- 20 Ağustos 2015
- 35
- 9
- 6
- 40
Herkese selam. Transferim 31.09.2015 yani geçen pazartesi yapıldı. 4. Denemem çok yoruldum bunaldım. Bi nevi deney olsun diye hergün test yaptım. Dün ve bugün silik çizgileri gördüm. Başkası olsa oooo hayırlı olsun derdim. Ama şimdi çok erken diyorum test yanlıştır diyorum ve daha önemlisi cuma günü doktorum 3/1 oranında ovitrelle vur Demişti o Yüzden ilaçtandır diyorum. Az bi ilaç Cumartesi ve pazar sonuç vermez de pazartesi ve Salı teste tepki verir mi? Cevaplarınız neler??? Merakla bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Canim hayirli olsun hamilesin bende transferin 9.gunu ovitrelle ignesi yaptim 3 te birini sonra test yaptim ikinci cizgi silikti hemen hastaneye kostum kan testi yaptm ve cikti allaha sukur 5 haftalik hamileyim rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasib etsin evet o ignenin etkisi var ama okadar cok degil hayirli olsunHerkese selam. Transferim 31.09.2015 yani geçen pazartesi yapıldı. 4. Denemem çok yoruldum bunaldım. Bi nevi deney olsun diye hergün test yaptım. Dün ve bugün silik çizgileri gördüm. Başkası olsa oooo hayırlı olsun derdim. Ama şimdi çok erken diyorum test yanlıştır diyorum ve daha önemlisi cuma günü doktorum 3/1 oranında ovitrelle vur Demişti o Yüzden ilaçtandır diyorum. Az bi ilaç Cumartesi ve pazar sonuç vermez de pazartesi ve Salı teste tepki verir mi? Cevaplarınız neler??? Merakla bekliyorum şimdiden teşekkürler...