- 23 Eylül 2014
- 298
- 152
- 43
- 38
Amin teşekkür ederim canım kasık ağrısı uyku hali migde de yanma ve hafiften bulantı halsizlik ama bu kişiden kişiye değişebiliyor o yüzden kistas alma inşallah ayagimi sürüdum arkamdan yeni hamisler bekliyorumC
canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Varmıydı belirtilerin peki
Amin canım inşallah bizimde güzel haberlerimiz gelir. Benim daha 4. Gün çok daha varAmin teşekkür ederim canım kasık ağrısı uyku hali migde de yanma ve hafiften bulantı halsizlik ama bu kişiden kişiye değişebiliyor o yüzden kistas alma inşallah ayagimi sürüdum arkamdan yeni hamisler bekliyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 7. Günde çıktımı değerin canım Erken değil miKızlar 7 gün değerim 103tü 10.gün değerim 389 çıktı. Pazartesi günü artık kese yada keseleri görmeye gidceğim. Rabbim herkese nasip etsin kimseyi üzmesin sıkmasın darda koymasın
Kacinci gunundu canim birde normal test mi yaptin yoksa erken yapilan mikızlar dün akşam ve bu sabah test yaptım tekrar silik pembe çizgi çıktı öyle gölge gibi değil ama tam kırmızı da değil umutlanmak istemiyorum ama içim kıpır oldu, kan verdim 15:30 da alacağım sonucu inşallah pozitif olur.
7.günde birtakım şikayetlerle gittiğimde doktor tahlili görmeden anladı Zaten hamilesin diye... Ve kan tahlilimdede çıktı.. Hatta bende ikiz yüzdesi yüksek o yüzden çıktı belkideAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 7. Günde çıktımı değerin canım Erken değil mi
Şikayetlerin neydi peki canım ? İnşallah ikizlerdir sevinciniz katlanır7.günde birtakım şikayetlerle gittiğimde doktor tahlili görmeden anladı Zaten hamilesin diye... Ve kan tahlilimdede çıktı.. Hatta bende ikiz yüzdesi yüksek o yüzden çıktı belkide
Ben cuma sabahı mideme giren şiddetli krampla sarsıldım, bu kramp geçince bütün gün sırtımda bir ağrı vardı. Ne oturabildim ne yatabildim. Cumartesi sabahta aynı şey olunca doktora gittim. Zaten direk anladı doktor,annelik hormonu dedi. Ama tabi herkesin birbirinden farklı oluyor. Bugün 10.günün kasılmalarım bugün başladı rahmimdeŞikayetlerin neydi peki canım ? İnşallah ikizlerdir sevinciniz katlanır
Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğinizi yada bebeklerini:) darısı tüm isteyenlerin başına inşallahBen cuma sabahı mideme giren şiddetli krampla sarsıldım, bu kramp geçince bütün gün sırtımda bir ağrı vardı. Ne oturabildim ne yatabildim. Cumartesi sabahta aynı şey olunca doktora gittim. Zaten direk anladı doktor,annelik hormonu dedi. Ama tabi herkesin birbirinden farklı oluyor. Bugün 10.günün kasılmalarım bugün başladı rahmimde
Hoşgeldin Aramıza :) valla benim için günler karınca hızında bile ilerlemiyor inşallah güzel haberlerini alırız seninde. Kaçıncı gün embriyosu 1 tanemi transfer edildiMerhaba
Dün transferim yapıldı. Çok heycanlıyım. Test gününü nasıl bekleyecegim bilmiyorum.
transfer gününü sayarsak bugün 12 dün 11 di canım ucuz testlerden 3tl aldım hemşireye söyledim bu şekilde çıktı falan diye 100 de 100 hamilesin dedi of saat geçmiyor 15:30 da alacağım kan sonucunuKacinci gunundu canim birde normal test mi yaptin yoksa erken yapilan mi
Ya ben 1 saatte aldım test sonucunu neden sen okdr bekliyorsunkitransfer gününü sayarsak bugün 12 dün 11 di canım ucuz testlerden 3tl aldım hemşireye söyledim bu şekilde çıktı falan diye 100 de 100 hamilesin dedi of saat geçmiyor 15:30 da alacağım kan sonucunu
Hafi insallah pozitiftir canim haber ver bizetransfer gününü sayarsak bugün 12 dün 11 di canım ucuz testlerden 3tl aldım hemşireye söyledim bu şekilde çıktı falan diye 100 de 100 hamilesin dedi of saat geçmiyor 15:30 da alacağım kan sonucunu
özel merkez yok burada malesef aile dr gittim ondan bekliyorum gergin bir şekilde.Ya ben 1 saatte aldım test sonucunu neden sen okdr bekliyorsunki
mutlaka yazarım buraya olumlu olumsuz artık hayırlısı neyse..Hafi insallah pozitiftir canim haber ver bize
Owww cok stres yaaa eyvah hadi bakalım sonuc iyi olsunda inşallah güzel haberlerini bekliyoruzözel merkez yok burada malesef aile dr gittim ondan bekliyorum gergin bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?