Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kizlar sabah idrariyla testi tekrarladim 9.gun bugun. Ilk cizgi yerinde test olusurken sanki bi pembelik olmustu daginik bulut gibi ama sonra hemen yaninda o malum tek cizgi belirdi. Yani sonuc negatif. Bakalim kanda ne cikicak. Umutlarim cok azaldi.

Arkadaslar merhba. Bi kac gundur sizi takup ediyorum bende sonuc bekliyorum. Test gunum 8 haziran. 3 . Deneme. 2 negatiften sonra korkuyorum yine ayni sonucla karsilasmaktan. 2 negatiftede adet belirtilerini gosterdim. Yani kasik agrisi vardi. Simdi yine basladi korkuyorum bitde bende akinti basladi 4 gundur. Pozitifi goren arkadaslar yada bekleyen herkea sizde var mi boyle belirtiler? Cok korkuyorum adet olmaktan. Cunku akinti adey belirtisidir diye biliyorum. Onceki denemelerde gelip gelmedigini hatirlamiyorum...

Kizlar sabah idrariyla testi tekrarladim 9.gun bugun. Ilk cizgi yerinde test olusurken sanki bi pembelik olmustu daginik bulut gibi ama sonra hemen yaninda o malum tek cizgi belirdi. Yani sonuc negatif. Bakalim kanda ne cikicak. Umutlarim cok azaldi.
Ümidinizi yitirmeyin. Kan testi yapmadan hiç birşey belli olmaz. Benim bi arkadaşımın hiç bir şekilde idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. Rabbim ol derse olur. İçinizi ferah tutun

Cani
Mrb canim. Benimde 1normal 1dondurulmus denemem oldu hic belirtim olmamisti tutmadi zaten. Simdi tekrar denedik yine pek belirti yok o yuzden korkuyorum belirti ariyorum surekli. Sadece akintim cok bazen su gibi geliyo hatta. Gogus hassasiyeti var zaten ilaclardan herkezde oluyo. Onun disindada bir sey yok. Cok korkuyorum.

Ümidinizi yitirmeyin. Kan testi yapmadan hiç birşey belli olmaz. Benim bi arkadaşımın hiç bir şekilde idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. Rabbim ol derse olur. İçinizi ferah tutun
Insallah canim allahim hepimizin yuzunu guldursun

Nende ksaik agrisi var ara ara hatta bazen adet olacakmisim gibi

selam arkadaşlar, ben aslında uzun zamandır takp ediyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamadım. ben size son 3 yıldır yaşadığım olayları anlatmak istiyorum. öncelikle kıbrısta yaşıyorum 28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. eşimle 2012 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. benim yıllardır endometriozis (çikolata kisti) rahatsızlığım vardı. 2007de kist ameliyatı oldum, ve kisti alırken doktor aynı zamanda bir yumurtalığımı da kısmen aldı, şu anda o yumurtalık duruyor ama işlev görmüyor. normal yolla hamile kalamadım, rahim filmi çekildi, ve sonuç hidrosalpinks çıktı. yani kistlerden dolayı tüplerim okadar şiş ve iltihaplı ki hamile kalmamı engelliyor. önce bu tüplerin alınması lazım sonra tüp bebek şart denildi. bunun üzerine kıbrıstaki tüp bebek merkezlerini araştırıp, halil ibrahim tekini bulduk. bütün sonuçlarla yanına gittik ve ilk aşamada ameliyat önermedi. gerek yok dedi. ilk tüp bebek denemem 2012 ağustos ayında oldu. sonuç tabi negatifti. daha sonra HİT birde biz rahim filmi çekelim dedi ve gerçekten tüpler berbat almamız lazım dedi. hemen 2 hafta sonrasına ameliyat ayarlanndı ve tüplerim çıkarıldı (en azından biz öyle biliyorduk) ardından 2. tüp bebek yapıldı. sonucu bu sefer pozitifti, ancak sürekli koyu kahve akıntılarım vardı, ki bu akıntı varken transfer yapıldı ve hiç durmadı. 2,5 aylık hamilelik ölü gebelikle sonuçlandı. bu süreç içinde HİT in ilgisizliği beni çok rahatsız etmişti, bu yüzden zaten içerde dondurulmuş embriyom kalmamıştı, başka doktora gitmeye karar verdim ve güney kıbrısta bir merkez buldum. 1 yıl boyunca bana yumurtalıklarım güçlensin diye çeşit çeşit vitaminler verildi. 2 kez yumurta toplatmama rağmen sadece 4 sağlıklı yumurta elde edilebildi. dr artık kahverengi akıntılarımı kistlerime bağladı ve kistler için ameliyatdan başka çözüm olmadığında akıntıyuı durdurmak için bir iğne vereceğini söyledi. iğne 1 ken 4e çıktı ve benim akıntı hala durmadı. en sonunda tekrar birde biz rahim filmi çekelim dedi. ve ortaya çıktı ki HİT bana sezeryanla yaptığı tüp ameliyatta hiçö bişey yapmamamış. tüpler olduğu gibi duruyordu. yani hidrosalpinks durumu devam ediyordu. dr bana bu tüpleri almadan sana transfer yapmam dedi, ve sonunda tekrar ameliyat oldum. üstünden 1 ay geçti bu doktorla 1.transferimizi yaptık. sonuç negatfti. bir ay arayla 2. transferi de yaptık, bugün sonucu aldım, yine negatif. yani şans bana bir türlü gülmüyır. artık hiç dondurulmuş embriyo da kalmadı. bütün süreci tekrarlamamız gerekiyor. bu arada ben ilk 3 tedavimde hep yattım, sonuncusunda normal hayatıma devam ettim. demek istediğim, yatmakla ilgisi yok. biraz şansa bağlı. aranızda HİT e gitmeyi düşünen varsa bence ikinci kez düşünsün.

Kızlar nasılsınız bugun ben çok iyi değilim sanki ya bu progestanı içtikten sonra beni sarhoş ediyor sanki. Inşallah bügünde güzel hamilelik haberleri alırıZ

Bu sayfa ugurlu canim insallah yeni pozitif sonuclar aliriz belkide bu uguru ben bozarim :) benim cikolata kistim var tutunmaya engel olabiliyormus bakalim bu sefer ne olacak allahtan hayirlisi insallah hersey onun elinde gerisi bos olacagi varsa her sekilde tutuyo dr um anlatmisti uzun yoldan gelen bi hastasi varmis 1tane yum.si olmus onu dollemisler cok da iyi degilmis yinede koymuslar ve tuttu demisti. Insallah bizimde pozitif olur.

Kızlar nasılsınız bugun ben çok iyi değilim sanki ya bu progestanı içtikten sonra beni sarhoş ediyor sanki. Inşallah bügünde güzel hamilelik haberleri alırıZ
Benimde hala ağrım var ama test yaptım canım negatif çıktı

Inşallah canım benim allahım ol dedikten Sonra yumurta kalitesi kist diğer sorunlar hiç önemli değiş doktorun hamile kalamazsın imkansız dediği insanlar doğal yoldan hamile kalıyor o yüzden Allah'a dua etmekten başka birşey gelmiyor elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…