Tüp bebek sonucu bekleyenler

Slm canim bende 28 inde transfer yaptirdim yarın test yaptiracagim kasiklarima çok agri giriyo goguslerim çok agiriyo sende belirti varmi
Offff bende yarin sabah teste gidicem. Sanki adet olcak misim gibi belim agriyo.goguslerimde aman aman bi ağrı sizi yok ama bi d olgunluk acı var.bilemiorum artık neyse yarın ogrencez ama sabah nasıl olacak acaba

Hayırlı olsun, tutunma kanaman olmadi mi? Testin sonucunu kaçıncı gün pozitif olduğunu öğrendin?

Hayırlı olsun, tutunma kanaman olmadi mi? Testin sonucunu kaçıncı gün pozitif olduğunu öğrendin?
8. GÜN NORMAL İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM NEGATİVE ÇIKMIŞTI
10. GÜN İDRARDA BAKILAN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİK OLARAK POZİTİF ÇIKMIŞTI
11. GÜN TEKRARDAN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI
12. GÜN KAN TESTİ YAPTIRMAYA GİTMEDEN ÖNCE İLK YAPTIĞIM NORMAL İDRAR TESTİNDEN YAPTIM ONDADA SİLİK POZİTİF ÇIKTI
12. GÜN KAN SONUCUM İSE 98.21
14. GÜN KAN SONUCUM 166.1
16. GÜN KAN SONUCUM 340.1
18. GÜN KAN SONUCUM İSE 562.9 ÇIKTI
21. GÜNÜ DR. KONTROLÜM VARDI DOKTORTORUM KESEYİ GÖRDÜ 5 HAFTALIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ
28. GÜNÜ YANİ 13 KASIMDA 2. DOKTOR KONTROLÜM VAR , UMARIM KALP ATIŞINI GÖRÜRÜZ ...
BENDE BELİRTİ OLARAK HİÇ BİR ŞEY OLMADI, YERLEŞME KANAMASI DA OLMADI. VE ŞU ANDA HALA DAHA BİR BELİRTİM YOK.....

Çok sağol canım fazlasıyla aydinlattin bende 6. Gün idrar testi yaptım negatif geldi, sonra testi tekrar etmeye korkuyorum acikcasi, test günüm perşembe. Bu arada kaç tane embriyo transferi gerçekleşti?

Bugün transferin 3. Günü kasık Ağrı'larım var sizede olmuşmuydu kızlar

Çok sağol canım fazlasıyla aydinlattin bende 6. Gün idrar testi yaptım negatif geldi, sonra testi tekrar etmeye korkuyorum acikcasi, test günüm perşembe. Bu arada kaç tane embriyo transferi gerçekleşti?
2 TANE 3. GÜN 8 HÜCRELİ 1. KALİTE DONDURULMUŞ EMBRİYO TRNSFERİ YAPILDI.

Çok sevindim darısı başıma inş. Hiç kasık Ağrısı yasadınmı Can'ım benim bugün çok kasık Ağrı'm oldu
Transferden sonraki 3 gun hiç ağrım sizim olmadı. Ama 6 ve 7. Gun bel ağrım oldu sonra geçti. 10 ve 11 günde Adet öncesi gibi bel ağrılarım oldu.regl olucam saniodunm açıkçası tutmadi die düşünüyor dum kismet te pozitif çıktı.umarim sonuna kadar hayırlı olur

456986, member: 373122"]Gözün aydin hayirli olsun Insallah...
Bu degerlerle ikiz olma olasiligi yüksek sanirim benim 216 cikmisti ve doktorum baya yüksek iyi demisti ama kese simdilik bitane göründü[/QUOTE]
Evet benim doktorum da ayni seyi soyledi. Carsamba testi tekrarliyacagiz. Pazartesi de keseyi ınsalah gorucez

456986, member: 373122"]Gözün aydin hayirli olsun Insallah...
Bu degerlerle ikiz olma olasiligi yüksek sanirim benim 216 cikmisti ve doktorum baya yüksek iyi demisti ama kese simdilik bitane göründü
Evet benim doktorum da ayni seyi soyledi. Carsamba testi tekrarliyacagiz. Pazartesi de keseyi ınsalah gorucez[/QUOTE]
Slm arkadaslar daha yeniyimm ve nasil msj attagimi bile bilmiyorum ve pazar transfer yapildi cok heycanliyim tutanlari gorunce moralim yukseliyo eceem tebrik ederim bu arada

Evet benim doktorum da ayni seyi soyledi. Carsamba testi tekrarliyacagiz. Pazartesi de keseyi ınsalah gorucez
Slm arkadaslar daha yeniyimm ve nasil msj attagimi bile bilmiyorum ve pazar transfer yapildi cok heycanliyim tutanlari gorunce moralim yukseliyo eceem tebrik ederim bu arada[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…