Ecemm cok tesekkur ederim bende size bisey danismak istiyorum bugun 8.gun dun dayanamayip idrar testi yaptim sonuc pozitifti ama bugun kadiklarim agriyordu ve lavobaya ciktigimda kahverengi kanamam vardi yarim avuc kadar cok korktum ve uzuldumm ayrica sanki dune gore belirtilerim biraz az gibi ne dusunuyorsunuz yerlesme kanamasi olabilrmi cok mu gelir bu kanamaMavi kalp transferin hayırlı olsun insallah.transfer edilen embriyo nun durumu nedir?? Kaçıncı gun kaç hücreli kaç tane transfer edildi.
Lutfen acil cvpEcemm cok tesekkur ederim bende size bisey danismak istiyorum bugun 8.gun dun dayanamayip idrar testi yaptim sonuc pozitifti ama bugun kadiklarim agriyordu ve lavobaya ciktigimda kahverengi kanamam vardi yarim avuc kadar cok korktum ve uzuldumm ayrica sanki dune gore belirtilerim biraz az gibi ne dusunuyorsunuz yerlesme kanamasi olabilrmi cok mu gelir bu kanama
Progestan kullaniomuydun sen ben transferden beri kullaniorum[/QUOTE]="berfin04, post: 43557378, member: 715753"]İnşallah arkadaşım inşallah.Rabbim duamizi kabul etti.Allah sana da bana da ve bütün bekleyenlere hayırlı evlatlar versin.kucağınıza da almayı nasip etsin.sağ kasigim hala agriyor.doktorum hemen progestan ampule başla dedi
Ecemm cok tesekkur ederim bende size bisey danismak istiyorum bugun 8.gun dun dayanamayip idrar testi yaptim sonuc pozitifti ama bugun kadiklarim agriyordu ve lavobaya ciktigimda kahverengi kanamam vardi yarim avuc kadar cok korktum ve uzuldumm ayrica sanki dune gore belirtilerim biraz az gibi ne dusunuyorsunuz yerlesme kanamasi olabilrmi cok mu gelir bu kanama
Cok tesekkur ederim berfin druma msj attim bakalim ne diyecekkMavi kalp ben 9. Gün test yaptım.çok silik çıktı.bugün 10. Gün kan testinde çıktı.hemen doktorunu bilgilendir.idrarda çıktığına gore tutunma daha önceden zaten olmuştur.birde ben önceki iki gebeligimde de hamile olduğum halde adet goruyordum
Bir gün sonrası sayiliyo canimArkadaşlar. Transferin yapıldığı günden itibaren mi yoksa birgün sonra mı gün sayılıyor. ?
Cevap için teşekkürlerBir gün sonrası sayiliyo canim
süper canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan ikiz geliyor hee benimde yarın test günüm inş benimde ikizim olur çok güzel olurrKizlar Merhaba benim 2 kese göründü. 5 haftalik misim. 7 haftada kalp atışı dinlemeye cagirdi doktorum
Ay çok sevindim.Allah sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKizlar Merhaba benim 2 kese göründü. 5 haftalik misim. 7 haftada kalp atışı dinlemeye cagirdi doktorum
süper canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan ikiz geliyor hee benimde yarın test günüm inş benimde ikizim olur çok güzel olurrsen kaçıncı gün test yapmıştın canım değerin kaçtı..
Ben 12 ve 14 gunde test yaptim.bugunde keseyi gorduk 5 haftalikmisim sen ne durumdasinsüper canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan ikiz geliyor hee benimde yarın test günüm inş benimde ikizim olur çok güzel olurrsen kaçıncı gün test yapmıştın canım değerin kaçtı..
canım benim yarın 10. günüm yarın akşam test yapıcaz kısmetse bakalım bizde öğrenicez ne olduğunuBen 12 ve 14 gunde test yaptim.bugunde keseyi gorduk 5 haftalikmisim sen ne durumdasin
Süper hemde ikiz..ay darısı başıma hayırlısıylaKizlar Merhaba benim 2 kese göründü. 5 haftalik misim. 7 haftada kalp atışı dinlemeye cagirdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?