Tüp bebek sonucu bekleyenler

Günümüz Cumaya açılırken, sen bizi kapindan eli boş gonderme Allahım..!

Ayy ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız bizede ümit olur. Benimde bugun 8. Günüm daha. Sende varmı bi ağrı sancı canım
2-3 gundur cok agrim var ozellikle sıkışınca ve lavaboda çok daha artiyo gobegin tam altinda sanki adetin ilk gunleriymis de sökülüyormus gibi

2-3 gundur cok agrim var ozellikle sıkışınca ve lavaboda çok daha artiyo gobegin tam altinda sanki adetin ilk gunleriymis de sökülüyormus gibi
Inşallah bunlar bebeğinin burdayım ağrılarıdır canım. B'nde dün karnımın alt tarafına bastırınca bi ağrı hissettim dünden beride adet sancılarım var inş güzel sonuçlar alırız

Inşallah bunlar bebeğinin burdayım ağrılarıdır canım. B'nde dün karnımın alt tarafına bastırınca bi ağrı hissettim dünden beride adet sancılarım var inş güzel sonuçlar alırız
Insalkah canim hadi hayirlisi. Ama o bolgeye bastirma bence. Ben sıkmayan seyler giymeye calisiyorum ne olur ne olmaz. Transferden sonra dr um yanima geldiginde elim karnimdaymis tuttu elimi çekti karnimdan.

Insalkah canim hadi hayirlisi. Ama o bolgeye bastirma bence. Ben sıkmayan seyler giymeye calisiyorum ne olur ne olmaz. Transferden sonra dr um yanima geldiginde elim karnimdaymis tuttu elimi çekti karnimdan.
Neden ki canım bn sürekli elimi karnıma koyuyorum öyle konuşuyorum bunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum

kızlar benim 3 gün önce 13.26 idi bugün 3.13 e düştü dr kimyasal gebelik dedi kısmet değilmiş
üzgünüm...

İnşallah birbirimizee dua edelim müminin mümine ettiği dua kendi için ettiği duadan daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim ona açılan ellerimizi geri çevirmesin

Bende pazar günü vericem canım 3. Gün embriyosu benim ki doktor salı günü dedi ama bn pazar yaptırmak istiyorum inşallah güzel haberler veririz
Aynı anda vereceğiz kanı o halde... Kader günü pazar benim de 10. Gün oluyo. Benim bebişler 5. Gün dondurulmuş embriyo.

Neden ki canım bn sürekli elimi karnıma koyuyorum öyle konuşuyorum bunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum
Yok canim bastirdim agri hissettim dedinya ona dedim dokunup konus tabi ne guzel ama cok fazla bastirma. Dr ilk dakikalar oldugu icin oyle yapti bence bastirmamdan korkmustur.

Yok canim bastirdim agri hissettim dedinya ona dedim dokunup konus tabi ne guzel ama cok fazla bastirma. Dr ilk dakikalar oldugu icin oyle yapti bence bastirmamdan korkmustur.
Olabilir canım ama benim adet ağrılarım var o biraz moralimi bozuyor açıkcası bide kabızlığım hiç kalmadı adet öncesi de böyle oluyordum

Olabilir canım ama benim adet ağrılarım var o biraz moralimi bozuyor açıkcası bide kabızlığım hiç kalmadı adet öncesi de böyle oluyordum
Adet agrisi zaten oluyormus genelde tutanlarda bence moralini bozma

İnşallah canım ya okumadığım konu kalmadı ama yinede bir umutsuzluk var işte içimde
Bende ayni sekildeyim belirtilerle yatip kalkiyorum düşünmeden 1saniyem gecmiyo her belirtime bir sebep buldum mesela sancilara adet oncesi rahim kalinlasti ondan diyorum, gogus agrisina oncekindede olmustu ilac etkisidir, bas agrisi oluyo arada ona da adet oncesi benim hep oluyodu zaten. bu tur seyler hep kafami kurcaliyo:) şu mubarek günlerin hürmetine rabbim yüzümüzü guldursun isteyen herkeze nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…