Valla ben transferin ertesi günü avmlerde gezdim canlar. Bence tevekkel olmakta fayda var. Tabi ağır haraket ederek :))Kızlar benim adet sancısı gibi sancılarım başladı. Bugun kendimi çok yordum acaba Yerleşme gerçekleşmedimi
Sanci genelde pozitif belirtisi canim tam olarak kacinci gunGittikçe artıyor sanki sancılar biraz korkuttu beni
B'nde ilk gün dinlendim sadece diğer günler az az yürüyüşler yaptım ama korkuyor insan herşeydeValla ben transferin ertesi günü avmlerde gezdim canlar. Bence tevekkel olmakta fayda var. Tabi ağır haraket ederek :))
5. Gün canım. Aradım doktoru eğer tek taraflı kasık ağrısı olursa mide bulantısı ve kanama gibi durumlar olursa tehlikeli olur dedi kullandığım ilaçlar ve opu işlemi yapıyor olabilirmişSanci genelde pozitif belirtisi canim tam olarak kacinci gun
2. gün embriyosu olması çok fark eder mi kiErken yaptin normal o sonuc. ki zaten 2.gun embryosuymus. Yani senin 13.gun test yapman lazimdi. Bence hersey yolunda. Darisi bize insallah. Benim umutlar bugun gitti nasil gececek bu gunler.
ayrıca kasık ağrılarım tekrar başladı dün ve bugün.2. gün embriyosu olması çok fark eder mi ki
Valla canim bilmiyorumki adet agrim oluyo ara ara o kadar.cok duygusalim bu ara isten izin aldim sıkıldım galiba:-D SENDE DURUNLAR NASILInsallah pozitif cikar canim var mi belirtin
ayrıca kasık ağrılarım tekrar başladı dün ve bugün.
Transferden sonraki gun saymaya basliyoruzya 5.gun embriyosu olunca arti 2gun kazaniyorlar benim 3.gun mesela onlara gore 2gun geriden gider tahlillerim seninde 2.gun oldugu icin daha dusuk olur tahlil sonuclari ya da soyle deyim onlarin 12.gunu bizim 15.gune denk geliyo2. gün embriyosu olması çok fark eder mi ki
Bende iyi gitmiyo sanirim. 2gunden beri ara ara cok az kasik agrisi gibi biseyler oluyodu artar netlesir diye beklerken bugun hic bi sey yok evde test yaptim tek cizgi cikti. Bakalim bekliyorum oyle iste.Valla canim bilmiyorumki adet agrim oluyo ara ara o kadar.cok duygusalim bu ara isten izin aldim sıkıldım galiba:-D SENDE DURUNLAR NASIL
Dis gebelikte tek tarafli siddetli kasik agrisi oluyo galiba onu kastetti. Ama o cok farkli bi olay acillik ağrı. Bence hic kafana takma seninki tutunma belirtisidir. bende gunlerdir kendimi dinliyorum kasik agrisi olsun da umutlanayim diye5. Gün canım. Aradım doktoru eğer tek taraflı kasık ağrısı olursa mide bulantısı ve kanama gibi durumlar olursa tehlikeli olur dedi kullandığım ilaçlar ve opu işlemi yapıyor olabilirmiş
Ama neden olumsuz dusunuyosun canim illaki beliryi olacak diye bir sey yok ki. Testine kac gun varBende iyi gitmiyo sanirim. 2gunden beri ara ara cok az kasik agrisi gibi biseyler oluyodu artar netlesir diye beklerken bugun hic bi sey yok evde test yaptim tek cizgi cikti. Bakalim bekliyorum oyle iste.
benim de ilk üç gün oldu ağrı sonra durdu dün tekrar başladı dediğin gibi belki geç olduğu için yerleşmede geçtir istediğin gibi sonuçlanır inşallah.Bende iyi gitmiyo sanirim. 2gunden beri ara ara cok az kasik agrisi gibi biseyler oluyodu artar netlesir diye beklerken bugun hic bi sey yok evde test yaptim tek cizgi cikti. Bakalim bekliyorum oyle iste.
CanimKizlar benim dun sabah transferim oldu 2. Gun embiryosu ama benim belim cok agriyor sizce doktorumu aramalimiyim
Ilkindede belirti olmamisti o yuzden tedirgin oluyorum c.tesi 12.gun canim ama cuma yapmayi dusunuyorum testiAma neden olumsuz dusunuyosun canim illaki beliryi olacak diye bir sey yok ki. Testine kac gun var
Dis gebelikte tek tarafli siddetli kasik agrisi oluyo galiba onu kastetti. Ama o cok farkli bi olay acillik ağrı. Bence hic kafana takma seninki tutunma belirtisidir. bende gunlerdir kendimi dinliyorum kasik agrisi olsun da umutlanayim diye
Ben hiç umutlanamıyorum inan ki sonra boşa çıkmasından çok korkuyorum. Hiç belirtisi olmadan da hamile olanlar var o yüzden hiç kafana takmaDis gebelikte tek tarafli siddetli kasik agrisi oluyo galiba onu kastetti. Ama o cok farkli bi olay acillik ağrı. Bence hic kafana takma seninki tutunma belirtisidir. bende gunlerdir kendimi dinliyorum kasik agrisi olsun da umutlanayim diye
allahim bizimde yuzumuzu guldursun insallah bakalim beklemekten baska elden birsey gelmiyorBen hiç umutlanamıyorum inan ki sonra boşa çıkmasından çok korkuyorum. Hiç belirtisi olmadan da hamile olanlar var o yüzden hiç kafana takma
Canim oncelikle hayirli olsun. 5.gun cok erken bence bi kac gun daha bekle su an cikmayabilir bos yere uzulursun.Merhaba benim da transferim cuma günü gerçekleşti. Buğün 5. Gün ilk günden beri kasıklarımda ağrı var buğünde belimde ağrı başladı test yapsam yada kan versem mi diye düşünüyorum içim içime sığmıyor beklemek ne zormuş :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?