Tüp Bebek OPU sonucu

Üzülme..
9 yumurtam toplandı
İlk aradıklarında 4 kaldığını söylediler
Sonra 1 tanesi geç döllenerek hızlandı:)
Dua et bol bol

İnşallah kalsınlar Ben zaten yengeç burcuyum herşeye ağlıyorum da bu zamana kadar tuttuydum kendimi şimdi koyverdim :)

hmm anladim cnm hadi insallah pozitif bir surec olur ben 7.yilin sonunda ilk tup bebek denemesinde hamile kaldim yasim 25 amh 0.64 oldugunu ogrenmistim hatta
Teşekkürler canım inşallah yaşın daha çoook gençmiş ama amh biraz düşük olduğu için doğru bir yola gitmişsin. Artık sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hala ilaç kullanıyor musun bu arada?

İnşallah güveniyoruz ponçiklere, ben zaten nedense OPU dan önce çok embriyo kalacağını düşünmüyordum çünkü hormon dengesizliğinden dolayı tedavime bile başlayamadım 4 ay boyunca. Pkos var diyor kimi yok diyor eşimde morfoloji 2 ileri hareket düşük falan işte bisürü etken döllenmeyi zorlaştırdı galiba. Bakalım inşallah cumartesi güzel haberler gelir.

benimde 10 tane toplanip 4 tanesi 5.gun 5AA kalitede embriyo elde edildi biri transfer edilip 3 tanesi donduruldu sonucum ise pozitif 5 haftalik oldum şuan insallah sizinde en iyi kalitede embriyolar elde edilir
Oh süper maşallah, sıkıntısız sorunsuz devam etsin sağlıkla alın kucağınıza

Amiin cnm evet yasimin genc olmasina rağmen amh cok dusuk cikti ama kullandigim ilaclar 1 hafta da hem sayisini hem kalitesini arttirdi bu surecte doktor ve hastane cok onemli benim doktorum cok ilgili ve alaninda uzman bi doktordu cok memnun kalarak ayrildim ilaclara da evet devam ediyorum kan sulandirici igne progestan ve vitamin takviyesi kullaniyorum

Nerede olsun canım tedavini? Ben yaşadığım ilde yapıyorum ilk denemeyi ama negatif olursa il dışını düşünürüm

Cidden birsürü parametrenin aynı anda doğru yerde zamanda gerçekleşiyor olması lazım. Benim olduğum şehirde zaten cok alternatifimiz yok açıkcası. O nedenle içime en sinebilecek yerde basladım ama umarım inancımız boşa çıkmaz.

Ultrason takiplerinde 18 yumurta sayılıyor muydu yoksa opu olunca mi anlaşıldı
Ben şuan 7. Gundeyim yumurta sayım 8 9 civarında sayıldı

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda ya. Umarım bende bir gün pozitif haberini veririm sizlere
Benim de süreç sizinkine benzer olacak yada olacaktı suan bilemiyorum. Polipler için histero olucam daha önce de olmuştum. Gene tekrarlamışlar sonra rahim dinlendirme vs yapılacak diye konuşmuştuk tabi herşey yolunda giderse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…