inşallah güzel haber alırsın.Bugün 12. Günüm, akşama kan vericem. Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok umutsuzum bendebakalım sonucum ne olacak.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
güzel düşün güzel olsun kafanı dağıtacak şeyler bul arkadaşım komik film ve videolar izle iyi gelirAma adet olmadan önce de ben cok wc ye giderdim yine öyle oalcak diye korkuyorm ben cok evhamlıyım biliyorum ama elimde deil düşünmeden edemiyorum inşallah tutunurşar bana inşallaah
Yok zaten 12. Günüm. Korktum negatiften, eğer öyleyse işe şiş gözlerle gelmek istemedim. Akşam iş çıkısı yaptırıcam o yüzdenCanmm allah büyükk allah görsün duysun seni de bizi de canm eskiyi unut şimdiye odaklan bugün sabah niye vermedn senn 6.gün ise şimdiye bellidir kii inşallah gğzel haberini alırız bize haber ver olurmu inşallah
Yok canım yapmadım idrar testi. Hiç çift çizgi görmedim ki idrarda. Çok inanılmaz geliyor çift çizgi..Allah yardımcın olsun.cok zor beklemek ama sen bitirmişsin masallah idrar yapmadın mi
İnşallah bu sefer görürsün canımm allahım yüzüne baksınnYok canım yapmadım idrar testi. Hiç çift çizgi görmedim ki idrarda. Çok inanılmaz geliyor çift çizgi..
Çok zormuş beklemek yarın işe başlıcam neyseki normalde yarında izinliydm ama gidicem ben catladm evde düşünmemeye calısırım belki işde ayrıca vakit hızlı gecer inşgüzel düşün güzel olsun kafanı dağıtacak şeyler bul arkadaşım komik film ve videolar izle iyi gelir
Amin canım.. hepimizin duaları kabul olsun , çabalarımız sonuç versin inşİnşallah bu sefer görürsün canımm allahım yüzüne baksınn
Bende belirti yok tutmadı ozman benm bir de benm 3.gün embryosuCanlar benim önceki transferimde sol kasigimda müthiş bir batma oluyordu. Ve goguslerim şişmişti 5.7.ve 9. Gün idrarda silik 2. Çizgiyi görmüştüm
2. Transferim cuma günü allah herkesin yüzünü güldürsün insallahhj
Öyle düşunmë canım herkeste aynı belirtiler olmuyorBende belirti yok tutmadı ozman benm bir de benm 3.gün embryosu
kaçıncı gün embriyosu idi sizin canımCanlar benim önceki transferimde sol kasigimda müthiş bir batma oluyordu. Ve goguslerim şişmişti 5.7.ve 9. Gün idrarda silik 2. Çizgiyi görmüştüm
2. Transferim cuma günü allah herkesin yüzünü güldürsün insallahhj
İnşallah bu sefer olur senin canm sizin sıkıntınız neydiÖyle düşunmë canım herkeste aynı belirtiler olmuyor
Mesela benimm ilaçlara vücudum fazla tepki vermişti o sebepten de bu ağrıları cekmis olabilir.
Pozitif düşün o günler geçmez hiç bilirim.en iyi şekilde yaşadım 3 kez. Nasip olursa cuma günü 4 olcak☺
Olacak allahın izniyle keyfini cikart
Naptn canımm güzel haberler aldın inşallaahYok zaten 12. Günüm. Korktum negatiften, eğer öyleyse işe şiş gözlerle gelmek istemedim. Akşam iş çıkısı yaptırıcam o yüzden
sen com yattn mııKızlar merhaba; benimde kan tahlilim pazar günü bugün 7. günüm.
Cok yattın mıCanm
sen com yattn mıı
Canım değerim 11 çıktıNaptn canımm güzel haberler aldın inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?