Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ama adet olmadan önce de ben cok wc ye giderdim yine öyle oalcak diye korkuyorm ben cok evhamlıyım biliyorum ama elimde deil düşünmeden edemiyorum inşallah tutunurşar bana inşallaah
güzel düşün güzel olsun kafanı dağıtacak şeyler bul arkadaşım komik film ve videolar izle iyi gelir

Canmm allah büyükk allah görsün duysun seni de bizi de canm eskiyi unut şimdiye odaklan bugün sabah niye vermedn senn 6.gün ise şimdiye bellidir kii inşallah gğzel haberini alırız bize haber ver olurmu inşallah
Yok zaten 12. Günüm. Korktum negatiften, eğer öyleyse işe şiş gözlerle gelmek istemedim. Akşam iş çıkısı yaptırıcam o yüzden

Canlar benim önceki transferimde sol kasigimda müthiş bir batma oluyordu. Ve goguslerim şişmişti 5.7.ve 9. Gün idrarda silik 2. Çizgiyi görmüştüm
2. Transferim cuma günü allah herkesin yüzünü güldürsün insallahhj

Bende belirti yok tutmadı ozman benm bir de benm 3.gün embryosu

Bende belirti yok tutmadı ozman benm bir de benm 3.gün embryosu
Öyle düşunmë canım herkeste aynı belirtiler olmuyor
Mesela benimm ilaçlara vücudum fazla tepki vermişti o sebepten de bu ağrıları cekmis olabilir.
Pozitif düşün o günler geçmez hiç bilirim.en iyi şekilde yaşadım 3 kez. Nasip olursa cuma günü 4 olcak☺
Olacak allahın izniyle keyfini cikart

kaçıncı gün embriyosu idi sizin canım
inşallah arkadaşım

İnşallah bu sefer olur senin canm sizin sıkıntınız neydi

Bende dün yaptırdım haftaya cuma günü kan testim inşallah tutar hepimizinki Allah hepimize yardım etsin

Naptn canımm güzel haberler aldın inşallaah
Canım değerim 11 çıktı bu saatten sonra da artmaz heralde. Dr jel kullanımına devam dedi ama diğer ilaçları kesti. Öyle işte. Perşembe bir daha test yapıcaz.
Değeri düşük olupta sonradan yükselen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…