Tüp Bebek Psikolojik süreç

Çok sağolun ne güzel yazmışsınız. Evet hayalimde o güzel günleri düşünüyorum. Diyorlar ya imgeleyin ayrıntılarıyla düşünün ki olsun. Eminim o güzel zamanlar geldiğinde sadece gülüp geçicem bu süreçteki üzüntülerime.
Sizin adınıza da çok sevindim, ne güzel çabanızın karşılığını almışsınız. Güzel günlerde huzurla büyüsünler, hep mutlu günleriniz olsun evlatlarınızla

Beslenme listesi verdi diyetisyenim ona göre ayarlıyorum. Benimde ayaklarım şiş gibi aciyor.ama halsizlik çok kötü
Benim de erken uykum geliyodu akşamları. Ama yine de diyorum o kadar iğne ağrısı ilaçlar vs hiçbirine off demek gelmedi içimden, yeterki başarıyla sonuçlansın tedavi. Gerisi teferruat :)

merhaba benimde ilk denemem ağustos ta oldu ve maalesef tutmadı. O kadar çok üzüldümki. Ara vermek istedim ertelemek istedim. Ama sonra dedim ki kendime sen bi yola çıktın ve sonu gelmeli pes etmek ara vermek yok. Ve kasım ayında tekrar transferim oldu. Tabi bu süreçte çok korktum. Allahıma şükürler olsun 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Ne kadar güzel bir hismiş. Tarifi yok. önümüzdeki hafta ultrason kontrolüm var. Umarım herşey yolunda gider. Sıkıntı olmaz. Kısacası insanları boşver kendine odaklan ve iyi düşün. Ben transferim yapıldığı günden itibaren asla olumsuz düşünmedim hep bu sefer oldu dedim. Lütfen öyle yap. Etrafımızdaki insanlar asla bizi anlayamaz tüp bebeğin zorluğunu psikolojisini yaşamayan asla bilemez onları duyma. Umarım Herşey gönlünce olsun

Ahh ne güzel, keyfini çıkarın siz de kalp atışlarını duyduğunuz günü hayal edin evet gerçekten kendimizi bırakma lüksümüz yok. Devam etmek iyi olmak zorundayız. Ben de tezimi teslim edip yüksek lisanstan mezun olmak gibi bir motivasyon yarattım kendime bu ara. Hem de kafam dağılmış oldu. Onu teslim ettikten sonra tekrar ara verdiğim spora başlayıp transfere minimum kiloyla girmeye çalışıcam. Bu stresli süreçte yeme dengem de bozuldu biraz 2 3 kilo fazlam oldu. Ben de 2. Transferden çok umutluyum. Zamanı ilkinde değilmiş demekki diyorum artık. İnşallah ben de güzel haberler verebilirim şubatta sizin gibi

Bende buradaki hikayeleri okuyunca bigün bende hikayemi anlatıp bende umut olabilecek miyim diye düşünüyorum hep.

Bende buradaki hikayeleri okuyunca bigün bende hikayemi anlatıp bende umut olabilecek miyim diye düşünüyorum hep.
Neden olmasın, biz de kendi hikayemizi anlatıp bir kişi de olsa kafasındaki umutsuzluğu silebilsek ne mutlu bize İnşallah olacak Allahın izniyle

Ben de o ameliyatı oldum benimde 2embrıyom donduruldu bnde 4ay olacak bekliyorum transferı

Ben de o ameliyatı oldum benimde 2embrıyom donduruldu bnde 4ay olacak bekliyorum transferı
Toparlayamadinizmi kendinizi hala.
Ben 4 aya anca topladim transferim oldu suan yarin sonucumu alacagim hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…