Tedavin hayirli olsun Insallah...Merhaba... benimde 28 ekimde transferin gerçekleşti. 2 yıldır olmayınca tup bebek için karar verdik.sorunumuz sebepsiz infertilite.yalniz yumurta rezervi biraz düşük dedi bu tedavi başında doktorum.6 yumurta oluştu.5 tanesi toplandı. 4 tanesi dollenmis ti transfer için aradıklarında. Transfer günü geldiğinde 2 tanesininde elendigini belirttiler. 8 hücreli 1. Kalite 3. Gun 2 embriyo transfer edildi. beklemedeyim.cok heyecanli bir süreç. Umarım başarı ile sonuclanir .ne gibi belirtiler olmalı acaba??? Ilk 2 gün hiç bişi yoktu sonrasında hafif bel ağrıları olmaya basladi.bide goguslerim de acı hassasiyet var ama tabi bu kullandığımız progestan etkisi de olabilir.bilmiyorum arkadaşlar beklicez gorcez başka çare yok sanirimm
Şimdiden hayırlısı olsun canim..Allah nasip ederse ctesi benimde transferim olacak kızlar. aranızda tek embriyo transfer ettiren varmı yoksa herkes 2 tane falanmı koydurdu..
teşekkürler canım sen kaçtane embriyo koydurdun..Şimdiden hayırlısı olsun canim..
Slm canim bende 28 inde transfer yaptirdim yarın test yaptiracagim kasiklarima çok agri giriyo goguslerim çok agiriyo sende belirti varmiMerhaba... benimde 28 ekimde transferin gerçekleşti. 2 yıldır olmayınca tup bebek için karar verdik.sorunumuz sebepsiz infertilite.yalniz yumurta rezervi biraz düşük dedi bu tedavi başında doktorum.6 yumurta oluştu.5 tanesi toplandı. 4 tanesi dollenmis ti transfer için aradıklarında. Transfer günü geldiğinde 2 tanesininde elendigini belirttiler. 8 hücreli 1. Kalite 3. Gun 2 embriyo transfer edildi. beklemedeyim.cok heyecanli bir süreç. Umarım başarı ile sonuclanir .ne gibi belirtiler olmalı acaba??? Ilk 2 gün hiç bişi yoktu sonrasında hafif bel ağrıları olmaya basladi.bide goguslerim de acı hassasiyet var ama tabi bu kullandığımız progestan etkisi de olabilir.bilmiyorum arkadaşlar beklicez gorcez başka çare yok sanirimm
Bence olumlu şimdiden gozun aydın..Arkadaslar 10.günüm ve şimditest yaptm 2.cizgi silikte olsa cikti.simdi hamilemiyimm anlayamadmmm hiiiiiic umudum yoktu
Hayirli olsun simdiden silik cikmasi pozitiftir benimde öyle oldu..Arkadaslar 10.günüm ve şimditest yaptm 2.cizgi silikte olsa cikti.simdi hamilemiyimm anlayamadmmm hiiiiiic umudum yoktu
Inş. Bn inanamiyorm amaHayirli olsun simdiden silik cikmasi pozitiftir benimde öyle oldu..
İnşallah canm.hala şoktaym.hic ummuyordm.Bence olumlu şimdiden gozun aydın..
Anliyorum seni bende önce bi aptallasmistimInş. Bn inanamiyorm ama
Canım gözün aydın hamilesinArkadaslar 10.günüm ve şimditest yaptm 2.cizgi silikte olsa cikti.simdi hamilemiyimm anlayamadmmm hiiiiiic umudum yoktu
Ayy aynenbende normal ben çığlık atardi yaniAnliyorum seni bende önce bi aptallasmistimVe 1 hafta boyunca inanmiyordum ama keseyi görünce biraz inanmaya basladim simdi kalp atislarini duymak icin bekliyorum iste ozaman tamamen inanirim herhalde
Ben hep hamile oldugumu ögrendigimde sevincten bagirip haykiririm saniyordum ama hic öyle olmadi
gözün aydın canımArkadaslar 10.günüm ve şimditest yaptm 2.cizgi silikte olsa cikti.simdi hamilemiyimm anlayamadmmm hiiiiiic umudum yoktu
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM .. İNŞALLAH HAFTAYA KALP ATIŞLARINIDA GÖREBİLİRİZ....gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?