Selam kizlar. Bugun sabah kan testi verdim yeniden. Sonucu bilerekden bunu yapmak cok zor. Men kendimi toparladigimi duwunuyodum ama oyle deyilmiw(((((((( oyleden sora doktorumla goruwecem. Men bu bebeyi ne kadar cok istiyodum,sabirsizlikla bekliyodum.......... Coooooooook zor kabullenmek cok zor. Sonucu biliyom ama yene 1umudum var. Belke 1 mucize oldu. Belki Rabbim bana lutf eder
Nurelcim merak ettim seni sonucun belli oldu mu ?
Belli olmaz canım Belki son anda sana tutunur bebeğin . Bugünden beri forumda okumadığım topik kalmadı başım ağrıdı okumaktan . Neler var neler inan buna .
Olmasada üzülme canımız saolsun canım bir dahaki sefere ...
merhaba arkadaşlar. asel çok üzüldüm canım. rabbim tez zamanda mucizesini nasip etsin inşallah. bugün ben test yaptırdım. rabbime şükürler olsun hamileyim. dualarım sizlerle. saatlerdir hem ağladım hem dua ettim. kendimi 13 gündür o kadar kasmışımki göz pınarlarıma hakim olamadım. bu mutluluğu dünyada bebek isteyen ne kadar anne baba varsa rabbim hepsine nasip etsin.
Canim sordugun icin saol. Sonuc bildiyim gibidi negatifbir dahaki sefere inwallah. Doktorumdiyoki kish gelince yeniden baslayacayig. Sende sabirli ol. Rabbim bizim icin en iyisini yapiyo. Bazen bunu anlamiyoz ama bu boyle
merhaba arkadaşlar. asel çok üzüldüm canım. rabbim tez zamanda mucizesini nasip etsin inşallah. bugün ben test yaptırdım. rabbime şükürler olsun hamileyim. dualarım sizlerle. saatlerdir hem ağladım hem dua ettim. kendimi 13 gündür o kadar kasmışımki göz pınarlarıma hakim olamadım. bu mutluluğu dünyada bebek isteyen ne kadar anne baba varsa rabbim hepsine nasip etsin.
Nurel inan bana baştan negatifi duymak bile en hayırlısı . ben kaç gündür resmen sürünüyorum canım . Bugün artık doktor kimyasal diyince biraz üzüntümü tam anlamı ile yaşayabildim . Ama hala insanın içinde umut kırıntıları oluyor . Çarşamba test sonucundan sonra sanırım regl olmayı bekleyecem regl olduktan sonrada değerim düşene kadar test takibi yapılacak . Çok arada kaldım ama inanıyorum ki herşeyin bir vakti zamanı var ve o vakit bizim için henüz gelmedi . Herşeye rağmen çok şükür Allahıma bana iki kez deneme şansı verdi ... bu evreye gelemeyen o kadar insan var ki bu yaşadıklarımız maddi imkansızlıklar yüzünden yaşayamayan . Rabbim inşl 3 . denemem için manevi ve maddi gücü verir bana şu anda tek dileğim bu ...
Selam canım yediğin bir SEY dokunmuş olabilir muz ye 1-2. Tane hergün bu ishaline iyi gelir mide bulantİn mideni usuttugun icin olabilir doktoruna sor bunu sana belki ilaç tavsiye eder . Dilerim guzel haberlerini verirsin bizeSlm Anne adaylari. Bende tüp bebek yaptirdim, carsamba günü 8 Agustosda kan testi yaptiracagim. Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. ben isal olmusum ve miydem cok bulaniyor. doktor bana Virus olmadigini söyledi. Ama hic birsey yiyemiyorum, miydem bulaniyor ve cok halsisizim. Bunlar normalmi?? acaba Hamilemiyim ondanmi?
arkadaşlar maalesef sonuç negatif benim...sabahtan beri ağlıyorum,telefonlr susmadı,ailedeki herkes çok üzgün...ilk denememdi,ne zormuş negatif sonuç almak...
Canim kimyasal hamilelik ne?
Slm Anne adaylari. Bende tüp bebek yaptirdim, carsamba günü 8 Agustosda kan testi yaptiracagim. Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. ben isal olmusum ve miydem cok bulaniyor. doktor bana Virus olmadigini söyledi. Ama hic birsey yiyemiyorum, miydem bulaniyor ve cok halsisizim. Bunlar normalmi?? acaba Hamilemiyim ondanmi?
arkadaşlar maalesef sonuç negatif benim...sabahtan beri ağlıyorum,telefonlr susmadı,ailedeki herkes çok üzgün...ilk denememdi,ne zormuş negatif sonuç almak...
Tebrik ederim canım gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin
çok üzüldüm canım ben de birkaç gün önce negatif sonucu aldım ve 6. denememdi. senin ilk denemen inş. 2. de yüzün güler
Merhaba arkadaşlar.benimde bugün test günüm.kanımı verdim.sonuç bekliyorum.gerçi umudum yok dün idrar testim negatif çıktı.dün transferden sonra 8.gündü.tüm adet belirtilerimi yaşıyorum zaten.tüm arkadaşlara bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?