Opudan sonra genelde hemen regl oluyormuşsunuz. Bi sonraki de geç oluyormuş, öyle bi bilgi verdiler miEvet canım yumurta büyütme sürecindeyim cumartesi son kontrol. Sonra hafta başında opu yapılacak sonra da sırasıyla rahim dinlendirme,histeroskopi, transfer. Ekim ortası transfer olur diye düşünüyorum
Regl zamanıyla ilgili konuşmadık canım. Ama benim doktorum eminim duphaston verir çünkü çatlatma iğnesinde bile vermişti gününde olurum diye düşünüyorum. Benim opudan sonra 1 regl beklenip ondan sonra histeroskopi yapılacak sonra tekrar 1 regl beklenip o ay transfer yapılacakOpudan sonra genelde hemen regl oluyormuşsunuz. Bi sonraki de geç oluyormuş, öyle bi bilgi verdiler mi
Evet herkesin yumurta toplamadan sonra olan regl değil bi sonrakinden sonra yapmışlar. İnşallah güzel olur her şey.Regl zamanıyla ilgili konuşmadık canım. Ama benim doktorum eminim duphaston verir çünkü çatlatma iğnesinde bile vermişti gününde olurum diye düşünüyorum. Benim opudan sonra 1 regl beklenip ondan sonra histeroskopi yapılacak sonra tekrar 1 regl beklenip o ay transfer yapılacak
İnşallah canım doktorum 6 ayı bile bulabilir bazen dedi çünkü rahmin vücudun en uygun olduğu zaman bekleniyormuş ama ben 6 ay bulacağını düşünmüyorum en kötü Ekim sonu transfer yapılır en iyi ihtimalle Ekim başı ya da ortasıEvet herkesin yumurta toplamadan sonra olan regl değil bi sonrakinden sonra yapmışlar. İnşallah güzel olur her şey.
Bana direk sonraki döngüyü bekliyoruz dedi. İnşallah uzamaz. İnsan sanırsızlanıyorİnşallah canım doktorum 6 ayı bile bulabilir bazen dedi çünkü rahmin vücudun en uygun olduğu zaman bekleniyormuş ama ben 6 ay bulacağını düşünmüyorum en kötü Ekim sonu transfer yapılır en iyi ihtimalle Ekim başı ya da ortası
Hem de nasıl sabırsızlık. Bana kalsa hemen yarın transfer etsinlerBana direk sonraki döngüyü bekliyoruz dedi. İnşallah uzamaz. İnsan sanırsızlanıyor
Evet ben de o yüzden çok ümitliydim çünkü erkek kaynaklı sonuçta dölendi ama kimyasal oldu maalesef nasip diyorun artıkYa bana şey çok garip geliyor zaten tüp ile spermi ve yumurta birleştirip döllemeyi yapıyorlar. Yani o saatten sonra niye döllenmiyorsun bir zahmet bölün çoğal her şeyi doktorlar yaptı zaten alt tarafı hayatta kalacaksın değil mi ama ya
Negatif oldu maalesefSonucunuz ne oldu peki
Hayırlısı olsunNegatif oldu maalesef
Merhaba tekrar. Siz gonal-F kaç ile başladınız. Bana günlük 300 doz verdi ve yüksek gibi geldi.Hem de nasıl sabırsızlık. Bana kalsa hemen yarın transfer etsinler
300 canım. Benim biraz kilom var bende korktum ohss olurum diye. Ama doktorum tam olması gereken dozu vermişiz sana dedi sormuştum hocam yüksek değil mi diye.Merhaba tekrar. Siz gonal-F kaç ile başladınız. Bana günlük 300 doz verdi ve yüksek gibi geldi.
Benim daha önce aşılama tedavisinde 150 ile Estrodiol hormonum 1200 filan olmuştu. Ve iptal etmişlerdi o ay. O yüzden tedirgin oldum. Nasıl ilerledi peki. Doktorun dediği gibi mi, yani çok büyümedi değil mi300 canım. Benim biraz kilom var bende korktum ohss olurum diye. Ama doktorum tam olması gereken dozu vermişiz sana dedi sormuştum hocam yüksek değil mi diye.
Şöyle anlatayım adetin 3. Günü 1 tane geçen aydan kalma büyük bir yumurta vardı kist olmuş sanırım çatlayamamış. Yanında da minicik minicik 6 7 tane folikül vardı. 4 gün iğneyi kullandım sağ tarafta 10 tane sol tarafta 5 tane 11 mm civarında eşit büyüklükte folikül vardı. Geçen aydan kalanda yok olmuştu. Doktorum da çok yerinde sayı olarak da büyüklük olarakta idealsin dedi. 300 tam sana uygun olan doz dedi şimdi bekliyorum son kontrol için işte sonra opu yapılacak bir kaç gün içindeBenim daha önce aşılama tedavisinde 150 ile Estrodiol hormonum 1200 filan olmuştu. Ve iptal etmişlerdi o ay. O yüzden tedirgin oldum. Nasıl ilerledi peki. Doktorun dediği gibi mi, yani çok büyümedi değil mi
4 döllenen yumurta iyi sanırım. Ben henüz o aşamaya gelemedim. Hayırlısı olsun sizin içinkızlar selamlar 4 yumurtam vardı döllenen. bugün 3. gün. Aradılar şimdi ikisi 8 hücreli biri 7 hücreli dondurmuşlar 3. gün olarak. 4 . geriden geliyomış takip ediyoruz yakalarsa 5 te dondurcaz dedi . iyi midir değil midir bu durumlar bilemedim
Tekrar aldınız mı Gonalf sadece 1 tüp mü 900 kullandınız. Ben 2 gün femara işe başladım. Güzel sonuçlar olsun inşallah. Ağrınızda oldu mu. Bu süreçte ben çalışıyorum bi de . Allah yardım etsinŞöyle anlatayım adetin 3. Günü 1 tane geçen aydan kalma büyük bir yumurta vardı kist olmuş sanırım çatlayamamış. Yanında da minicik minicik 6 7 tane folikül vardı. 4 gün iğneyi kullandım sağ tarafta 10 tane sol tarafta 5 tane 11 mm civarında eşit büyüklükte folikül vardı. Geçen aydan kalanda yok olmuştu. Doktorum da çok yerinde sayı olarak da büyüklük olarakta idealsin dedi. 300 tam sana uygun olan doz dedi şimdi bekliyorum son kontrol için işte sonra opu yapılacak bir kaç gün içinde
Hepimize kuzum bugün de gonal f 300 vurulacağım bitecek bu gece 12 de artık çatlatma ipnesini vuracağız artık ben toplamda 2 900 lük 2 300 lük gonalf 4 tane de cetrotide vurmuş oluyorum. 10 tane yani ağrım yürüken oluyor artık hissediyorum yürürken batıyorlar resmen her gün zaten östrojrn yükseldikçe ağlama geliyor.Tekrar aldınız mı Gonalf sadece 1 tüp mü 900 kullandınız. Ben 2 gün femara işe başladım. Güzel sonuçlar olsun inşallah. Ağrınızda oldu mu. Bu süreçte ben çalışıyorum bi de . Allah yardım etsin
Bu arada 300 doz olarak vurdum yanlış anlaşılmasın. Bir de şeyi fark ettim kızlar lh miz baskılandığı için yumurta büyüse de ovülasyon testinde pozitif çıkmıyoruz. Yani şu an 19 mm yumurtalarım var ama çatlamasın diye cetrotide kullanıyorum lh hormonu pik yapamıyor o yüzden de testte çıkmıyor bilginiz olsun.Hepimize kuzum bugün de gonal f 300 vurulacağım bitecek bu gece 12 de artık çatlatma ipnesini vuracağız artık ben toplamda 2 900 lük 2 300 lük gonalf 4 tane de cetrotide vurmuş oluyorum. 10 tane yani ağrım yürüken oluyor artık hissediyorum yürürken batıyorlar resmen her gün zaten östrojrn yükseldikçe ağlama geliyor.
Bu arada benim e2 1800 lerde canım ama foliküllere göre normal değerlendirdiler 10 15 arası olgun yumurta olduğu için normal ama transfer bu ay yapılmayacağı için sorun değil bu yüzden dondurulmuş transfer yapıyoruz vücut yorulduğu içinTekrar aldınız mı Gonalf sadece 1 tüp mü 900 kullandınız. Ben 2 gün femara işe başladım. Güzel sonuçlar olsun inşallah. Ağrınızda oldu mu. Bu süreçte ben çalışıyorum bi de . Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?