Saol canım. Serum aklımda transfer sırasında istiycem. Çok faydası oluyormuş öyle diyorlar.Canım benim ❤hatırladım evet çok teşekkür ederim aminnn inşAllah senin de bu sefer son olur ve bebişine kavuşursun çizik attıracak olman iyi olmuş canım faydası olsun sana da inşAllah.. birde intralipit serumu alsan iyi olur bağışıklık için doktoruna bir sor olmazsa canım
Sağol canım inşallah ikimizede hayırlı olur çarşamba günü nasıl oldu yazar mısın canım ona göre kendimi hazirlicam açıkçası korkuyorum birazO zaman şimdiden hayırlı olsun canım. Aynı zamanda transfer olucaz, tutsunlar inşallah
Ilk defa duydum bu serumu inşallah unutmam bndeSaol canım. Serum aklımda transfer sırasında istiycem. Çok faydası oluyormuş öyle diyorlar.
Bayiltiliyor değil mi canimBen gecen hafta cizik attirdim, gercekten agriliydi ama bir kac saniye suruyor, dayanilmaycak birsey degildi ama acisiz da oluyor diyemem. Haziran 23 de de transfer olucak insallah.
Anestezi vermediler mi canım yoksa uyandığında mi çığlık attinCizik sirasinda 2-3 defa ciglik attim ki hic oyle aciya karsi abartili tepkileri olan biri degilim. Cok utandim o an..
Evet canım bencede denemekte fayda var umarım sanada faydası olurSaol canım. Serum aklımda transfer sırasında istiycem. Çok faydası oluyormuş öyle diyorlar.
Anestezi vermediler mi canım yoksa uyandığında mi çığlık attin
Nerde yaptırdın canım senben anestezisiz yaptirdim, burda zaten anestezi ile yapilmiyor.
Nerde yaptırdın canım sen
Canim rahme çizik atılması adetliyken mi yapıldı sanaYok canım hiç Anlamıyorsun.hafif pembemsi akıntı oluyor.basit yani,zaten hafif uyutuluyorsun.inşallah bu defa olumlu sonuç alırsın,Allah yardımcın olsun canım.
Canim bu işlem adetliyken mi yoksa adet bittikten kaç gün sonra yapildiBende bi kere negatif tüp bebek yaşadım ondan sonra rahime çizik atıldı Ocak ayında Şubat'ta rahim dinlecek Mart Nisan gibide transferim olcakdi virusden dolayı iptal oldu. Adet ağrısı gibi hafif ağrı oluyo benim dört beş gün hafif kanamam olmustu. Basit bı işlem Allah kolaylık versin
Adet bittikten sonra bir iki gün içindeCanim bu işlem adetliyken mi yoksa adet bittikten kaç gün sonra yapildi
Teşekkürler canimAdet bittikten sonra bir iki gün içinde
Adet bittikten sonra 1 hafta içinde yapılıyor diye biliyorum canım,benim bittikten sonraki 3.günde yapmışlardı.Canim rahme çizik atılması adetliyken mi yapıldı sana
Bakalım bni de perşembe çağırdıAdet bittikten sonra 1 hafta içinde yapılıyor diye biliyorum canım,benim bittikten sonraki 3.günde yapmışlardı.
Tıp da ücret almıyorlar canım özelde 1.500 2000 civariymiskızlar kaç TL'ye yaptırdınız bu işlemi?
Tamam canım teşekkür ederim ☺Tıp da ücret almıyorlar canım özelde 1.500 2000 civariymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?