Tüp bebek sonucu bekleyenler

Benm 3. Gün embriyosu iki transfer biri 8 hücreli 1.kalite biri 10 hücreli birinci kaliteye yakın ve benm dondurulmusum kalmadı

Benm 3. Gün embriyosu iki transfer biri 8 hücreli 1.kalite biri 10 hücreli birinci kaliteye yakın ve benm dondurulmusum kalmadı

Kimse yok mu uzun süredir konusulmuyor ben 4. Günümdeyim hiçbir belirti yok ben cok korkuyorm konusmaya ihtycm var beni sizler anlarsınz
Bugün 12. Günüm, akşama kan vericem. Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok umutsuzum bende bakalım sonucum ne olacak.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bugün 12. Günüm, akşama kan vericem. Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok umutsuzum bende bakalım sonucum ne olacak.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
öyle demee nolur ya inşallah olur korkmaa allahım versn burdan sende söylersinn hamileyim diye inş

Canm senin kacıncı gün embryosu senin kalite neydi
2 tane 6. Gün çok iyi kalite dediler. Daha önce 6. Gün duymamıstım. Bu benim 5. Transferim. İlk 3 ü tutmamıstı (biri kimyasaldı) 4. Tuttu ama sevincim kısa sürdü. Hersey çok güzel giderken birden değerim önce düştü sonra yükseldi falan. Bayaa uğrastırmıstı düşmesi için. Bu sefer hiç umudum yok. Pozitif çıksa bile elim hep yüreğimde olacak, yine değerim düşer mi diye. Psikolojim altüst yani heyecanlıyım ama umudum kalmadı artık..

Kimse yok mu uzun süredir konusulmuyor ben 4. Günümdeyim hiçbir belirti yok ben cok korkuyorm konusmaya ihtycm var beni sizler anlarsınz
hayırlı olsun transgeriniz arkadaşım benimde transfer olduğunda 3. gün embriyosu olacak transferde inşallah
güzel haberenizi alalım inşallah banada umud olun

rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah
kendini bu kadar olumsuz görme arkadaşım

İnşallaah inşaallaah inşallaaah yaa ben de sana umur olurumm sen tedavidemisin suan

Canmm allah büyükk allah görsün duysun seni de bizi de canm eskiyi unut şimdiye odaklan bugün sabah niye vermedn senn 6.gün ise şimdiye bellidir kii inşallah gğzel haberini alırız bize haber ver olurmu inşallah

İnşallaah inşaallaah inşallaaah yaa ben de sana umur olurumm sen tedavidemisin suan
benim eylülde embriyo elde edildi arkadaşım. benim bu ay miyon alınacak ve ocakta dr transfer olur sanırım dedi en geç şubatta

benim eylülde embriyo elde edildi arkadaşım. benim bu ay miyon alınacak ve ocakta dr transfer olur sanırım dedi en geç şubatta
Allahım gönlüne göre versin inşallah kac hücreli dondurdular kac tane bir de yaa benm iki üc gündür belim kasıklarım agrıyordu şimdi hic bişi yok evdeym yatıyorm bilerek dolanıom bir belirti varmı diye bugün deli oldm evde bir de kabızlık olmadı bende kabızlık olan mı hamile kalıo bilmyorm

canım benim 3 tane 3. gün embriyosu iyi kalite dendi ama inan tecrubesizlikten kaç hücreli filan sormak aklıma gelmedi
gidiceğim ya miyon alınması için o zaman dra soracağım

canım illa belirti olacak diye birşey yok birçok arkadaş var eylül ayından ekimde olan
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ne-baslayanlar.1030167/page-840#post-53152855 burda yazışıyoruz hiç belirtisi olmadan gebe kalan arkadaşlar oldu
kabız olmaman iyi sıkıntı olurdu kabız olman

Ama adet olmadan önce de ben cok wc ye giderdim yine öyle oalcak diye korkuyorm ben cok evhamlıyım biliyorum ama elimde deil düşünmeden edemiyorum inşallah tutunurşar bana inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…