- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Ayy ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız bizede ümit olur. Benimde bugun 8. Günüm daha. Sende varmı bi ağrı sancı canımAmin canim insallah. Yarin test gunum cok heyecanliyim.
2-3 gundur cok agrim var ozellikle sıkışınca ve lavaboda çok daha artiyo gobegin tam altinda sanki adetin ilk gunleriymis de sökülüyormus gibiAyy ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız bizede ümit olur. Benimde bugun 8. Günüm daha. Sende varmı bi ağrı sancı canım
Inşallah bunlar bebeğinin burdayım ağrılarıdır canım. B'nde dün karnımın alt tarafına bastırınca bi ağrı hissettim dünden beride adet sancılarım var inş güzel sonuçlar alırız2-3 gundur cok agrim var ozellikle sıkışınca ve lavaboda çok daha artiyo gobegin tam altinda sanki adetin ilk gunleriymis de sökülüyormus gibi
Insalkah canim hadi hayirlisi. Ama o bolgeye bastirma bence. Ben sıkmayan seyler giymeye calisiyorum ne olur ne olmaz. Transferden sonra dr um yanima geldiginde elim karnimdaymis tuttu elimi çekti karnimdan.Inşallah bunlar bebeğinin burdayım ağrılarıdır canım. B'nde dün karnımın alt tarafına bastırınca bi ağrı hissettim dünden beride adet sancılarım var inş güzel sonuçlar alırız
Neden ki canım bn sürekli elimi karnıma koyuyorum öyle konuşuyorum bunun kötü bişey olduğunu sanmıyorumInsalkah canim hadi hayirlisi. Ama o bolgeye bastirma bence. Ben sıkmayan seyler giymeye calisiyorum ne olur ne olmaz. Transferden sonra dr um yanima geldiginde elim karnimdaymis tuttu elimi çekti karnimdan.
İnşallah birbirimizee dua edelim müminin mümine ettiği dua kendi için ettiği duadan daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim ona açılan ellerimizi geri çevirmesinGünaydın arkadaşlar şimdi Nihat hatipoğlunda izledim Ya Varis zikrini bol bol zikretmek bebek isteyenler için çok hayırlıymış sizde bu bekleme süresinde bol bol söyleyin bende başladım bugunden itibaren inşallah allahım dualarımızı duyar bu güzel günde
Canım üzülme demiycem biliyorum ne desem boş gelir ama allahım mutlaka evladını sana vericektir demek zamanı değilmiş canımkızlar benim 3 gün önce 13.26 idi bugün 3.13 e düştü dr kimyasal gebelik dedi kısmet değilmiş
üzgünüm...
Amin canım inşallah Edelim tabi dualardan başka sığınacak bişeyimiz yok zatenİnşallah birbirimizee dua edelim müminin mümine ettiği dua kendi için ettiği duadan daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim ona açılan ellerimizi geri çevirmesin
Ayneb öyle canım benim. Ayyyy ne az kaldı ya yerimde duramıyorum ben pazarı iple çekiyorumAmin canım inşallah Edelim tabi dualardan başka sığınacak bişeyimiz yok zaten
Bende pazar günü vericem canım 3. Gün embriyosu benim ki doktor salı günü dedi ama bn pazar yaptırmak istiyorum inşallah güzel haberler veririzAyneb öyle canım benim. Ayyyy ne az kaldı ya yerimde duramıyorum ben pazarı iple çekiyorum
Canim cok üzüldüm insallah Allah en kisa zamanda nasip ederkızlar benim 3 gün önce 13.26 idi bugün 3.13 e düştü dr kimyasal gebelik dedi kısmet değilmiş
üzgünüm...
Aynı anda vereceğiz kanı o halde... Kader günü pazar benim de 10. Gün oluyo. Benim bebişler 5. Gün dondurulmuş embriyo.Bende pazar günü vericem canım 3. Gün embriyosu benim ki doktor salı günü dedi ama bn pazar yaptırmak istiyorum inşallah güzel haberler veririz
Senin tam günün ozaman canım hayırlısı inşallahAynı anda vereceğiz kanı o halde... Kader günü pazar benim de 10. Gün oluyo. Benim bebişler 5. Gün dondurulmuş embriyo.
Yok canim bastirdim agri hissettim dedinya ona dedim dokunup konus tabi ne guzel ama cok fazla bastirma. Dr ilk dakikalar oldugu icin oyle yapti bence bastirmamdan korkmustur.Neden ki canım bn sürekli elimi karnıma koyuyorum öyle konuşuyorum bunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum
Olabilir canım ama benim adet ağrılarım var o biraz moralimi bozuyor açıkcası bide kabızlığım hiç kalmadı adet öncesi de böyle oluyordumYok canim bastirdim agri hissettim dedinya ona dedim dokunup konus tabi ne guzel ama cok fazla bastirma. Dr ilk dakikalar oldugu icin oyle yapti bence bastirmamdan korkmustur.
Adet agrisi zaten oluyormus genelde tutanlarda bence moralini bozmaOlabilir canım ama benim adet ağrılarım var o biraz moralimi bozuyor açıkcası bide kabızlığım hiç kalmadı adet öncesi de böyle oluyordum
İnşallah canım ya okumadığım konu kalmadı ama yinede bir umutsuzluk var işte içimdeAdet agrisi zaten oluyormus genelde tutanlarda bence moralini bozma
Bende ayni sekildeyim belirtilerle yatip kalkiyorum düşünmeden 1saniyem gecmiyo her belirtime bir sebep buldum mesela sancilara adet oncesi rahim kalinlasti ondan diyorum, gogus agrisina oncekindede olmustu ilac etkisidir, bas agrisi oluyo arada ona da adet oncesi benim hep oluyodu zaten. bu tur seyler hep kafami kurcaliyo:) şu mubarek günlerin hürmetine rabbim yüzümüzü guldursun isteyen herkeze nasip etsin insallahİnşallah canım ya okumadığım konu kalmadı ama yinede bir umutsuzluk var işte içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?