- Konu Sahibi yagmurbebek
-
Selam arkadaşlar. Fikirleriniz için teşekkürler. Yaptırmaya karar verdim. Dün tüp bebek yaptıracağım özel hastaneye gittim fiyatı beklediğim gibi değil. Sevkle gittiğim zaman 150 ytl.miş. Uygunmuş yani. Allah'ım umarım bize annelik duygusunu en kısa zamanda yaşatır arladaşlar. İnanın dua ederken sadece kendime değil bu özlemi yaşayan herkes için dua ediyorum. Bu çok ağır bir sınav. Maddi manevi yıprandıran bir sınav. Allah hepimize bunu kaldıracak cesareti ve sonunda güzel meleklerin büyük mutluluğunu yaşatır inşallah.
selam bende mayıs ayında yaptırıcam arkadaşlar...500 ytl dedı doktoum....bakalım normalde bır poblem yok rahım ıçıne bakılıp temızlenecek inş herşey yoşında gıder....kolay gelsın herkese
selam bende mayıs ayında yaptırıcam arkadaşlar...500 ytl dedı doktoum....bakalım normalde bır poblem yok rahım ıçıne bakılıp temızlenecek inş herşey yoşında gıder....kolay gelsın herkese
evet seracım çamlıca medıcana omer vanlıoğlu...........sen hangı doktordasın..........
canım 500e hangi doktor dedi onu bende oraya gideyim. benimki 1800 fiyat verdi histereskopi için. ben klube fazla giremiyorum bana özelden yazabilirsen habgi hastane ve hangi dr olduğunu çok sevinirim canım.
:1shok:1800 müüü bende mayıs ayında olucam hemde 150e..vay bee nekadar pahalıymış istanbuldaa-tatlicadiarzu-
merhabalar
çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım benimde sorunum laporoskopi ?ancak histeroskopi dediğiniz rahim içi film mi yoksa başka bir şey mi?
benim rahim içi filmim çekildi kanallar temiz çıktı geçen ay tüp bebek merkezleri ile görüştük bende ve eşimde birşey bulamadılar banada laporoskopi yapın dediler ama bende bir şey çıkacağını sanmıyorum oyüzden direk tüp bebek deneyelim diye düşünüyordum? burda yazılanları okuyunca kafam karıştı?
laporoskopiden sonra kaç ay beklemek gerekiyor
Merhaba arkadaşlar histeroskopi bende yaptırdım hatta daha önceki gittiğim hastanedede ilaçlı rahim film çektirdim allaha şükür bi sorun çıkmadı şimdi ise özel bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum yarı yumurta toplama işlemi var histeroskopi ve hsg çektirmek korktuğum kadar zor olmadı ama yumurta toplama işlemini daha önce yaptırıp tecrübe kazanan varmı biraz korkuyorum inşallah buda diğerleri gibi olur yani korktuğuma değmez sizlerede verecğiniz bilgiler için şimdidem teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?