Aynen öylee :)Millet beni 3 aylık hamile sanıyor yaaa ne giyip nasıl kamufle edeceğimi şaşırdım :))
Ümidinizi yitirmeyin. Kan testi yapmadan hiç birşey belli olmaz. Benim bi arkadaşımın hiç bir şekilde idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. Rabbim ol derse olur. İçinizi ferah tutunKizlar sabah idrariyla testi tekrarladim 9.gun bugun. Ilk cizgi yerinde test olusurken sanki bi pembelik olmustu daginik bulut gibi ama sonra hemen yaninda o malum tek cizgi belirdi. Yani sonuc negatif. Bakalim kanda ne cikicak. Umutlarim cok azaldi.
Mrb canim. Benimde 1normal 1dondurulmus denemem oldu hic belirtim olmamisti tutmadi zaten. Simdi tekrar denedik yine pek belirti yok o yuzden korkuyorum belirti ariyorum surekli. Sadece akintim cok bazen su gibi geliyo hatta. Gogus hassasiyeti var zaten ilaclardan herkezde oluyo. Onun disindada bir sey yok. Cok korkuyorum.Arkadaslar merhba. Bi kac gundur sizi takup ediyorum bende sonuc bekliyorum. Test gunum 8 haziran. 3 . Deneme. 2 negatiften sonra korkuyorum yine ayni sonucla karsilasmaktan. 2 negatiftede adet belirtilerini gosterdim. Yani kasik agrisi vardi. Simdi yine basladi korkuyorumbitde bende akinti basladi 4 gundur. Pozitifi goren arkadaslar yada bekleyen herkea sizde var mi boyle belirtiler? Cok korkuyorum adet olmaktan. Cunku akinti adey belirtisidir diye biliyorum. Onceki denemelerde gelip gelmedigini hatirlamiyorum...
Insallah canim allahim hepimizin yuzunu guldursunÜmidinizi yitirmeyin. Kan testi yapmadan hiç birşey belli olmaz. Benim bi arkadaşımın hiç bir şekilde idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. Rabbim ol derse olur. İçinizi ferah tutun
Cani
Mrb canim. Benimde 1normal 1dondurulmus denemem oldu hic belirtim olmamisti tutmadi zaten. Simdi tekrar denedik yine pek belirti yok o yuzden korkuyorum belirti ariyorum surekli. Sadece akintim cok bazen su gibi geliyo hatta. Gogus hassasiyeti var zaten ilaclardan herkezde oluyo. Onun disindada bir sey yok. Cok korkuyorum.
Cani
Mrb canim. Benimde 1normal 1dondurulmus denemem oldu hic belirtim olmamisti tutmadi zaten. Simdi tekrar denedik yine pek belirti yok o yuzden korkuyorum belirti ariyorum surekli. Sadece akintim cok bazen su gibi geliyo hatta. Gogus hassasiyeti var zaten ilaclardan herkezde oluyo. Onun disindada bir sey yok. Cok korkuyorum.
Bende kasik agrisi var ara ara hatta bazen adet olacakmisim gibi. Gögüslerde hassaiyet cok az. Akinti az az su gibi geliyo günde bir kez jel kullaiorum ama o degil gelen hatta haffif bi koku var akintida. Bu yuzDen korkuyorumBir an sonucu alsak iyi olacak dusunmekten psikolojim bozulacak.
Ben de günde 3lt su içtim kabak çekirdeği yedim birde bol bol ananas suyu içtimBeslenme noktasında nelere dikkat ediyorsunuz? Tutunmasına yardımcı önerileriniz varmı?
Benimde hala ağrım var ama test yaptım canım negatif çıktıKızlar nasılsınız bugun ben çok iyi değilim sanki ya bu progestanı içtikten sonra beni sarhoş ediyor sanki. Inşallah bügünde güzel hamilelik haberleri alırıZ
Erken canım biraz daha sabret bende zor dayanıyorum ama sabrediyorum işte bozma şimdiden moraliniBenimde hala ağrım var ama test yaptım canım negatif çıktı
Inşallah canım benim allahım ol dedikten Sonra yumurta kalitesi kist diğer sorunlar hiç önemli değiş doktorun hamile kalamazsın imkansız dediği insanlar doğal yoldan hamile kalıyor o yüzden Allah'a dua etmekten başka birşey gelmiyor eldenBu sayfa ugurlu canim insallah yeni pozitif sonuclar aliriz belkide bu uguru ben bozarim :) benim cikolata kistim var tutunmaya engel olabiliyormus bakalim bu sefer ne olacak allahtan hayirlisi insallah hersey onun elinde gerisi bos olacagi varsa her sekilde tutuyo dr um anlatmisti uzun yoldan gelen bi hastasi varmis 1tane yum.si olmus onu dollemisler cok da iyi degilmis yinede koymuslar ve tuttu demisti. Insallah bizimde pozitif olur.
Sabredemedim ne yazık kiErken canım biraz daha sabret bende zor dayanıyorum ama sabrediyorum işte bozma şimdiden moralini
Rahatlıyacaksan yap canım ama onun sonucuyla bozma sakin moraliniSabredemedim ne yazık kihayırlısı bakalım yarın sabah ilk idrar ile tekrar yapacağım
Canim cok merak ediyorsan 7.gunden itibaren kanda baktir bence su an idrarda cikmasi cok zorRahatlıyacaksan yap canım ama onun sonucuyla bozma sakin moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?