kacıncı denemede onerıyorlar nasıl yapılıyor
histeroskopi,degilde laparoskopi yapalım dedi,ilk çatlatma iğnem tutmadığında çünkü sorunumuz yoktu ne neden hamile kalamadığımı,öğrenmek için laparoskopiyi istedi kabul etmedim..doktor değiştirdim...sizin sorun ne canım?
canım
genel anestezi altında yapıldı bana. yarım saat sürüyor sanırım. kamera ile bakıyorlar rahime yumurtalarına herhangi bi sorun yapışıklık bebeğin tutunmasını engelleyen bişey var mı diye. varsa hemen görebiliyorlar istenirse gerek görülürse parça alabiliyorlar bence yapılması gereken bi işlem ben rahim içi film çektirmemiştim onun için daha tedavimin başında istediler benden iyi de olduu a.s.
Canım nasıl zor bir işlem mi? Sonrasında ağrın falan oldu mu çok. Benim rahmimi yıkıcaklarmış. Rahim yıkandığında tutunma daha kolay olurmuş. ben özelde yaptırıcam. fiyatını da bilmiyorum açıkçası. önce yaptırmıcam diye düşündüğümden dr.a sormadım bile. Acaba sevkle gitsek bir kısmını devlet karşılıyor mu? Çokkk soru sordum yaa mirmirmirmir
anestezi altında yapıldığı için bişey hissetmiyorsun tabii. operasyondan sonra hafifağrın oluyor adet sancısı gibi ama o kadar o gün banyo yapmıyorsun ilişki yok vs zaten size açıklarlar. benim tedavi gördüğüm merkezde kendi dr um tarafından yapıldı. 450 ytl civarındaydı. umarım sorun çıkmaz canım. hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah:Saruboceq:
Selam arkadaşlar. Ben 1-2 ay içinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum histeroskopi işleminin yapılmasını öneriyor. Rahimi yıkıcaklarmış. Bu da başarı şansını % 5 arttırıyormuş. Ben pek yanaşmadım o da istemezsen yapmayız dedi. Ama karar veremedim. Tüp bebekten önce histeroskopi yaptıran yada yaptırmayan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?