Idrarda hic cikmaz kandada en erken 7.gun diye biliyorumHaklısınızya çıkmazsa diyede korkuyorum ama beklemekte zor yarın idrar testi yapsam varsa çıkarmı
Cuma gününü saymıyorsun canım bugun 4. Günün oluyor benimde ilk günden beri var sancılarım inşallah güzel haberlerle sonuçlanır ama yapma şimdi çıkmazMerhaba benim da transferim cuma günü gerçekleşti. Buğün 5. Gün ilk günden beri kasıklarımda ağrı var buğünde belimde ağrı başladı test yapsam yada kan versem mi diye düşünüyorum içim içime sığmıyor beklemek ne zormuş :s
Genelde genelde doktorlar transfer gününü 0 diye sayar canım senin doktorundan ilk duyuyorum :) bende Perşembe transfer oldum bugun 5. Günüm diye sayılıyor :) doktorun nasıl dediyse sen ozaman yap canım testini tabiDoktorum taransferi sabah gerçekleştirdi buğün birinci gün kan tahlilini 10. Günde yatıracaksın dedi onun yalancısıyım ben :)
5.gun embriyosumu canim 10.gun tahlil dedigine gore. Bir de o gun genelde 0 sayiliyo demek senin dr un o sekilde baslatmisDoktorum taransferi sabah gerçekleştirdi buğün birinci gün kan tahlilini 10. Günde yatıracaksın dedi onun yalancısıyım ben :)
Genelde Ananas öneriyorlar bide kabız olmamaya Özen göster ben 3 gün yaşadım Kabızlık sorunu ama sürekli Kayısı yiyorum aç karnına kuru Kayısı gün içinde meyve olarak tüketiyorum. Bide her besinden yemeğe çalışıyorum sebze tavuk kırmızı et su içiyorum asitli icecekler çay kahve içmiyorum ev süpürme merdiven çıkma gibi şeylerede Özen gösteriyorum. Allahım ol dedikten sonra hepsi boş tabi ama elimizden geleni yapıyoruz işteBeslenme noktasında nelere dikkat ediyorsunuz? Tutunmasına yardımcı önerileriniz varmı?
Evet canım doktorun bol bol su iç kabız olma dedi. Bende ilaçlarıma devam ediyorum onlar zaten Bebeğin tutunmasına yardımcı merak etme zarar-ı yok zaten doktor transferden sonra ilaçlarımın bazıları bıraktırdı ben progestan hapını kullanıyorum iğnesini verdi ama çok ağır geldiği için kullanamadım hapına geçtik. Crınone jel sadece sabahları kullanıyorum. Mide clexane kan sulandırıcı kullanıyorum canım ilaçlarım bunlar. Haplar gaz ve şişkinlik yapıyor doğru benide yaptı hala var ve kilo almışım transferden sonra zaten karnım çok şişmiş normal şeyler yani bunlar canım merak etmeAynen öyle. Rabbim hayırlısını versin. Günlük 3 litre suyu mutlaka tüketiyorum. Sizin doktorunuzda su ile ilgili birşey söyledi mi? Birde inanılmaz karnım şiş gaz var sizde de varmı? İlaçlar yapıyor sanırım. İlaçları kullanmaya devam ediyormusunuz? Ben günde 1 defa elevit-corasprin 3 defa estrofem ve 2 defa crınonr jel kullanıyorum zararı olurmu ki bebişlere? Sorular sorularrrr aklımı tırmalıyorlar? Boş yatınca böyle oldum galiba :)
rica ederim zaten burdaki herkez birbirine yardımcı destek olmaya çalışıyor :) insanlar rahatlıyorÇok teşekkür ederim motive oldum :)
Kesinlikle :) sizin tahlil gününüz hangi günrica ederim zaten burdaki herkez birbirine yardımcı destek olmaya çalışıyor :) insanlar rahatlıyor
9 Haziran canım. Benimki 3. Gün embriyosu o yüzden 12. Günde verildi kan tahlili ama bn pazar gunü yaptırmak istiyorum sabredemiycem galiba :)Kesinlikle :) sizin tahlil gününüz hangi gün
:) bende sabırsızlanıyorum doğrusu :) her an test alabilirim9 Haziran canım. Benimki 3. Gün embriyosu o yüzden 12. Günde verildi kan tahlili ama bn pazar gunü yaptırmak istiyorum sabredemiycem galiba :)
Şişlik çok fena. Kasıklarım sızlıyor hala benimde buğün sabah kalktığımda belim ağrıyordu şimdi bacağım kasılıyoValla arkadaşlar ilaçlar çok fena şişirdi benide gün içerisinde nefes almakta bile zorlandığım anlar oluyor ki ben en düşük protokolle tedavi gördüm ama dün tekrar konuştum doktorla bunun önüne geçemiyoruz 2 3 hafta dayan dedi. Bu arada coraspin kullanıyordum,coraspini kestirip kan sulandırıcı iğne verdi. Prednol hap kullanıyorum ama yarım doza düşürdüler,vajinal jel sabah akşam devam dedi birde sonucum pozitif olduğu için decavit multivitamine başladım.
Millet beni 3 aylık hamile sanıyor yaaa ne giyip nasıl kamufle edeceğimi şaşırdım :))Şişlik çok fena. Kasıklarım sızlıyor hala benimde buğün sabah kalktığımda belim ağrıyordu şimdi bacağım kasılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?