- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Ben bugun hep Dışardaydım yoruldum biraz dinleniyorum şimdi canım. İnşallah hep güzel haberler veririz dualarımızı eksik etmeyelimHerşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Sabır ve dua. Şimdi bende heyecanlandım hala test yapmadım bakalım bekliyorum pazarı. Rahatlayım diye dışarı yürüyüşe çıktım çok yavaş yürüdüm iyi geldi epey rahatladım tavsiye ederim sizede
Hadi insallah canim2 günde 2 katı olması lazım canım
İnşallah güzel haberini alıcaz canım içini ferah tutYarin da benim tahlilim var bu gece bitmez kizlar
Bugun onceki gunler kadar agrim yok aklima kotu seyler geliyo dusunmemeye calisiyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallahİnşallah güzel haberini alıcaz canım içini ferah tut
Bende ilk 1haftayi uzanarak gecirdim hic disari cikmadim ama cok sıkıcıydı. Sonraki gunlerde calismaya basladigim icin hergun disaridayim biraz daha cabuk gecti gunler bakalim yarin neler olacak. Bi sekilde geciyo gunler canim sabret bol bol dua et. Her sey yolunda gider insallah.Merhaba hanimlar benimde transferim pazar gunu oldu ilk 3 gun yemek icin ce tuvalet icin kalktim sonra hic egilmeden uzanmadan ve agir kaldirmadan normal hayatima hafif hafif dondum bugun 6nci gunum ama nedense umitsizlik kapladi bugun icimi
Yarin mi test gununuz..hayirli haberler alin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn.. Adet belirtilerim basladi bugun ondan tedirginim..ama sol kasigima ara ara batarda giriyo bilemedimmBende ilk 1haftayi uzanarak gecirdim hic disari cikmadim ama cok sıkıcıydı. Sonraki gunlerde calismaya basladigim icin hergun disaridayim biraz daha cabuk gecti gunler bakalim yarin neler olacak. Bi sekilde geciyo gunler canim sabret bol bol dua et. Her sey yolunda gider insallah.
Amiiin. Evet canim yarin test gunum. Adet belirtisi yasayanlar genelde pozitif sonuc aliyo insallah hepimiz guzel sonuclar alir sevinirizYarin mi test gununuz..hayirli haberler alin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn.. Adet belirtilerim basladi bugun ondan tedirginim..ama sol kasigima ara ara batarda giriyo bilemedimm
Kizlar selam bende beklemedeyim 1 haziran transferim oldu ama ara ara regl agrilarim oluyor birde sanki kasiklarimda isirik gibi agrilar oluyor insallah hepimizde bende pozitif sonucu aliriz
İnsallaahh hepimiz guzel haberler alirizz yarin bizimle paylasin haberi..dualarim sizinleAmiiin. Evet canim yarin test gunum. Adet belirtisi yasayanlar genelde pozitif sonuc aliyo insallah hepimiz guzel sonuclar alir seviniriz
Valla oyle iyce skldim yahuCanım merhaba benimde 1 haziranda transferim yapildi ayniyiz seninle. Cok heycanliyim zaman hic gecmiyo.
Canim cok sagol Allah razi olsun. Kucaklarimiz bebişlerle dolsun insallah.İnsallaahh hepimiz guzel haberler alirizz yarin bizimle paylasin haberi..dualarim sizinle
canim. rahat ol biraz pozitif dusun pozitif olsun insallah .. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah dua et. safak 4 :)Valla oyle iyce skldim yahubirde bazilari diyor kasigim.agridi negatif bazilari belirtim yoktu pozitif kafam allak bullak oldu
Niyet hayır akıbet hayr olur inşallah.Yarin da benim tahlilim var bu gece bitmez kizlar
Benim de şafak 1,5 :) zor geçer oldu zzamancanim. rahat ol biraz pozitif dusun pozitif olsun insallah .. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah dua et. safak 4 :)
Benimde 31 inde oldu siz nasil gecirdiniz gunlerinizi birde hangi sehirdesiniz hanimlar ?Canım merhaba benimde 1 haziranda transferim yapildi ayniyiz seninle. Cok heycanliyim zaman hic gecmiyo.
oyy oyy rabbim yardimcimiz olsun.. insallah hayirli haberlerle gelirsin bizede umut olursun arkadasim. gun gectikce gercekten zorluyo.. ben biraz kafa dagitmaya calisiyorum zikir cekiyorum vs. dusunmemeye calisiyorum olumsuzu insallah tutunur bebislerimiz.Benim de şafak 1,5 :) zor geçer oldu zzaman
merhaba canim.. hayirlisi olsun insallah.. ben istanbuldayim.. rahat oldum ben ilk 3 gun zor du agrilar bel agrimasi.. yanlis hareket etmek ten kaciyor insan ister istemez de kasiliyor.. 3 gunden snra rahatladim iyi seyler dusunmeye calisiyorum.. agrilar gitti.. bakalim hayirlisi insllahBenimde 31 inde oldu siz nasil gecirdiniz gunlerinizi birde hangi sehirdesiniz hanimlar ?
Bende izmirdeyim bende 3 gunden sonra fazla rahat oldummu diye dusunuyorumda bide sizlere sorayim dedimmerhaba canim.. hayirlisi olsun insallah.. ben istanbuldayim.. rahat oldum ben ilk 3 gun zor du agrilar bel agrimasi.. yanlis hareket etmek ten kaciyor insan ister istemez de kasiliyor.. 3 gunden snra rahatladim iyi seyler dusunmeye calisiyorum.. agrilar gitti.. bakalim hayirlisi insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?