Sonucu aldım. 12.gun bugün kan değerim 416.hamileyim arkadaşlar.
Belirtilere takilma sakin ol dinlenmeye bak bende genel anlamda sorsan pek bişi hissetmedim rahat geçti.senin sorun neydi kaçıncı deneme.kac embriyo ve Hangi gün embriyo su? Ve son olarak nerde yaşıyorsun.tedavin nerde oldubeost: 43499520 .!.:eccemmm arkadaşım 4.gün sağ kasigimda birkaç defa sizilar hissettm.sonra kesildi. Dunde sağ kasigimda hafif bir ağrı oldu kesildi.şimdilik birşey hissetmiyorum
4.deneme 3.gün embriyosu. Diğerlerinde hiçbirşey hissetmemistim.bu sefer ağrılar beni biraz umitlendirdi.kocaeli ünv yaptimBelirtilere takilma sakin ol dinlenmeye bak bende genel anlamda sorsan pek bişi hissetmedim rahat geçti.senin sorun neydi kaçıncı deneme.kac embriyo ve Hangi gün embriyo su? Ve son olarak nerde yaşıyorsun.tedavin nerde oldu
4.deneme 3.gün embriyosu. Diğerlerinde hiçbirşey hissetmemistim.bu sefer ağrılar beni biraz umitlendirdi.kocaeli ünv yaptim
Bugün 9.günüm.test yaptım 2. Cizgi çok silik belirdi.var yok arası bisey. Acaba varmı bisey yoksa ilaçların etkisimi bu.
Yok ya saliyi bekleyecegim. Kan verip kesin sonucu o gün alirim.sabırsızlığın anlamı yok.tabii bekleyebilirsemYarın bi kan testi yapsana. .. bence var gibi...
Sen idrar testi yapmismiydin.yaptiysan kaçıncı gün nasildiYok ya saliyi bekleyecegim. Kan verip kesin sonucu o gün alirim.sabırsızlığın anlamı yok.tabii bekleyebilirsem
Sen idrar testi yapmismiydin. Yaptiysan kaçıncı gün nasildi.hiç çizgi belirmismiydiYarın bi kan testi yapsana. .. bence var gibi...
Yok ben 12. Gun kan testi yaptım. Bugün 17. Günüm valla sırf bi kere çift çizgi göreyim die idrar testi yaptım.kan değerim yüksek çıkmasına rağmen idrarda 2. Çizgi bugun bile kopkoyu değil. O yüzden senin bu kadar erken tarihte idrar silik çıktı dediğin için var olduğunu düşündüm.berfin04 .!.:Sen idrar testi yapmismiydin.yaptiysan kaçıncı gün nasildi
Oooo super... hayırlı olsun hamilesin çok sukur...yarından sonra testi tekrar et...artışı gözlemlemek için. ..benim doktorum öyle söylemişti. Ayyy çok sevindim inan ki...Allah kucağımiza almayi nasip etsin bebislerimizi[/QUOTE][QUOTberfin04, post: 43556542, member: 715753"]Dayanamadım test yaptırdım.10.gün deger 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?