Tüp bebek sonucu bekleyenler

Bi de surekli agliyorum o da zaten yapimda var :)

Amin canım inşallah emin olki bende aynı senin gibi her belirtiyi adete yoruyorum artık

kızlar dayanamadım erken gebelik testi aldım şu elektronik olandan yes no diye yazıyor onda adetten 5 gün öncesi yazıyor benimde bugünden itibaren 5 6 gün var ve yes yazdı yani pozitif çıktı bugun transferimin 8. günü gittim hemen kan testi verdim tabi 1.5 saat sonra çıkıcak inş hüsrana uğramam şimdiden çıkması mümkün mü acaba idrarda çoğul gebelikte olamaz tek embriyo transferi yapıldı

CAnim 8 gun cikar diye bilyorum. Umarim guzel haberlerini aliriz

Beklemek çok zor geliyor kızlar hemen herşey olsun istiyorum meleklerim duruyor mu onu bile bilmiyorum ya düştülerse diye çok korkuyorum ve hiç belirtim yok bu daha çok korkutuyor beni allahım yardımcımız olsun şu mübarek gün duaları mızı kabul etsin böyle benim gibi hiç belirtisi olmayıp hamile.kalan var mi

İnşallah canım ya idrarda bu kadar erken çıkarmı
Erken gebelik testinde olabilir canim ben de ondan yapucaktim sonra cok hassas oldugu icin ilaclarin etkisiylede belki yanlis sonuc verir diye yapmadim. Kanda gercegi cikmistir canim. Hadi hayirlisi.

Ü
Erken gebelik testinde olabilir canim ben de ondan yapucaktim sonra cok hassas oldugu icin ilaclarin etkisiylede belki yanlis sonuc verir diye yapmadim. Kanda gercegi cikmistir canim. Hadi hayirlisi.
Öyle yanılma oluyor mu canım inş hevesim kursağımda kalmaz ya

Canim su 11gun nasil gecti gel bana sor simdide bir türlü yarin olmuyo

Ü

Öyle yanılma oluyor mu canım inş hevesim kursağımda kalmaz ya
Bilmiyorumki ben oyle dusunup yapmamistim normal testlerde sonuc kesin oluyo da erkeninde nasildir bilmem ama kan vermen iyi olmus orda net cikar insallah pozitiftir canim

Canımmm çok sevindim rabbim gönlüne göre versin güzel haberini bekliyorum

kızlar sonucum 35.41 çıktı doktor varda diyemem yokta diyemem başlangıcı gibi dedi gebeliğin 2 gün sonra tekrarla dedi dua edin ne olur yükselsin

kızlar sonucum 35.41 çıktı doktor varda diyemem yokta diyemem başlangıcı gibi dedi gebeliğin 2 gün sonra tekrarla dedi dua edin ne olur yükselsin
Insallah yukselir canim bu gunlerde dusuk cikmasi normaldir oyuzden 12.gunu bekletiyo dr lar. 2gun sonra 70 ondan 2gun sonra yani 12.gun 140 mi olmasi gerekiyo 2gunde mi 2kati olacak yoksa 1gunde mi

Evet canım bu 2 gün geçmez şimdi
Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Sabır ve dua. Şimdi bende heyecanlandım hala test yapmadım bakalım bekliyorum pazarı. Rahatlayım diye dışarı yürüyüşe çıktım çok yavaş yürüdüm iyi geldi epey rahatladım tavsiye ederim sizede

Kizlar selam bende beklemedeyim 1 haziran transferim oldu ama ara ara regl agrilarim oluyor birde sanki kasiklarimda isirik gibi agrilar oluyor insallah hepimizde bende pozitif sonucu aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…