- 26 Eylül 2015
- 19
- 13
- 88
- 38
Bende kesin yok dedim ki ben cok zor günler geçirdim hep antibiyotik kullandım ama Allah okadar buyuk ki ol demesi yeter cnm sakin moralini bozma guzel haberlerini bekliyorumSelam canim benim de 10ncu gunum hic belirtim yok o yuzden korkuyorumsenin de insallah katlanir degerlerin
yasal olarak tek embriyo transfer edilmesi gerekmiyor mu? nasıl 3 tane transfer ettiler sana?Canim 5. Gun embiriyosu 3 tane transfer erittiler 8. Gunum du bugun idrarda bakmak nasip olmadı cunku transfer sırasında mesanem darmis ve 1lt su mesanemden sizarak batın bölgeme yayıldı o yuzden hala sondayla dürüyorum
Benim farklı saglik problemlerim var belki bu uç tane olmasa bidaha yumurtam bile olmayabilirdi riske atmak istemedik ki ben zaten yaptırdığım hastanenin 5 yıllık personeliyim ki oyle olmasa bile istisna durumlarda 4 tane bile transfer edilebiliyor tup bebekle 3 uz olanlar da varyasal olarak tek embriyo transfer edilmesi gerekmiyor mu? nasıl 3 tane transfer ettiler sana?
Rabbim senden razi olsun saglicakla khcagina al insallahBende kesin yok dedim ki ben cok zor günler geçirdim hep antibiyotik kullandım ama Allah okadar buyuk ki ol demesi yeter cnm sakin moralini bozma guzel haberlerini bekliyorum
korkma cnm guzel olcak ins aldinmi sonucunuKizlar kan verdim sonucu bekligorum lutfen dua edin cok korkuyorum
canim napiyosun nasi gidiyo bak bende yine bi sorun :) kan sulandirci igneye basladim ve sanirimhamileligin sonuna kadar da kullanicam ben ignelerealistim o sorun deil de umarim bise olmaz benim ilk dusugum normal yolla olmustu ucuncu ayimda dusuk yaptirdilar ilacla cunku kalbi durmustu sanirim sorun kan pihtisasmasi ve onun icin sulandirci igne veriolar herseyide gectim bu igneyi yapanlar normalBurda 10 haftalik canim yeni bu sende insallah haftaya görürsün ben 6 haftalikken kese icinde minnacik bi nokta görmüstük
Saglik ocaginda yaptim yarin cikacak insallah guzel olsun canimkorkma cnm guzel olcak ins aldinmi sonucunu
Canim Aklım sende. Haber ver hayırlı guzel sonuçların olsun insallahiçini ferah tutKizlar kan verdim sonucu bekligorum lutfen dua edin cok korkuyorum
11 canimkacinci gununki
Allah hepinizden razi olsun gercekten bana moral oluyor sunuzCanim Aklım sende. Haber ver hayırlı guzel sonuçların olsun insallahiçini ferah tut
kiz git test alsana :)))) ay walla nekadar sabirlisiniz massallah yaAllah hepinizden razi olsun gercekten bana moral oluyor sunuz
inaniyorum o bebek bu eve girecek sabir Allahtan beklemek benden zaten test gunu keske daha uzun olsa kiz beklemesi cok guzelkiz git test alsana :)))) ay walla nekadar sabirlisiniz massallah ya
walla ben 7. gun yapmistim :))inaniyorum o bebek bu eve girecek sabir Allahtan beklemek benden zaten test gunu keske daha uzun olsa kiz beklemesi cok guzel
Darisi bize insallahwalla ben 7. gun yapmistim :))
Canim kaçıncı gun 11 cikti11 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?