Senin kaçıncı gün transfer edildi canımBen de 8. Günündeyim dune kadar kaşık ağrısı mide bulantısı şişkinlik vardı.bugun hiç bise hissetmiyorum.col heyecanlıyım.dondurulmus embriyo konuldu.
Bugün 12. Günüm, akşama kan vericem. Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok umutsuzum bendeKimse yok mu uzun süredir konusulmuyor ben 4. Günümdeyim hiçbir belirti yok ben cok korkuyorm konusmaya ihtycm var beni sizler anlarsınz
öyle demee nolur ya inşallah olur korkmaa allahım versn burdan sende söylersinn hamileyim diye inşBugün 12. Günüm, akşama kan vericem. Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok umutsuzum bendebakalım sonucum ne olacak.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin canım inşallahh.. hepimiz aynı yola baş koyduk, hepimizin duası bir.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..öyle demee nolur ya inşallah olur korkmaa allahım versn burdan sende söylersinn hamileyim diye inş
Canm senin kacıncı gün embryosu senin kalite neydiAmin canım inşallahh.. hepimiz aynı yola baş koyduk, hepimizin duası bir.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..
2 tane 6. Gün çok iyi kalite dediler. Daha önce 6. Gün duymamıstım. Bu benim 5. Transferim. İlk 3 ü tutmamıstı (biri kimyasaldı) 4. Tuttu ama sevincim kısa sürdü. Hersey çok güzel giderken birden değerim önce düştü sonra yükseldi falan. Bayaa uğrastırmıstı düşmesi için. Bu sefer hiç umudum yok. Pozitif çıksa bile elim hep yüreğimde olacak, yine değerim düşer mi diye. Psikolojim altüst yaniCanm senin kacıncı gün embryosu senin kalite neydi
hayırlı olsun transgeriniz arkadaşım benimde transfer olduğunda 3. gün embriyosu olacak transferde inşallahKimse yok mu uzun süredir konusulmuyor ben 4. Günümdeyim hiçbir belirti yok ben cok korkuyorm konusmaya ihtycm var beni sizler anlarsınz
rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah2 tane 6. Gün çok iyi kalite dediler. Daha önce 6. Gün duymamıstım. Bu benim 5. Transferim. İlk 3 ü tutmamıstı (biri kimyasaldı) 4. Tuttu ama sevincim kısa sürdü. Hersey çok güzel giderken birden değerim önce düştü sonra yükseldi falan. Bayaa uğrastırmıstı düşmesi için. Bu sefer hiç umudum yok. Pozitif çıksa bile elim hep yüreğimde olacak, yine değerim düşer mi diye. Psikolojim altüst yaniheyecanlıyım ama umudum kalmadı artık..
Canmm allah büyükk allah görsün duysun seni de bizi de canm eskiyi unut şimdiye odaklan bugün sabah niye vermedn senn 6.gün ise şimdiye bellidir kii inşallah gğzel haberini alırız bize haber ver olurmu inşallah2 tane 6. Gün çok iyi kalite dediler. Daha önce 6. Gün duymamıstım. Bu benim 5. Transferim. İlk 3 ü tutmamıstı (biri kimyasaldı) 4. Tuttu ama sevincim kısa sürdü. Hersey çok güzel giderken birden değerim önce düştü sonra yükseldi falan. Bayaa uğrastırmıstı düşmesi için. Bu sefer hiç umudum yok. Pozitif çıksa bile elim hep yüreğimde olacak, yine değerim düşer mi diye. Psikolojim altüst yaniheyecanlıyım ama umudum kalmadı artık..
benim eylülde embriyo elde edildi arkadaşım. benim bu ay miyon alınacak ve ocakta dr transfer olur sanırım dedi en geç şubattaİnşallaah inşaallaah inşallaaah yaa ben de sana umur olurumm sen tedavidemisin suan
Allahım gönlüne göre versin inşallah kac hücreli dondurdular kac tane bir de yaa benm iki üc gündür belim kasıklarım agrıyordu şimdi hic bişi yok evdeym yatıyorm bilerek dolanıom bir belirti varmı diye bugün deli oldm evde bir de kabızlık olmadı bende kabızlık olan mı hamile kalıo bilmyormbenim eylülde embriyo elde edildi arkadaşım. benim bu ay miyon alınacak ve ocakta dr transfer olur sanırım dedi en geç şubatta
Allah yardımcın olsun.cok zor beklemek ama sen bitirmişsin masallah idrar yapmadın miBugün 12. Günüm, akşama kan vericem. Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok umutsuzum bendebakalım sonucum ne olacak.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
.5. Gun 2 tane vardı çözülünce 1i gitmis.maleswf.konulan da 10uzerinden 8 dedi hoca ıyi dedi bakalim kismet...rabbim hayırlısını versinSenin kaçıncı gün transfer edildi canım
canım benim 3 tane 3. gün embriyosu iyi kalite dendi ama inan tecrubesizlikten kaç hücreli filan sormak aklıma gelmediAllahım gönlüne göre versin inşallah kac hücreli dondurdular kac tane bir de yaa benm iki üc gündür belim kasıklarım agrıyordu şimdi hic bişi yok evdeym yatıyorm bilerek dolanıom bir belirti varmı diye bugün deli oldm evde bir de kabızlık olmadı bende kabızlık olan mı hamile kalıo bilmyorm
rabbim gönlünüze göre versin arkadaşım hayırlı haberler alırsınız inşallah5
.5. Gun 2 tane vardı çözülünce 1i gitmis.maleswf.konulan da 10uzerinden 8 dedi hoca ıyi dedi bakalim kismet...rabbim hayırlısını versin
Ama adet olmadan önce de ben cok wc ye giderdim yine öyle oalcak diye korkuyorm ben cok evhamlıyım biliyorum ama elimde deil düşünmeden edemiyorum inşallah tutunurşar bana inşallaahcanım benim 3 tane 3. gün embriyosu iyi kalite dendi ama inan tecrubesizlikten kaç hücreli filan sormak aklıma gelmedi
gidiceğim ya miyon alınması için o zaman dra soracağım
canım illa belirti olacak diye birşey yok birçok arkadaş var eylül ayından ekimde olan
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ne-baslayanlar.1030167/page-840#post-53152855 burda yazışıyoruz hiç belirtisi olmadan gebe kalan arkadaşlar oldu
kabız olmaman iyi sıkıntı olurdu kabız olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?