Tüp Bebek Sonrası Adet

he valla iç dış nereyi bulursam yapıştır çekkkk:bbo:sositososito

canım ya benim bacaklarımda sorun var batık önceden makineyle yapardım batıklar oluştu bende o kılları iğneyle çıkarıyım derken bacağımı mahvettim şimdi sir ağda kullanıyorum ama o kahverengi lekeler kaldı sinirimi bozuyor sen özel bişi kullanıyormusun bacağına yağ felan kremde olabilir

olsun yaz kısssss gönül bir olunca ben herşeyi anlarım canım arkadaşım benimŞeniz Şeniz

cnm ben özel bişi kullanmıyorumda benim görümcede anlattığına göre senin bacakların gibi oda karınca yumurtası kullanıyo şimdilik çok güzel oldu bakalım daha ne olcak.....ben makina kullanıyorum cnm

ayyy makina kullanmasan valla çok kötü yapıyo markası ne benimki braun du

kısss karınca yumurtası yağında kötü bişi çıkmış televizyonda söylediler kramini kullanmasın

yok kısss bundan bişi olmaz başka topiklerdede marka ismleri var görmedinmi karalamayalımda marka yazmak önemli değil

canım ben çıkıyorum anca hazırlanırım gelince görüşürüz artıkın....
gidiyim böreklerimi paket yapıyım hazırlanıyım öle çıkıyım öpüldün cnm opuyorumnanaktan

canım ben çıkıyorum anca hazırlanırım gelince görüşürüz artıkın....
gidiyim böreklerimi paket yapıyım hazırlanıyım öle çıkıyım öpüldün cnm opuyorumnanaktan

güle güle canım benim içinde dua et sakın unutma o yerlerde yapılan dua geri çevrilmez inşallah:gitme:

kızlar kimse yokmu tüp bebekten sonra adet düzensizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…