İnşallah sende hepimiz de mücadelemizin karşılığını alırız. Gebelik aşısını herkese yapmıyorlar canım başarısız tüp bebek tedavisi çok olanlara uyguluyorlar.Bende oyle birsey yapmadilar hic ilk denemem oldugundandi demekki ikinciden once histereskopi yapacaklar bakal im hayirlisi subatta transfer allahin iZniyle sizin sorun neydi canim
Bizim sorun sperm azligi canim ilkinde tutmadi malesef dondurulmuslarla denicez subatta insallah bu sefer nasip olurAysemm01 canım sizin sorun neydi? ikinci mi olacaktı senın?
Bizim sorun sperm azligi canim ilkinde tutmadi malesef dondurulmuslarla denicez subatta insallah bu sefer nasip olur
Bende kilosu fazla olanlardanımanladım cnaım inşallah bu kez yüzün güler de meleğin tutunur. bizim hiç sorun yok spermler iyi, yumurtlama iyi tek sorun şu an benim kilom görünüyor, daha doğrusu tutmadığı için doktor kilodan diyor başka sorun yok çünkü dedi.
ama benm tanıdığım akrabam falan var 120 kilo ile tüp bebek hamile kaldı hatta kocaman oğlu var şu an bakalım hayırlısı ben de bir kaç ay daha kilo vereyim tekrar denicez
Hersey kismet canim iste bizdede gorunen sorun yoktu ebriyomuz 1.kalite 5.gndu kilo sorunmda yok transferin 3.gnu kuzenimin nisanina gtmstm topuklularla gezdim acaba o zmanmi dustu dedik anlamadik yani nasip deglms iste insallah kilo verrsin ikimZnde ikincide tutar canmanladım cnaım inşallah bu kez yüzün güler de meleğin tutunur. bizim hiç sorun yok spermler iyi, yumurtlama iyi tek sorun şu an benim kilom görünüyor, daha doğrusu tutmadığı için doktor kilodan diyor başka sorun yok çünkü dedi.
ama benm tanıdığım akrabam falan var 120 kilo ile tüp bebek hamile kaldı hatta kocaman oğlu var şu an bakalım hayırlısı ben de bir kaç ay daha kilo vereyim tekrar denicez
Hersey kismet canim iste bizdede gorunen sorun yoktu ebriyomuz 1.kalite 5.gndu kilo sorunmda yok transferin 3.gnu kuzenimin nisanina gtmstm topuklularla gezdim acaba o zmanmi dustu dedik anlamadik yani nasip deglms iste insallah kilo verrsin ikimZnde ikincide tutar canm
Bende kilosu fazla olanlardanım
Transfer öncesi 92 kiloydm bugünlerde biraz şişlik var kaç oldm bilmiyorm boyum da 172sen kaç kilosun peki boyun kaç bir de
Transfer öncesi 92 kiloydm bugünlerde biraz şişlik var kaç oldm bilmiyorm boyum da 172
İlk tedavimde 110 kiloydm ve hamile kalmştm ama duşukle sonuçlandıaa canım senin boyun gayet iyiymiş ve kilon benim kadar belli değildir senin, ben de 92 kilo ile transfer oldum tutmadı ama benim boyum 155
İlk tedavimde 110 kiloydm ve hamile kalmştm ama duşukle sonuçlandı
biraz erken yapmışsın ama ben çizgilerin ikisini de gayet net görüyorum belkide ikizdir.bu yüzden erkenden idrarda belli olmuşturSizce bu sonuca guvenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?