Sağda 9 solda 7 saydı son kontrolde 18 toplama yapıldı. Ama 9 tanesi olgun geldi :/Ultrason takiplerinde 18 yumurta sayılıyor muydu yoksa opu olunca mi anlaşıldı
Ben şuan 7. Gundeyim yumurta sayım 8 9 civarında sayıldı
İzmirliyim :)Ne güzel :) İzmirde misiniz acaba ? Umarım sağlıklı geçen bir süreciniz vardır
Bir de bunlarla uğraşıyoruz bazen gerçekten çok sinirleniyorum. Dışarıda hak etmeden anne bana olan binlerce insan var oysaki. Geçmiş olsun kuzum benim rahmimde perde var yani doğuştan rahmim biraz böyle kalp gibi biz garantiye almak için yapıyoruz histeroskopiyi ama seninki gibi durumlarda hormonlar o polipleri beslediği için yumurta toplamadan sonra yapıyorlarmış histeroskopiyi. Stres yapmamaya çalış önemli olan hormon dengesinin iyi olması o da beslenmeden ve stressiz bir yaşamdan geçiyorBenim de süreç sizinkine benzer olacak yada olacaktı suan bilemiyorum. Polipler için histero olucam daha önce de olmuştum. Gene tekrarlamışlar sonra rahim dinlendirme vs yapılacak diye konuşmuştuk tabi herşey yolunda giderse..
İnşallah bebeğin şuan onların arasından bir tanesidir. İyi düşün iyi olsun, nasipse olacaktır inşallahSağda 9 solda 7 saydı son kontrolde 18 toplama yapıldı. Ama 9 tanesi olgun geldi :/
Haklısınız hemde çokBir de bunlarla uğraşıyoruz bazen gerçekten çok sinirleniyorum. Dışarıda hak etmeden anne bana olan binlerce insan var oysaki. Geçmiş olsun kuzum benim rahmimde perde var yani doğuştan rahmim biraz böyle kalp gibi biz garantiye almak için yapıyoruz histeroskopiyi ama seninki gibi durumlarda hormonlar o polipleri beslediği için yumurta toplamadan sonra yapıyorlarmış histeroskopiyi. Stres yapmamaya çalış önemli olan hormon dengesinin iyi olması o da beslenmeden ve stressiz bir yaşamdan geçiyor
Ben de İzmirliyim , burda yaşıyorum 35.5 :) malum merkezlerden birinde tedavideyim Umarım küçülür alan, sağlıkla alın kucağınızaİzmirliyim :)
İstanbulda yaşıyorum. Allah pozitif haberinin mutluluğunu yaşatsın size
Benim biraz sancılı geçiyor şuan kanama alanım var ama yine de şükrediyorum
Ben tam 35Ben de İzmirliyim , burda yaşıyorum 35.5 :) malum merkezlerden birinde tedavideyim Umarım küçülür alan, sağlıkla alın kucağınıza
Sizi de takip ediyorum bu arada sürecinizi. Heyecanla umarım sağlıkla bebişinize kavuşursunuz. Geçen sene o kadar üzüldüm ağladım ki allahım dedim bu acıyı benden al ben neden bu acıları çekiyorum. Sonra başıma o kadar kötü bir şey geldi ki aylarca çocuk düşünmedim ve çocuğum olmasın diye dua ettim. Çünkü canım anneme kanser teşhisi kondu ve ben onu bir an bile bırakmamak için radyasyon tedavilerinde bulunuyordum bu da tabi gebe olsaydım sağlıksız olurdu. Yani bazen gerçekten daha kötüsü ne olabilir dedikçe başımıza gelebiliyor. O yüzden akışa teslim olmak en iyisi galiba.Haklısınız hemde çok
Ama herkesin sınavı başka
Rabbim bizimkileri zorlaştırmasın kolaylaştırsın
Aynen öyle ben geçmişte tedaviler aldım olmadı o femaralar bile kocaman yaptı polipleri şimdiki iğneler kim bilir nasıl büyüttü. Valla stres benim göbek adım ben kortizolun içine doğmusum :) Halledicez bi şekilde... Perde düzeltilmesi çok kolay arkadaşım T uterustu histero sonrası doğal gebe kaldı kendiliğinden Opusunu da olmuştu kısmet işte ciddenBir de bunlarla uğraşıyoruz bazen gerçekten çok sinirleniyorum. Dışarıda hak etmeden anne bana olan binlerce insan var oysaki. Geçmiş olsun kuzum benim rahmimde perde var yani doğuştan rahmim biraz böyle kalp gibi biz garantiye almak için yapıyoruz histeroskopiyi ama seninki gibi durumlarda hormonlar o polipleri beslediği için yumurta toplamadan sonra yapıyorlarmış histeroskopiyi. Stres yapmamaya çalış önemli olan hormon dengesinin iyi olması o da beslenmeden ve stressiz bir yaşamdan geçiyor
Halledicez kız hepsinin üstesinden geleceğiz güçlü kalmaya devam edelim yeter ki ben inanıyorum biz bir gün anneler kulübünde buluşacağızAynen öyle ben geçmişte tedaviler aldım olmadı o femaralar bile kocaman yaptı polipleri şimdiki iğneler kim bilir nasıl büyüttü. Valla stres benim göbek adım ben kortizolun içine doğmusum :) Halledicez bi şekilde... Perde düzeltilmesi çok kolay arkadaşım T uterustu histero sonrası doğal gebe kaldı kendiliğinden Opusunu da olmuştu kısmet işte cidden
Amin hepimizin , hepimiz için. Güzel haberler alalım çook çoook içten diliyorum bunuBen tam 35
Amin inşallah küçülür
Yatıyorum hep
2 gün hastanede kaldım ama şükür yine de
Birbirimize dua edelim mi
Rabbim size güzel haberleri nasip etsin inşallah
Ah umarımSizi de takip ediyorum bu arada sürecinizi. Heyecanla umarım sağlıkla bebişinize kavuşursunuz. Geçen sene o kadar üzüldüm ağladım ki allahım dedim bu acıyı benden al ben neden bu acıları çekiyorum. Sonra başıma o kadar kötü bir şey geldi ki aylarca çocuk düşünmedim ve çocuğum olmasın diye dua ettim. Çünkü canım anneme kanser teşhisi kondu ve ben onu bir an bile bırakmamak için radyasyon tedavilerinde bulunuyordum bu da tabi gebe olsaydım sağlıksız olurdu. Yani bazen gerçekten daha kötüsü ne olabilir dedikçe başımıza gelebiliyor. O yüzden akışa teslim olmak en iyisi galiba.
İnşalllaah ,Halledicez kız hepsinin üstesinden geleceğiz güçlü kalmaya devam edelim yeter ki ben inanıyorum biz bir gün anneler kulübünde buluşacağız
Ben kendi şehrimde denedim olmadı şu an başka şehire gidip geliyoruz. Bu işler çok zor hem maddi hem manevi Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçektenCidden birsürü parametrenin aynı anda doğru yerde zamanda gerçekleşiyor olması lazım. Benim olduğum şehirde zaten cok alternatifimiz yok açıkcası. O nedenle içime en sinebilecek yerde basladım ama umarım inancımız boşa çıkmaz.
Sonucunuz ne oldu pekiCanınızı sıkmayın benden 4 yumurta toplandı ikisi 5 güne gitti
Bursada mısınız. Şuan aynı süreçteyiz zaman olarakEvet canım yumurta büyütme sürecindeyim cumartesi son kontrol. Sonra hafta başında opu yapılacak sonra da sırasıyla rahim dinlendirme,histeroskopi, transfer. Ekim ortası transfer olur diye düşünüyorum
Afyondayım canım. Takipte kalalım birlikte destek oluruz süreç içinde birbirimizeBursada mısınız. Şuan aynı süreçteyiz zaman olarak
Kızlar selamlar ,
Dün OPU oldum. 18 yumurta toplanmıştı. Şimdi aradılar 9 olgun varmış 4 ü döllenmiş. Bugün 1 . gün.
Çok canım sıkıldı ve üzüldüm açıkcası. Bunlar da 3 e 5 e gider mi bilmiyorum belki gelişmezler bile.
Yasım 34 Benim gibi olup da süreci 3 w 5 e giden var mı? Şuan acıkcası onlar da dejenere olacak diye içime doğdu, oturdum ağladım. Hayırlısı
Sizin de 1 ay bekleyip dondurulmuş transfer olacak sanırım.Afyondayım canım. Takipte kalalım birlikte destek oluruz süreç içinde birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?