canım raporu ben üniversite hastanesinden aldım ilaç ve işlemler için raporun maliolarak büyük faydası var transfere kadar olan ilaçlar için 900 lira ödedim işlem ücreti olarak da 740 lira ama extra aldığım ilaçlar da vardı devletin ödemediği toplam 2000 lira falan tuttu hepsi rapor tek tedavi için ikincisinde tekrar çıkartıyosun
malesef olamadım 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum 10 gün önce inşallah bi dahaki sefere olacam
arkadaşlar forumlarda bakıyorum bakıyorum bir türlü doyurucu bir bilgiye ulaşamıyorum... tüp bebeği raporlu olarak yapanlar bilgi verebilirler mi?
rapor çıkatmanın koşulları neler? (3 yıllık evlilik, 5 yıllık sigortalılık dışında)
raporu hangi ilde hangi hastanede yaptırdınız?
sorununuz neydi? ve rapor için hangi testler istendi?
toplam ne kadar sürede rapor çıkarttınız?
raporunuzun size mali olarak ne kadar faydası oldu?
rapor çıkardıktan sonra iki tedavi için de geçerli mi? yoksa ikinci tedaviden önce aynı işlemleri yapıp yeniden rapor mu çıkartılıyor?
haydi kızlar yorumlarınızı yazın lütfen...
canım raporu ben üniversite hastanesinden aldım ilaç ve işlemler için raporun maliolarak büyük faydası var transfere kadar olan ilaçlar için 900 lira ödedim işlem ücreti olarak da 740 lira ama extra aldığım ilaçlar da vardı devletin ödemediği toplam 2000 lira falan tuttu hepsi rapor tek tedavi için ikincisinde tekrar çıkartıyosun
canım ya fotoğraftaki bebeği senin sanmıştım kusuruma bakma...
Allah yardımcın olsun... çok zor gerçekten... çok şükür ki senin sağlığına bir şey olmamış...
bir daha ki sefere inşallah hayırlısı ile anne olursun canım
sevgiler
konya da yaşamanız dikkatimi çekti tüp bebek fiyatları mı bunlar ve konya için mi geçerli siz nerde yaptırıyosunuz tedavinizi ben de konyayı düşünüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?