Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar benim adet sancısı gibi sancılarım başladı. Bugun kendimi çok yordum acaba Yerleşme gerçekleşmedimi
Valla ben transferin ertesi günü avmlerde gezdim canlar. Bence tevekkel olmakta fayda var. Tabi ağır haraket ederek :))

Sanci genelde pozitif belirtisi canim tam olarak kacinci gun
5. Gün canım. Aradım doktoru eğer tek taraflı kasık ağrısı olursa mide bulantısı ve kanama gibi durumlar olursa tehlikeli olur dedi kullandığım ilaçlar ve opu işlemi yapıyor olabilirmiş

Valla canim bilmiyorumki adet agrim oluyo ara ara o kadar.cok duygusalim bu ara isten izin aldim sıkıldım galiba:-D SENDE DURUNLAR NASIL
Bende iyi gitmiyo sanirim. 2gunden beri ara ara cok az kasik agrisi gibi biseyler oluyodu artar netlesir diye beklerken bugun hic bi sey yok evde test yaptim tek cizgi cikti. Bakalim bekliyorum oyle iste.

5. Gün canım. Aradım doktoru eğer tek taraflı kasık ağrısı olursa mide bulantısı ve kanama gibi durumlar olursa tehlikeli olur dedi kullandığım ilaçlar ve opu işlemi yapıyor olabilirmiş
Dis gebelikte tek tarafli siddetli kasik agrisi oluyo galiba onu kastetti. Ama o cok farkli bi olay acillik ağrı. Bence hic kafana takma seninki tutunma belirtisidir. bende gunlerdir kendimi dinliyorum kasik agrisi olsun da umutlanayim diye

Kizlar benim dun sabah transferim oldu 2. Gun embiryosu ama benim belim cok agriyor sizce doktorumu aramalimiyim

Bende iyi gitmiyo sanirim. 2gunden beri ara ara cok az kasik agrisi gibi biseyler oluyodu artar netlesir diye beklerken bugun hic bi sey yok evde test yaptim tek cizgi cikti. Bakalim bekliyorum oyle iste.
Ama neden olumsuz dusunuyosun canim illaki beliryi olacak diye bir sey yok ki. Testine kac gun var

benim de ilk üç gün oldu ağrı sonra durdu dün tekrar başladı dediğin gibi belki geç olduğu için yerleşmede geçtir istediğin gibi sonuçlanır inşallah.

Kizlar benim dun sabah transferim oldu 2. Gun embiryosu ama benim belim cok agriyor sizce doktorumu aramalimiyim
Canim
Ama neden olumsuz dusunuyosun canim illaki beliryi olacak diye bir sey yok ki. Testine kac gun var
Ilkindede belirti olmamisti o yuzden tedirgin oluyorum c.tesi 12.gun canim ama cuma yapmayi dusunuyorum testi

Dis gebelikte tek tarafli siddetli kasik agrisi oluyo galiba onu kastetti. Ama o cok farkli bi olay acillik ağrı. Bence hic kafana takma seninki tutunma belirtisidir. bende gunlerdir kendimi dinliyorum kasik agrisi olsun da umutlanayim diye
Ben hiç umutlanamıyorum inan ki sonra boşa çıkmasından çok korkuyorum. Hiç belirtisi olmadan da hamile olanlar var o yüzden hiç kafana takma

Merhaba benim da transferim cuma günü gerçekleşti. Buğün 5. Gün ilk günden beri kasıklarımda ağrı var buğünde belimde ağrı başladı test yapsam yada kan versem mi diye düşünüyorum içim içime sığmıyor beklemek ne zormuş :s

Canim oncelikle hayirli olsun. 5.gun cok erken bence bi kac gun daha bekle su an cikmayabilir bos yere uzulursun.

Haklısınız ya çıkmazsa diyede korkuyorum ama beklemekte zor yarın idrar testi yapsam varsa çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…