Tüp Bebek OPU sonucu

floriaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
285
91
13
34
Kızlar selamlar ,

Dün OPU oldum. 18 yumurta toplanmıştı. Şimdi aradılar 9 olgun varmış 4 ü döllenmiş. Bugün 1 . gün.

Çok canım sıkıldı ve üzüldüm açıkcası. Bunlar da 3 e 5 e gider mi bilmiyorum belki gelişmezler bile.

Yasım 34 Benim gibi olup da süreci 3 w 5 e giden var mı? Şuan acıkcası onlar da dejenere olacak diye içime doğdu, oturdum ağladım. Hayırlısı

Merhaba. Ben de bu ay başlıycsm ama bi kaç arkadaşım da benzer sonuç almıştı. Normal bence üzülmeyin

Merhabalar benim 11 yumurtam toplanmıştı sağ taraftan doktorum 2 kere opu düşünmüştü soldakiler geriden geliyordu oradada 10 tane falan vardı. İlk opuyu olduğumda doktorum 11 tane topladık sağdan soldakiler tekrar tedaviye uygun değil 16 mm yaklaşmışlar ama tam olgun değildi onları da topladık ki bu bize yeter demişti. Sonra beni aradılar 6 yumurtam tam olgun dölemeye müsait ama 5 döllene bildi demişlerdi. Bizde ki problem eşimin sperm sayı hareket ve morfoloji. Doktorum bana olumsuzu konuşmak istedi eğer olmazsa size genetik testi yapıp planımızı değiştirelim dedi çok üzüldüm yıpranmıştım. 3. Gün aradıklarında 3 yumurtam kaldığını 5. Güne ulaşmalazlqesa imha edeceklerini söylemişlerdi. Sonra 2 tanesi 5. Güne ulaştı biri 5AA diğeri orta kalte dendi ama çift transfer olmasına rağmen kimyasal ile sonuçlandı. Şu an hiç yumurtam yok ve süreç baştan başlayacak. Diyeceğim o ki sayı kalitemhiçbir şey kafanıza takmayın. Bize Allahın sadece ol demesi yeterli. Evet büyük imtihan ama demek ki bununla birşeyler öğreneceğiz bu hayatta. Umarım her şey gönlünüzce olur

Benden de 22 tane toplandı 6 tane kaldı merak etme o 4 tanesi seninle kalacaktır bir tanesi bile kalsa umut her zaman vardır bunu hiç unutma boşuna üzülüp yıpratma kendini gerçi aldığımız hormonlardan da oluyor engel olamıyoruz kendimize çok haklısın

Pazartesi günü opu oldum 8 toplandı 6 olgundu ve sadece 1 döllendi bugün 8 hücreli 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. Hiç umudum yoktu diğerleri döllenmeye bile tenezül etmeyince Buda embriyo aşamasına gelemez diye düşünüyordum gelişimide çok güzel dedi embriyolog. Tabiki kaygınızı anlıyorum aynı kaygılı dönemdeyim ama olan ponçiklere güvenmek dua etmek dışında yapabileceğimiz birşey yok

Ya bana şey çok garip geliyor zaten tüp ile spermi ve yumurta birleştirip döllemeyi yapıyorlar. Yani o saatten sonra niye döllenmiyorsun bir zahmet bölün çoğal her şeyi doktorlar yaptı zaten alt tarafı hayatta kalacaksın değil mi ama ya

benimde 10 tane toplanip 4 tanesi 5.gun 5AA kalitede embriyo elde edildi biri transfer edilip 3 tanesi donduruldu sonucum ise pozitif 5 haftalik oldum şuan insallah sizinde en iyi kalitede embriyolar elde edilir

Son düzenleme:
Benimde 15 tane toplandı 9 tane dolu çıktı hepsi de döllendi sonra 2 tanesi gitti. 7tane donduruldu. Ama önceki opu da gene 15 tane toplanmıştı 4 tanesi dolu çıkmıştı 5.güne 1 tanesi gitti valla çok değişk bu işler laboratuvar cok çok önemli

demi git tutun bi yerelere iste

benimde 10 tane toplanip 4 tanesi 5.gun 5AA kalitede embriyo elde edildi biri transfer edilip 3 tanesi donduruldu sonucum ise pozitif 5 haftalik oldum şuan insallah sizinde en iyi kalitede emriyolar elde edilir
Kuzum eklesene profiline takip etmiş oluruz. Bazen görüyorum forumda kullanıcılar çok üzülüypr dert yanıyor sonra bakıyorum ki altta hamilelik tarihi yazıyor ya da doğumdan şu kadar gün geçti yazıyor. Çok mutlu oluyor insan. Motivasyon da oluyor.
demi git tutun bi yerelere iste
Ya ben tutunacağı yeri bile ayarlayacağım histeroskopi ile. Doktora dicem ki mümkünse oraya bir çukur kazın girsin bir daha çıkmasın 39 hafta sonra siz zaten alırsınız bir şekilde

sizdemi tup bebek surecindesiniz ekledim bu arada

Umarım hepimizin gönlümüzce olsun, çabalarımız karşılıksız kalmasın. Benim de irili ufaklıydı zaten yumurtlar E2 hep cok yüksekti asla senkronize büyümediler hatta baskılamak için 4 ay doğum kontrol kullandım fakat işe yaradı mı meçhul. Bi anda hiç bilmediğimiz bi dünyaya dalıyoruz o kadar farklı süreçler ve sonuçlar var ki galiba her zaman en önemlisi cidden hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…