Tüp bebek sonucu bekleyenler

hoşbuldummm sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım var canım bide yine olmadı hissiyatı :)
Yine olmadi hissi bende de oluyo hatta idrar testinde tek cizgi ciktigindan beri ama ben kanda gorene kadar umudumu kaybetmemeye umudumu kaybetmemeye calisiyorum. Adet belirtisi olanlar genelde pozitif sonuc aliyo insallah senin de oyle olur.

Yine olmadi hissi bende de oluyo hatta idrar testinde tek cizgi ciktigindan beri ama ben kanda gorene kadar umudumu kaybetmemeye umudumu kaybetmemeye calisiyorum. Adet belirtisi olanlar genelde pozitif sonuc aliyo insallah senin de oyle olur.
inşallah canım benim hepimiz olumlu sonuç alırız inşallah tabiki son ana kadar hep umut var idrara da güvenme bende yapmayı çok düşündüm ama kafamı karıştırmaktan başka bi işe yaramayacak nasılsa günü gelince kan verip öğreneceğiz

Evet cok iyi yapmissin insanin neşesini düşürüyor tek cizgi bakalim hayirlisi artik

Selam kızlar öncelikle herkese Sabırlı bekleyişler diliyorum.
Umarım hepimizin yüzü Güler...
Tüm sayfaları okumadım ,benim merak ettiğim kan Değeri 6.1 olupta iki gün sonra Değeri yükselen varmı yada düşermi?
Ben 10. Ve 11.gün idrar testi yaptım tabi negatif çıktı çok üzüldüm Sak'ın yapmayın sadece üzüntü veriyor merak işte ağır bastı sonra 12.gün kan testi yaptırdım 6.1çıktı çok düşük bir değer umarım çok çok yükselirde bende sevinirim.yarın tekrar kan testi yaptıracağım.bunabenzer durumu olanlar yazarsanız sevinirim
Sevgiyle kalın

Canım bu sayfada varmı bilmiyorum ama başka sayfada olup yükselen okudum ben üzme kendini inşallah yükselecek belki geç tutunma gerçekleşmiştir. 2 gün sonra tekrarla içini ferah tut

Arkadaslar akintisi gelipte pozitifi gören yok mu hic kimseden ses cikmadi
Canim bu sayfada biri vardi adini tam hatirlayamadim zeyno muydu acaba onun cok akintisi vardi su an hamile onceki sayfalara bi bak istersen onunla konusmustuk bu konuyu

Canim 12.gun test yaptim demissin transfer gununu 1 mi saydin 0 mi bi de kacinci gun embriyosu koyuldu o da sonucu etkiler o yuzden gec tutunmus olabilir hic canini sıkma allah hayirlisini versin insallah

Canım bu sayfada varmı bilmiyorum ama başka sayfada olup yükselen okudum ben üzme kendini inşallah yükselecek belki geç tutunma gerçekleşmiştir. 2 gün sonra tekrarla içini ferah tut
Dünden beri arıyorum benim durumum gibi olan varmı diye umarım dediğin gibi olur Yarını bekliyorum allahım inşallah yükselir ,tşk ederim cnm

Canim 12.gun test yaptim demissin transfer gununu 1 mi saydin 0 mi bi de kacinci gun embriyosu koyuldu o da sonucu etkiler o yuzden gec tutunmus olabilir hic canini sıkma allah hayirlisini versin insallah
Evet 12.gün ama transfer Gününü saymıyorum ,bu sefer 5.gün embriyosu konuldu 3tane ,değerim düşük buda beni çok Tedirgin ediyor dediğin gibidir inşallah geç tutunma
Yarın belli olacak hayırlısı ile ...

Insallah yuksek cikar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…