Tüp bebek sonucu bekleyenler

Mavi kalp transferin hayırlı olsun insallah.transfer edilen embriyo nun durumu nedir?? Kaçıncı gun kaç hücreli kaç tane transfer edildi.
Ecemm cok tesekkur ederim bende size bisey danismak istiyorum bugun 8.gun dun dayanamayip idrar testi yaptim sonuc pozitifti ama bugun kadiklarim agriyordu ve lavobaya ciktigimda kahverengi kanamam vardi yarim avuc kadar cok korktum ve uzuldumm ayrica sanki dune gore belirtilerim biraz az gibi ne dusunuyorsunuz yerlesme kanamasi olabilrmi cok mu gelir bu kanama

Lutfen acil cvp

[QUOTkalp, post: 43558406, member: 716035"]Lutfen acil cvp[/QUOTE]
Tabi yerlesme kanamasi olabilir. Ama olmayabilirde.ben yaşamadım hiç kanama Yada kahve akıntı. Bence doktorunu bi arayip danissana.progestan kullaniomusun.ben transferden beri vajinal yoldan günde 3 kere kullaniorum. Doktoru ara yada git mavi kalp Hem kan testi yapsinlar netlessin hemde kanamayi gorsun

="berfin04, post: 43557378, member: 715753"]İnşallah arkadaşım inşallah.Rabbim duamizi kabul etti.Allah sana da bana da ve bütün bekleyenlere hayırlı evlatlar versin.kucağınıza da almayı nasip etsin.sağ kasigim hala agriyor.doktorum hemen progestan ampule başla dedi[/QUOTE]
Progestan kullaniomuydun sen ben transferden beri kullaniorum

Progestan kullaniomuydun sen ben transferden beri kullaniorum[/QUOTE]
Alttan olan progestan gunde3defa yumurta toplamadan sonra başladım hala kullanıyor.bugünde ampul olanı da vurdur dedi doktor.az önce ani bir kramp girdi kasigima.ama gecti

Mavi kalp ben 9. Gün test yaptım.çok silik çıktı.bugün 10. Gün kan testinde çıktı.hemen doktorunu bilgilendir.idrarda çıktığına gore tutunma daha önceden zaten olmuştur.birde ben önceki iki gebeligimde de hamile olduğum halde adet goruyordum

Cok tesekkur ederim berfin druma msj attim bakalim ne diyecekk

Kizlar Merhaba benim 2 kese göründü. 5 haftalik misim. 7 haftada kalp atışı dinlemeye cagirdi doktorum
süper canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan ikiz geliyor hee benimde yarın test günüm inş benimde ikizim olur çok güzel olurr sen kaçıncı gün test yapmıştın canım değerin kaçtı..

[QUOTberfin04, post: 43577479, member: 715753"]Ay çok sevindim.Allah sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]
Saol berfin sen ne yaptın ne durumdasin

süper canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan ikiz geliyor hee benimde yarın test günüm inş benimde ikizim olur çok güzel olurr sen kaçıncı gün test yapmıştın canım değerin kaçtı..
Ben 12 ve 14 gunde test yaptim.bugunde keseyi gorduk 5 haftalikmisim sen ne durumdasin

Berfin04 ="berfin04, post: 43582230, member: 715753"]Ben de şimdi doktora geldim.bakalım ne diyecek[/QUOTE]
Berfin ne dedi doktorun merak ettim.seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…