Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar merhaba.
Yazılanları okuyorum genelde test günü 12.gün yazılmıs. Benim dr.um 15gün sonraya test günü verdi. 5.gün embriyosu üstelik. Zaten zaman gećmiyo daha erken yaptirsammi sizce testi.
Canim gecen sene dr um bana ve digerlerine 5.gun embriyosu olmasina ragmen 15.gun test demisti. ayni dr bu sene 3.gun embriyosu ve 12.gun test dedi dikkat ettim yine herkeze 12 dedi. Demekki 15.gunu beklemenin gerekmedigini dusunuyo artik bence sende 13.gun yaptir. Buradaki herkes 12.gun yaptiriyo.

Kızlar merhaba.
Yazılanları okuyorum genelde test günü 12.gün yazılmıs. Benim dr.um 15gün sonraya test günü verdi. 5.gün embriyosu üstelik. Zaten zaman gećmiyo daha erken yaptirsammi sizce testi.
Benimde embriyoların dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu doktorum 10. Gün test yaptırmamı söyledi. Doktorunuz söylediyse illaki bir bildiği vardır. Benim sonucu öğrenmeme 3 gün kaldı dua edelim birbirimize inşallah

Beklemek çok zor gerçekten. Allahım hepimize sabır versin. İnş herkesin sonucu pozitif olur.

Çok az kalmıs cok sanslısın benim bugün daha 3.günüm inş sonucun pozitiftir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

Çok az kalmıs cok sanslısın benim bugün daha 3.günüm inş sonucun pozitiftir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.
İnşallah canım. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Şanslımıyım değilmiyim bilmiyorum bildiğim tek şey zaman yaklaştıkça heyecanım tavan yapıyor. Kalbim rahmimde atıyor sanki :)

Selamlar herkese
Benim 4.denemem. İlki taze diğer ikisi dondurulmuş embriyo konulmuştu. İlkinde ikiz embriyolarım tuttu ve beşinci ayda onları kaybettim. Şimdi herşeye baştan başladık. Beşinci gün embriyosu. Çift embriyo tranferi yapıldı. Embriyocuklarımla bugün 6. günümüz. Benim sadece mide bulantılarım var. Evde yatarak günlerin geçmesini bekliyorum. Allah hepimize güç kuvvet ve bol bol pozitif enerji versin. İnşallah herşey çok güzel olacak. Rabbim kucaklarımızı evlatlarla dolduracak

Amin inşallah

Amiiin canim boy boy kucak dolusu cocuklarimiz olsun insallah

Acaba sonucun değeri. Kaç yazarmisin

Canım tebrik ederim hayırlısı ise oluyor bu çok doğru Allah kucağınada almayı nasip etsin

Günaydın arkadaşlar şimdi Nihat hatipoğlunda izledim Ya Varis zikrini bol bol zikretmek bebek isteyenler için çok hayırlıymış sizde bu bekleme süresinde bol bol söyleyin bende başladım bugunden itibaren inşallah allahım dualarımızı duyar bu güzel günde

Ben çok Tedirginim bhcg değerleri olan başka bi forumada yazdım değerim çok düşük ikiye katlamış 11.9 olmuş ama yinede çok düşük dört güne kadar 150 lere
Yükselirmi böyle olupda yükselen oldumu

Canim gec tutunmus olabilir onemli olan 2ye katlamasi insallah duzenli bi sekilde yukselir degerlerin

Canim gunaydin bende duymustum onu Allah ın 99 isminden biri. Soylerken bi yandan da anlamini dusunelim daha guzel olur. "el-Vâris, mahlûkatın tümü yok olduktan sonra diri kalacak olan, ebedî olan, dünya hayatındaki servetlerin geçici sahipleri ahirete göçtükten sonra da varlığı devam edecek olan, servetlerin gerçek sahibi olan demektir. Rabbim kabul etsin insallah.

Teşekür ederim canım benim bende internetten araştırdım yapanlar varmış zaten. Bende bekleme Sürecinde bi kaç dualar daha okumuştum okuyabildiğim kadar şimdide buna başladım Allah inşallah kabul eder

Teşekür ederim canım benim bende internetten araştırdım yapanlar varmış zaten. Bende bekleme Sürecinde bi kaç dualar daha okumuştum okuyabildiğim kadar şimdide buna başladım Allah inşallah kabul eder
Amin canim insallah. Yarin test gunum cok heyecanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…