Tüp bebek sonucu bekleyenler

İçimde tutmadı diye bir his var bilmiyorum ya inş dayanabilirim canım
Ben korktum kan testi yapmaya hadi idrar yaniltiyo onu yaptim negatifti cok etkilemedi beni ama kanda cikmazsa test gununu beklemek cok zor olur oncekinde yapmistim 3gun cok kotu gecti boyle en azindan bi umut bekliyorum

E
Ben korktum kan testi yapmaya hadi idrar yaniltiyo onu yaptim negatifti cok etkilemedi beni ama kanda cikmazsa test gununu beklemek cok zor olur oncekinde yapmistim 3gun cok kotu gecti boyle en azindan bi umut bekliyorum
eşim tutturdu pazar gunü birlikte gidip verelim kan acilde diye ama onunla sonucu almak istemiyorum çünkü biliyorum sonuç negatif çıkarsa çok üzülücem ağlıycam o şekilde olsun istemiyorum birazda

Insallah guzel sonuc alirsin canim. Bugun bende tek tarafli kasik agrisi basladi ozellikle lavaboda cok agrim oldu nedense. Idrar yolu problemi degildir insallah. usutmus de olabilirim hava soguktu baya.
Tşk ederim cnm .kasık ağrısı okuduğum kadarıyla forumlarda iyi anlama geliyor tabii idrar yolu problemi değilse ayaklarını hep sıcak tut umarım Biran önce geçer.

Merhaba psikoyaman, bende sonucumu dün öğrendim, 4.deneme ve negatif sonuç bende göğüslerde hasasiyet olmuştu, kasıklarda da hafif adet sancısı gibi sancı, tabi bazı yerlerde okıduğum bunları hissedip hamile olanlar da var, hatta ben ümitlenmiştim tuttu diye. Ama olmadı. Kısmet değildi. İnşallah senden iyi haberler alırız. Allaj hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Kızlar lütfen banada cvp verin bende hiç bir belirti yok 3 gün bugün ne kasık ağrısı nede akıntı böyle olup da pozitif sonuç alan var mi

E

eşim tutturdu pazar gunü birlikte gidip verelim kan acilde diye ama onunla sonucu almak istemiyorum çünkü biliyorum sonuç negatif çıkarsa çok üzülücem ağlıycam o şekilde olsun istemiyorum birazda
Bence esinle git insallah pozitif sonuc alirsin da sevincini paylasirsin canim

Tşk ederim cnm .kasık ağrısı okuduğum kadarıyla forumlarda iyi anlama geliyor tabii idrar yolu problemi değilse ayaklarını hep sıcak tut umarım Biran önce geçer.
Oyleymis canim insallah baska sebepli degildir. Sen de durumlar nasil

Canim ben de 2defa negatif sonuc aldim biri dondurulmustu o durumu cok iyi biliyorum uzulmemek elde degil insallah rabbim kisa zamanda yuzunu guldurur

Kızlar lütfen banada cvp verin bende hiç bir belirti yok 3 gün bugün ne kasık ağrısı nede akıntı böyle olup da pozitif sonuç alan var mi
3.gun cok erken gibi yazilanlara gore genelde 7.gunden itibaren ya da teste yakin gunlerde yasaniyo belirtiler

Kizlar selam...dondurulmuş embriyo tarnsferim yapildi dr um sansimiz cok az istersen iptal edelin dedi.. bende yok nasipse okur dedim tek ve orta kalite embriyo transfrr edildi..bufun sonucumu aldim...hamileyimmmmm...rabbim istedikten sonra olur. .Umudunuz u kaybetmeyin..ve ben hic dinlenemedim hasta oldum stres yaptım. ..dua edin hakkimizda hayirlisi olusn herseyde

Canimmm cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insallah işte rabbim ol derse her sekilde oluyo iyiki iptal ettirmemissin

Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bize. Pazar günü benim test günüm :)

Ya bu yatakta gerinme olayı bende de oluyo... Bi uyanıyorum kendimi gerinirken buluyorum sonra bi toparlanıyorum ama korkuyorum tutunmasına engel olurmu diye

Ya bu yatakta gerinme olayı bende de oluyo... Bi uyanıyorum kendimi gerinirken buluyorum sonra bi toparlanıyorum ama korkuyorum tutunmasına engel olurmu diye
Bendede ayni durum var normalde hic yapmam simdi biz gun boyu kendimize dikkat ediyoruz ya dikkatli hareket adiyoruz vucut gerinme ihtiyaci duyuyo ayik halde yapmayacagimiz icin bunu da uyurken yani beyin iptalken yapiyo :)

Haklısın cnm. Önüne geçemiyorum hemen kollarımı indiriyorum. Umarım bizimledir kuzucuklarımız

Haklısın cnm. Önüne geçemiyorum hemen kollarımı indiriyorum. Umarım bizimledir kuzucuklarımız
Ilginc ama bugün sabah bendede oldu psikolojik değil çünkü bunun başkalarından da olduğunu bugün öğrendim bu arada benim kasiklarimda ağrı değilde kaşıntı mi desem gidiklanma gibi bir.his var siz de de oluyor mu

Benim kasıklarımda ağrı var ve iki gündğr bacaklarımda çekme hissediyorum. Herkeste farklı belirtiler var umarım bebişleriniz gıdıklıyordur sizi :)

Kızlar merhaba.
Yazılanları okuyorum genelde test günü 12.gün yazılmıs. Benim dr.um 15gün sonraya test günü verdi. 5.gün embriyosu üstelik. Zaten zaman gećmiyo daha erken yaptirsammi sizce testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…