Tüp bebek sonucu bekleyenler

Mavi kalp transferin hayırlı olsun insallah.transfer edilen embriyo nun durumu nedir?? Kaçıncı gun kaç hücreli kaç tane transfer edildi.

Mrhb arkadaslar ben yeni katildim araniza.Benimde 5 kasimda transferm yapıldı.4.gün sağ kasigimda birkaç kez sızı hissettm.sonra kesildi.şimdi beklemedeyim.

Hayırlı olsun eccemmmm.Allah kucağına almyi nasip etsin.yarın 8.günüm kan testinde cikarmi acaba

[Qdeğil "berfin04, post: 43492906, member: 715753"]Hayırlı olsun eccemmmm.Allah kucağına almyi nasip etsin.yarın 8.günüm kan testinde cikarmi acaba[/QUOTE]
8 degil 7 gun canım. Transferin olduğu gün 0 sayılıyormus.
test yapsan belki çıkar ama yanıltıcı olabilir.bosuna moralini bozup süreci olumsuz etkileyebilir.yani ben sabirla bekle derim.
kendini nasıl hissediyorsun ağrın sizin fln varmı ? Benim 6 ve 7.gun bel ağrısı yaşadım sonra geçti 10 - 11 ve 12. Gun bildiğin regl öncesi ağrılarım oldu

eccemmm arkadaşım 4.gün sağ kasigimda birkaç defa sizilar hissettm.sonra kesildi. Dunde sağ kasigimda hafif bir ağrı oldu kesildi.şimdilik birşey hissetmiyorum

beost: 43499520 .!.:
eccemmm arkadaşım 4.gün sağ kasigimda birkaç defa sizilar hissettm.sonra kesildi. Dunde sağ kasigimda hafif bir ağrı oldu kesildi.şimdilik birşey hissetmiyorum
Belirtilere takilma sakin ol dinlenmeye bak bende genel anlamda sorsan pek bişi hissetmedim rahat geçti.senin sorun neydi kaçıncı deneme.kac embriyo ve Hangi gün embriyo su? Ve son olarak nerde yaşıyorsun.tedavin nerde oldu

Belirtilere takilma sakin ol dinlenmeye bak bende genel anlamda sorsan pek bişi hissetmedim rahat geçti.senin sorun neydi kaçıncı deneme.kac embriyo ve Hangi gün embriyo su? Ve son olarak nerde yaşıyorsun.tedavin nerde oldu
4.deneme 3.gün embriyosu. Diğerlerinde hiçbirşey hissetmemistim.bu sefer ağrılar beni biraz umitlendirdi.kocaeli ünv yaptim

4.deneme 3.gün embriyosu. Diğerlerinde hiçbirşey hissetmemistim.bu sefer ağrılar beni biraz umitlendirdi.kocaeli ünv yaptim

Hayırlısı olsun diyelim canım umarım ınsallah ttutmuştur.agri olmasi iyidir derler yani ben ağrım var die hayiflandikca çevremdekiler tutunma belirtisi ddedi. Ama bünyeye göre değişir bu tarz şeyler hatta derler ki her hamilelik belirtileri bile fark edermiş. O yüzden sen takılma bu belirti konusuna.dinleme fazla kendini.rahat ol.dinlen.dua et.cok ibadet eden biri değilim ama hergün abdest alıp dua ettim yasin ve ayetel kursu. Inan bana okuduktan sonra gerçekten rahatladım. Sonuçta ben tedavi olduğum hastane ve doktorum a çok güvendim. Her aşama gayet olumlu pozitif geçti. Bende bana söylenen lere harfiyen uydum.is yerinden 12 gün izin aldım test gününe kadar.demem o ki ben elimden geleni yaptım.gerisi allahın takdiri.olursa da olmassada hayırlısı dedim. Sende yüreğini ferah tut.dua et .sonuçlardan da haberdar et.olumsyz bişi olursa da yazmak istersen yaz.sormak istediğin ne olursa da sor.cekinme.guzel haberlerini bekliyorum

Bugün 9.günüm.test yaptım 2. Cizgi çok silik belirdi.var yok arası bisey. Acaba varmı bisey yoksa ilaçların etkisimi bu.

berfin04 .!.:
Sen idrar testi yapmismiydin.yaptiysan kaçıncı gün nasildi
Yok ben 12. Gun kan testi yaptım. Bugün 17. Günüm valla sırf bi kere çift çizgi göreyim die idrar testi yaptım.kan değerim yüksek çıkmasına rağmen idrarda 2. Çizgi bugun bile kopkoyu değil. O yüzden senin bu kadar erken tarihte idrar silik çıktı dediğin için var olduğunu düşündüm.

[QUOTberfin04, post: 43556542, member: 715753"]Dayanamadım test yaptırdım.10.gün deger 73[/QUOTE]
Oooo super... hayırlı olsun hamilesin çok sukur...yarından sonra testi tekrar et...artışı gözlemlemek için. ..benim doktorum öyle söylemişti. Ayyy çok sevindim inan ki...Allah kucağımiza almayi nasip etsin bebislerimizi

[QUOTberfin04, post: 43556542, member: 715753"]Dayanamadım test yaptırdım.10.gün deger 73
Oooo super... hayırlı olsun hamilesin çok sukur...yarından sonra testi tekrar et...artışı gözlemlemek için. ..benim doktorum öyle söylemişti. Ayyy çok sevindim inan ki...Allah kucağımiza almayi nasip etsin bebislerimizi[/QUOTE]

İnşallah arkadaşım inşallah.Rabbim duamizi kabul etti.Allah sana da bana da ve bütün bekleyenlere hayırlı evlatlar versin.kucağınıza da almayı nasip etsin.sağ kasigim hala agriyor.doktorum hemen progestan ampule başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…