Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ben bugun hep Dışardaydım yoruldum biraz dinleniyorum şimdi canım. İnşallah hep güzel haberler veririz dualarımızı eksik etmeyelim

Merhaba hanimlar benimde transferim pazar gunu oldu ilk 3 gun yemek icin ce tuvalet icin kalktim sonra hic egilmeden uzanmadan ve agir kaldirmadan normal hayatima hafif hafif dondum bugun 6nci gunum ama nedense umitsizlik kapladi bugun icimi

Merhaba hanimlar benimde transferim pazar gunu oldu ilk 3 gun yemek icin ce tuvalet icin kalktim sonra hic egilmeden uzanmadan ve agir kaldirmadan normal hayatima hafif hafif dondum bugun 6nci gunum ama nedense umitsizlik kapladi bugun icimi
Bende ilk 1haftayi uzanarak gecirdim hic disari cikmadim ama cok sıkıcıydı. Sonraki gunlerde calismaya basladigim icin hergun disaridayim biraz daha cabuk gecti gunler bakalim yarin neler olacak. Bi sekilde geciyo gunler canim sabret bol bol dua et. Her sey yolunda gider insallah.

Yarin mi test gununuz..hayirli haberler alin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn.. Adet belirtilerim basladi bugun ondan tedirginim..ama sol kasigima ara ara batarda giriyo bilemedimm

Yarin mi test gununuz..hayirli haberler alin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn.. Adet belirtilerim basladi bugun ondan tedirginim..ama sol kasigima ara ara batarda giriyo bilemedimm
Amiiin. Evet canim yarin test gunum. Adet belirtisi yasayanlar genelde pozitif sonuc aliyo insallah hepimiz guzel sonuclar alir seviniriz

Kizlar selam bende beklemedeyim 1 haziran transferim oldu ama ara ara regl agrilarim oluyor birde sanki kasiklarimda isirik gibi agrilar oluyor insallah hepimizde bende pozitif sonucu aliriz

Canım merhaba benimde 1 haziranda transferim yapildi ayniyiz seninle. Cok heycanliyim zaman hic gecmiyo.

Canım merhaba benimde 1 haziranda transferim yapildi ayniyiz seninle. Cok heycanliyim zaman hic gecmiyo.
Valla oyle iyce skldim yahu birde bazilari diyor kasigim.agridi negatif bazilari belirtim yoktu pozitif kafam allak bullak oldu

Benim de şafak 1,5 :) zor geçer oldu zzaman
oyy oyy rabbim yardimcimiz olsun.. insallah hayirli haberlerle gelirsin bizede umut olursun arkadasim. gun gectikce gercekten zorluyo.. ben biraz kafa dagitmaya calisiyorum zikir cekiyorum vs. dusunmemeye calisiyorum olumsuzu insallah tutunur bebislerimiz.

Benimde 31 inde oldu siz nasil gecirdiniz gunlerinizi birde hangi sehirdesiniz hanimlar ?
merhaba canim.. hayirlisi olsun insallah.. ben istanbuldayim.. rahat oldum ben ilk 3 gun zor du agrilar bel agrimasi.. yanlis hareket etmek ten kaciyor insan ister istemez de kasiliyor.. 3 gunden snra rahatladim iyi seyler dusunmeye calisiyorum.. agrilar gitti.. bakalim hayirlisi insllah

Bende izmirdeyim bende 3 gunden sonra fazla rahat oldummu diye dusunuyorumda bide sizlere sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…