dün eşimin teyzesine gitmştik ortada bişi yokken bana hiç doktora gitmedinmi bebek için demesinmi orası başıma yıkıldı ne diyeceğimi bilemedim salak gibi teyze biz daha bebek yapmaya başlamadıkki dedim onun gelinide yeni hamileymiş
hayırlısı cnm benim..
inşaallah bugünmü senin misafirin
evet cnm bugün diye biliyorum dün dediydim ondan haber bekliyorum gelip gelmiyceklerini sölüyecekelerdei..ama hala bi cvp yok daha ben dışarı çıkıp yiğenime hediye alıcam eve biraz bişeyler elıcam haberi verseydi ona göre çıkacaktım....
sen ara annenlermi geliyo
yok annemler gelmiyo yarın yiğenim doğum günü 2 yaşına giriyo ablası oraya gidecem...
yok kız bende aramayım geliyomusunuz gelmiyomusunuz diye ama hazırlık yapıcam insan bunu düşünür demi ama yaaa
neyse boşver hazırlığını yap sen gelmezlerse dondurucuya kaldırırsın
en iyisi öle yapmak cnm yaa
kıs benim midem bulandı az önce bilmiyorumkismile
valla ne biliyim bi anda ateş bastı kusasım geldi ama yok ya hastalanıcam ondan galiba
zeynep yeni topik mi açtın hiç haberim yok aşkolsun.neyse ben çıkıcam birazdan yarın yokum tatiliz kendine iyi bak perşembe günü görüşürüz inş. hoşçakal.
cnm ne biliyosun ya belkide hamilelik belirtileridir kız ne güzel yaaa hadi inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalrıız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?