mrb canım 20 yaşındayım 2 embriyo kondu demişsin normalde olmuyor galıba bende düşünüyorun tüpbebek ıkı tane koyuluyormu isteyene
merhaba canım bende 28 yaşındayım. bana da iki tane embriyo konuldu, doktorun
inisiyatifi ile ilgili sanırım
bana doktorum kendisi teklif etti 2 tane koyalım şansımız daha yüksek olsun dedi. ama bi tane embriyomun fotografını verdi 2. si yasak olduğu için yok dedi :)
nerde yaptırdın canım hayırlı osun once bende yer araştırıyorum birde tamamen özel yaptıracagım için 2 tane olsun istiyorum istanbulda oturuyorum avrupa ne kadar tuttu tedavin yardımcı olursan sevınımmerhaba canım bende 28 yaşındayım. bana da iki tane embriyo konuldu, doktorun
inisiyatifi ile ilgili sanırım
bana doktorum kendisi teklif etti 2 tane koyalım şansımız daha yüksek olsun dedi. ama bi tane embriyomun fotografını verdi 2. si yasak olduğu için yok dedi :)
nerde yaptırdın canım hayırlı osun once bende yer araştırıyorum birde tamamen özel yaptıracagım için 2 tane olsun istiyorum istanbulda oturuyorum avrupa ne kadar tuttu tedavin yardımcı olursan sevınım
insallah bebişlerin tutmuştur
canım ben ankaradayım ufuk üniversitesinde yaptrdm benmkiside özel doktorumun ilk tanışmamdan buyana ilgisi beni en çok rahatlayan durumdu. bende bi kaç klıniklere gittim araştırdım ama ben en çok gamze hocayla tatmin oldum inş sende güzel bir yer bulursun Allah'ım gönlüne göre versin inş
33 yaşındayım,
daha önce aşılama yapıldı, tutmadı..
Dün Symrna Tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başladım, bugün 2.günüm,
125 ünite ile başladım,
çok heyecanlıyım, Symrna tüp bebek merkeziyle başladığım için çok mutluyum, Şifa beni Temmuzdan beri oyalıyor, ameliyathanede biltmek bilmeyen bir tadilat, sürekli diğer ay yapalım diye oyalayıp duruyorlar.. boşuna zaman kaybetmişim.. hiç kimseye önermiyorum..
Şimdi içim rahat..
nasıl devam edecek bilmiyorum..
gelişmeleri yazarım.
Bugün sonucu açıklananlar bizimle paylaşır mı?
Kızlaarr once masallah deyinbugün sonucumu aldımmm pozitiiifff Ne kadar mutluyum anlatamam şimdiden sabırsızlanıyorum sekiz ay nasıl geçecek diye :) rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. Dr um progesteron da istemişti 12,07 çıktı
Sanırım biraz daha yüksek olması gerekiyor muş progestana ilave iğne verdi.düşük olmasın diye.. Lütfen dua edin.....
öncelıkle gözün aydın...çok sevındım ınanın kardeşimde tedavı surecınde umarım bu haber ondanda gelir...bırde nerde tedavı oldunuz öğrenebılımıyım...çok tşkler...allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....size tavsıyem etrafa hemen duyurmayın nazara gelmeyın....mutluluklar....
Kızlaarr once masallah deyinbugün sonucumu aldımmm pozitiiifff Ne kadar mutluyum anlatamam şimdiden sabırsızlanıyorum sekiz ay nasıl geçecek diye :) rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. Dr um progesteron da istemişti 12,07 çıktı
Sanırım biraz daha yüksek olması gerekiyor muş progestana ilave iğne verdi.düşük olmasın diye.. Lütfen dua edin.....
çok sevindm Allah mutluluğnzu daim etsin inşben heycanlandım okurken 3 gün sonra bendee bu haberi vermek istiyorummm
hayırlıı olsun darısı bekleyen herkese inş
Çoooook sevindim
tebrikler, dua edeceğim umarım değerin yükselir sorunsuz bir hamileliğin olur, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,
tebriklerrrrrrrrr
sana kaçıncı gün embriyosu konmuştu, doktorun kimdi?
cnm ALLAH tamamına erdirsin inş. bu 12,07 beta hcg mi değilse beta hcg en kaç çıktı bende yarın sonuç alacağım çok heyecanlıyım cevap verirsen sevinirim
Toplamadan üç gün sonra transferim vardı. İzmirde smyrna tüp bebek Ali bey di dr.um kendisinden çok memnunuz. Sağolsun... İyi temennilerin için de çok teşekkür ederim arkadaşım...
benim bugün 3.günüm, Doktorum sühendan hanım, kendisini çok sevdim,
sürecini biraz anlatır mısın zor olmazsa,
kaçıncı gün yumurtaların toplandı, kaç gün sonra transfer edildi,
sonrasında dinlendin mi? çalıştın mı?
çok merak ediyorum :)
Rabbim güzel sonuçlandırsın inş.
12. Günde toplandı narkozlu
Üç gün sonra transfer oldu transfer sonrası evime gitmedim dr um uzun yolculuğa çıkmamı istemedi.
Annem çok güzel bakıyor sağolsun
Eğilip uzanmayacaksın, ufak ta olsa ağırlık kaldırmayacaksın.
Çok yatmayacaksın
Çok oturmayacaksın
Çok gezmeyeceksin.Herşey ayarında olacak yani :)
Ben üni okuyorum o yüzden çalışmıyorum zaten
Kendine dikkat etmen gerekiyor anlayacağın.
Başka aklına takılan şeyler varsa yardımcı olabilirim.dualarım sizlerle hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim arkadaşım,
öğrenci olman biraz daha rahat olmuş,
ben çalışıyorum günde 10 saat, nasıl ayarlayacağım onu bilmiyorum,
belki rapor verir doktor,
beslenmene dikkat ettin mi?
oradaki hemşire bana kendini hamile gibi düşün dedi, kahve, kola, çay, alkol, sakatat yasak dedi şimdiden,
umarın hamileleliğin de çok güzel geçer
Bu önemli bir süreç. İlk bir kaç ay çalışmamanızı tavsiye ederim mutlaka rapor al. Çay kahveyle zaten aram yok et te yemiyorum bol bol hurma yiyorum. Bir de annem zorla meyve yediriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?