Tüp Bebek Sonrası Adet

burdayım canım diziye bakıyorum komşumdaydım sen nden çarşıya igittin

bende bakıyodumda reklama girdi cnm ya görümcem gelmiş oğluna 23 nisana bişeyler alınacakmış da beraber gittik geldik...
komşuda naptın kız

canım sıkılıyordu gi gidiyim dedim onunla dertleşirizde daha kaynanamın yaptığı aklımdan gitmiyor

canım sıkılıyordu gi gidiyim dedim onunla dertleşirizde daha kaynanamın yaptığı aklımdan gitmiyor

aman boşver cnm ya rabbime havale et sen boşver iyiki kız senin yine dertleşebilecen bi komşun varmış benim komşularım hiç gelip gitmezler bana bende çekiniyorum çıkamıyorum kiseye aman anlıycan yapa yalnızım....

aman boşver cnm ya rabbime havale et sen boşver iyiki kız senin yine dertleşebilecen bi komşun varmış benim komşularım hiç gelip gitmezler bana bende çekiniyorum çıkamıyorum kiseye aman anlıycan yapa yalnızım....
ben varımya tatlım dizi başladıhihoyyyt

ayy şu çağlaya sinir oluyorum ne sinsi bir kız öyle salak kapağı attı aliye nazlıya yarar ama yinede gıcık oldum Allah böylelerinden korusun bizi

ayy şu çağlaya sinir oluyorum ne sinsi bir kız öyle salak kapağı attı aliye nazlıya yarar ama yinede gıcık oldum Allah böylelerinden korusun bizi

amin cnm ya ama ali anlıycak ya görmüyomusun tuna o kızı araştırtırıyo...
sen onu bunu bırakta ben muzaffere sinir oluyorum yaaa asıl sinsi adam o naptı etti gene affettirdi kendini...

amin cnm ya ama ali anlıycak ya görmüyomusun tuna o kızı araştırtırıyo...
sen onu bunu bırakta ben muzaffere sinir oluyorum yaaa asıl sinsi adam o naptı etti gene affettirdi kendini...

öyle canım asıl o adam sinsi artık o adamı diziden çıkarma zamanı geldi bence çünkü kadın salakça hareketlerini sürekli affediyor bence çok saçma

Back
X