Tüp bebek sonucu bekleyenler

Yarın bakar yumurtaların istedigi büyüklüge geldiyse o gün igne verir gece 12 de vuruluyorsun

Merhaba... benimde 28 ekimde transferin gerçekleşti. 2 yıldır olmayınca tup bebek için karar verdik.sorunumuz sebepsiz infertilite.yalniz yumurta rezervi biraz düşük dedi bu tedavi başında doktorum.6 yumurta oluştu.5 tanesi toplandı. 4 tanesi dollenmis ti transfer için aradıklarında. Transfer günü geldiğinde 2 tanesininde elendigini belirttiler. 8 hücreli 1. Kalite 3. Gun 2 embriyo transfer edildi. beklemedeyim.cok heyecanli bir süreç. Umarım başarı ile sonuclanir .ne gibi belirtiler olmalı acaba??? Ilk 2 gün hiç bişi yoktu sonrasında hafif bel ağrıları olmaya basladi.bide goguslerim de acı hassasiyet var ama tabi bu kullandığımız progestan etkisi de olabilir.bilmiyorum arkadaşlar beklicez gorcez başka çare yok sanirimm

Tedavin hayirli olsun Insallah...
suan beklemekten baska yapacagin birsey yok bukadar erken belirti arama bence stress yapma kendine ve sana tavsiyem sakin gününü yatmakla gecirme!! Hayirli haberlerini bekliyoruz Insallah

Allah nasip ederse ctesi benimde transferim olacak kızlar. aranızda tek embriyo transfer ettiren varmı yoksa herkes 2 tane falanmı koydurdu..

mmousee Benim 1. Tup bebekte taze 3. Gun 8 hucreli1. Kalite embriyo konuldu
2. Tupnebekte dondurulmus 5. Gun blastokist transferi yapildi
3. Tup bebekte ise 2 tane dondurulmus 3. Gun 8 hucreli 1. Kalite 2 tane embriyo transfer i yapıldı pozitif sonuc aldim. Ama beta hcg değerlerim biraz dusuk basladi yarin dr kontrole çağırdı Umarim guzel haberler veririm sizlere

Slm canim bende 28 inde transfer yaptirdim yarın test yaptiracagim kasiklarima çok agri giriyo goguslerim çok agiriyo sende belirti varmi

Arkadaslar 10.günüm ve şimditest yaptm 2.cizgi silikte olsa cikti.simdi hamilemiyimm anlayamadmmm hiiiiiic umudum yoktu

Eklentiler

• 20151105_224920.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 60
Inş. Bn inanamiyorm ama
Anliyorum seni bende önce bi aptallasmistim Ve 1 hafta boyunca inanmiyordum ama keseyi görünce biraz inanmaya basladim simdi kalp atislarini duymak icin bekliyorum iste ozaman tamamen inanirim herhalde
Ben hep hamile oldugumu ögrendigimde sevincten bagirip haykiririm saniyordum ama hic öyle olmadi

Ayy aynenbende normal ben çığlık atardi yani

Kizlar bugun dr kontrolum vardi, transferimun 20. Gunu bugun ve keseyi doktorum gordu. Haftasi ile uyumlu oldugunu söyledi... Haftaya cuma 2. Kontrole cagirdi ayrica ilaclara ayni sekilde devam etmem gerektigi soylendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…