Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kizlar ben araniza yeni katildim ve dun negatifimi aldim size sorum kacinci denemenizde pozitifi gordunuz morel olsun bana hala cok kotuyum ikinciyi deniyecegz sansim azaldmi

Kizlar ben araniza yeni katildim ve dun negatifimi aldim size sorum kacinci denemenizde pozitifi gordunuz morel olsun bana hala cok kotuyum ikinciyi deniyecegz sansim azaldmi
slm bende aranızda yeniyim bende 3 gun önce transferım yapıldı evde yatıyorumm benmde 4. denemem sonuç ne olur bilmiyorum ama daha önce 3 defa negatıfı gören bırı olarak yasadıklrnı anlıyorum

slm bende aranızda yeniyim bende 3 gun önce transferım yapıldı evde yatıyorumm benmde 4. denemem sonuç ne olur bilmiyorum ama daha önce 3 defa negatıfı gören bırı olarak yasadıklrnı anlıyorum
Insallahh bu defa pozitifi gorursun canim sorununuz neydi bizimki sperm azligi

Insallahh bu defa pozitifi gorursun canim sorununuz neydi bizimki sperm azligi

hem sperm azlığı hem ben pkoluyum çok yumurta üretiyorum ama kalitesı olmuyor. döllenme oranı çok yuksek oluyor ancak 2 3 gunden sonra embrıyolar cansızlaşıyor maalesef

yatamadım resmen semt pazarına gittm gezdim dolaştım içim de rahat degil ama sanki yoruldum biraz umarım bi sakıncası olmaz

yatamadım resmen semt pazarına gittm gezdim dolaştım içim de rahat degil ama sanki yoruldum biraz umarım bi sakıncası olmaz
Allah nasip edecekse illaki olur canm ben kendmi hic yormadim yine olmadi o yuzden icini rahat tut hersey kader kismet

Allah nasip edecekse illaki olur canm ben kendmi hic yormadim yine olmadi o yuzden icini rahat tut hersey kader kismet
diğer 3 denememde daha cok dikkat etmiştim sanki olmadı bende allh nasip ederse olur diye düşünüyorum kısmet 23 kasm pazartesi öğrenicem sonucu sen nerde yapmıştn tedavini

ıstanbul bahcecı tup bebek merkeznde denedım çok pahalı bır merkez 20 bın tl harcadım cgh yapıldı bırde era testı
Biz ekstra hic bsey yaptirmadik acaba tutmadigi icin smdi isterlermi yarin doktorla gorusmeye gidecgz

Biz ekstra hic bsey yaptirmadik acaba tutmadigi icin smdi isterlermi yarin doktorla gorusmeye gidecgz
önce tutmama sebebıne bakarlar ama bırkac defa basarsz olmadan önermıyolar zaten tekrar aynı sekılde denemenı onerırler buyuk ıhtımal psikolojın nasıl bılmıyorum ama 6 ay gbı bır sure gecmeden ıkıncıye denemenı tavsıye etmem bıraz vucudun dınlensın

Piskolojim cok kotu hala aklima geldikce agliyorum iki ay ara vericez dediler ama dha belli degil

Piskolojim cok kotu hala aklima geldikce agliyorum iki ay ara vericez dediler ama dha belli degil
tahmın edıyorum senı çok ıyı anlıyorum 3 defa aynı yıkımı yasadım ama kendını uzme bılıyorum çok zor ama demekkı henuz zamanı degıl senın ıçın allh hayrlısını hayrlı zamanda versın sen bu işe başkoyduysan emınım olacaktır bak benım 4. denemem ve okadar garıpkı dıger denemelermde yermde duramazadm bu surecte artık alıştım umursamıyorum napıyım herseye hazr olmaya calışıyorum

Insallahh tutunur bebegin sana btun dualarim seninle bol bol rabbi hebli mines salihin diye tesbih cek rabbim bana salih evlat nasip eyle demek insallah mujdeli haberini aliriz burda

Selamün aleyküm arkadaslar
Benim üçüncü denemem 20 kasıma test yapılacak dua edin bana da cok korkuyorum. Tek embriyo ikinci gun konuldu. Test yaptım inanın bakmadan attım Rabbim tüm isteyen lere sağlıkla nasip etsin inşallah

selam benmde 4. denemem bsnada tek embriyo verildi bugn 4. günüm erken kaçıncı gün test yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…