Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bana da atılmıştı, sonrasında 1 ay rahim dinlendirdik, ertesi ay hamile kalmıştım. Sizde sağlıkla, tez zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba, bana da atılmıştı, sonrasında 1 ay rahim dinlendirdik, ertesi ay hamile kalmıştım. Sizde sağlıkla, tez zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah
Bende adet baslamadan 10 gün önce gel dedi doktor gittim muayenne odasında yaptı anestezi siz fazla acımıyor zaten, adet olduktan sonra ilaçlara başladım dondurulmuş embriyo larim vardı Perşembe günü transfer oldum bugün 5 ci gün ama bişey hissetmiyorum korkuyorum yinemi tutmadı diye bu 5, ci denemem belirtiler yok dün karnim da ağrı vardı biraz iki kere kastı bıraktı birazda belim ağrıdı ama başkada bişey yok sizde etkileri nasıl başladı hissettiniz mi bişey