Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun cnm benimm rabbimm arttırsın cnm maşallahMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan verdim BETA değerim 312 çıktı sizce nasıl ikiz olma ihtimali varmı merak ettim yüksek bir değermi normalmi![]()
Çok teşekkür ederim amin inşHayırlısı olsun cnm benimm rabbimm arttırsın cnm maşallah5. Gün embriyosumuydu cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
10. Gün benim 450 çıkmıştı ikiz olmadı:) hayırlı olsun bu aradaMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan verdim BETA değerim 312 çıktı sizce nasıl ikiz olma ihtimali varmı merak ettim yüksek bir değermi normalmi![]()
Hm anladım canım neyse hayırlısı olsun bakalım bende merak etmiştim öyle sağlı olsunda fark etmez10. Gün benim 450 çıkmıştı ikiz olmadı:) hayırlı olsun bu arada![]()
Bize de dua et cnm hamilelerin duası kabul olurmuş. Benimde 3. Gün embriyosu bugün transfer hariç 5. Günüm beklemek çok zor.Çok teşekkür ederim amin inşevet 5 gün embriyosu
![]()
Hm anladım hayırlısı bakalım en başta sağlıklı olsundaHayırlı olsun betayla ilgisi olmuyor
Kalp atışı ve kese ne zaman gözüktü10. Gün benim 450 çıkmıştı ikiz olmadı:) hayırlı olsun bu arada![]()
Kese 5. Haftanın başıydı , kalp atışını da 6. Hafta duydumKalp atışı ve kese ne zaman gözüktü
Hayırlı Olsın sağlıklaKese 5. Haftanın başıydı , kalp atışını da 6. Hafta duydum![]()
Birde 13. Gün beta 4405 çıktı yüksek değil miHayırlı Olsın sağlıklabende 9 Mayıs pozitif gördüm şükür 29 nisanda transfer olmuştum kaç haftalık olmuş oluyorum bilginiz var mı
![]()
Sizin de hayırlı olsunHayırlı Olsın sağlıklabende 9 Mayıs pozitif gördüm şükür 29 nisanda transfer olmuştum kaç haftalık olmuş oluyorum bilginiz var mı
![]()
Yüksek gibi , ikiz ihtimali var mı?Birde 13. Gün beta 4405 çıktı yüksek değil mi
Sizin de hayırlı olsunşöyle bunu hesaplamak için en son adet tarihinizin ilk günü lazım :)
Çift embriyo transferi oldu inş ikizdirYüksek gibi , ikiz ihtimali var mı?
4+5 oluyor yani 4 hafta 5 günlük :) bence gitseniz keseleri görürsünüz beta yüksek 2 güne 5. Haftanıza gireceksiniz gidip bakarsınız :)Teşekkür ederim10 Nisan ilk regl tarihim 4 hafta mı oluyor şimdi
4+5 oluyor yani 4 hafta 5 günlük :) bence gitseniz keseleri görürsünüz beta yüksek 2 güne 5. Haftanıza gireceksiniz gidip bakarsınız :)
Çift embriyo ise ikiz olma ihtimali bu beta ile çok mümkünsağlıklı bir gebelik süreci diliyorum