Canımsınn inşallah rabbim hayırlısını versin. İnşallah herşey güzel olur. Bende oturarakta olsa namazı mı kılıyorum. İhmal etmiyorum. Bol bol komedi filmi izliyorum pozitif düşünmek lazım. Gerçekten eğlenceli geçiyor zaman. Tavsiyr ederim. Geçen hafta cumadan beri yatıyordum ama buğün azsa olsa yürüyüşe çıktım buda iyi geldi. Sıkılmayacağımız şeylerle vakit geçirirsek zamn çabuk geçiyor. :)oyy oyy rabbim yardimcimiz olsun.. insallah hayirli haberlerle gelirsin bizede umut olursun arkadasim. gun gectikce gercekten zorluyo.. ben biraz kafa dagitmaya calisiyorum zikir cekiyorum vs. dusunmemeye calisiyorum olumsuzu insallah tutunur bebislerimiz.
Valla oyle iyce skldim yahubirde bazilari diyor kasigim.agridi negatif bazilari belirtim yoktu pozitif kafam allak bullak oldu
Valla oyle iyce skldim yahubirde bazilari diyor kasigim.agridi negatif bazilari belirtim yoktu pozitif kafam allak bullak oldu
Öyle oluyor insanın elinde değil bende hiç uyuyamamıştımYarin da benim tahlilim var bu gece bitmez kizlar
ole dusunuyor insan istemeden kasiliyorsun 3 gun sonrasi bii rahatlik geliyor. hayr olsun insallahBende izmirdeyim bende 3 gunden sonra fazla rahat oldummu diye dusunuyorumda bide sizlere sorayim dedim
Insallah canimNiyet hayır akıbet hayr olur inşallah.
Bende ankaradayım doktorum çok yatmana gerek yok dedi ama ben yinede yattım buğün ilk defa dışarı yürüyüşe çıktım hava aldım çok iyi geldi. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Burdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine ananas kabak çekirdeği ve incir yedim. 1.5 günüm kaldı pazar tahlil günüm hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kucakları dolar inşallahBenimde 31 inde oldu siz nasil gecirdiniz gunlerinizi birde hangi sehirdesiniz hanimlar ?
Cok arastirdim aslinda hersey yaradandan neler neler okudum internette 12 gun yatanda var 3ncu gunu beklemeyip saatlerce yola cikan camasir asan egilip kalkan hersey Allahtan kaderimizde varsa hakkimizda hayirlisiysa vakti geldiyse olur insallah..vu mubarek aylarin hikmetine hepimizin dualari kabul olur insallaahhole dusunuyor insan istemeden kasiliyorsun 3 gun sonrasi bii rahatlik geliyor. hayr olsun insallah
Amiin. Allah hepimizin dualarini kabul etsin.Öyle oluyor insanın elinde değil bende hiç uyuyamamıştım
Yarın inşallah bize güzel haberler verirsin
aynen ole canim.. hersey cok guzel olucak insallah. bende annemdeyim 18 yasinda kiz kardesim canim herseyim o.. benim sikilmamam icin herseyi yapio saolsunCanımsınn inşallah rabbim hayırlısını versin. İnşallah herşey güzel olur. Bende oturarakta olsa namazı mı kılıyorum. İhmal etmiyorum. Bol bol komedi filmi izliyorum pozitif düşünmek lazım. Gerçekten eğlenceli geçiyor zaman. Tavsiyr ederim. Geçen hafta cumadan beri yatıyordum ama buğün azsa olsa yürüyüşe çıktım buda iyi geldi. Sıkılmayacağımız şeylerle vakit geçirirsek zamn çabuk geçiyor. :)
Çok şanslıyız ailemiz var onlar sayesinde rahat rahat yatıyoruz. Allah başımızdan eksik etmesinaynen ole canim.. hersey cok guzel olucak insallah. bende annemdeyim 18 yasinda kiz kardesim canim herseyim o.. benim sikilmamam icin herseyi yapio saolsundisari cikmiyorum...hayirlisi olsun hakkimizda
Bişey kalmamış hadi hayırlısı bügünde bitti pazarı da sayma işte büyük günBende ankaradayım doktorum çok yatmana gerek yok dedi ama ben yinede yattım buğün ilk defa dışarı yürüyüşe çıktım hava aldım çok iyi geldi. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Burdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine ananas kabak çekirdeği ve incir yedim. 1.5 günüm kaldı pazar tahlil günüm hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kucakları dolar inşallah
insallah arkadasim... insallah.. aynen dedigin gibi Rabbim nasip ettiyse olur..Rabbim neylerse guzel eyler..Cok arastirdim aslinda hersey yaradandan neler neler okudum internette 12 gun yatanda var 3ncu gunu beklemeyip saatlerce yola cikan camasir asan egilip kalkan hersey Allahtan kaderimizde varsa hakkimizda hayirlisiysa vakti geldiyse olur insallah..vu mubarek aylarin hikmetine hepimizin dualari kabul olur insallaahh
Âmin inşallah cnmAmiin. Allah hepimizin dualarini kabul etsin.
Aynen öyle canım benim. Nasip artık tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz birşey kalmadıBişey kalmamış hadi hayırlısı bügünde bitti pazarı da sayma işte büyük gün
aynen.. annem herseyim.. iyiki varlar.Çok şanslıyız ailemiz var onlar sayesinde rahat rahat yatıyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin
Aynen öyle hayırlısıyla güzel Düşünelim güzel olsun herşeyyyyAynen öyle canım benim. Nasip artık tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz birşey kalmadı
Dün benimde bi ara kesildi ağrılarım canım sonra adet sancılarım başladıBugun onceki gunler kadar agrim yok aklima kotu seyler geliyo dusunmemeye calisiyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Benim bi kac gun once yine kesilmisti 1gun boyunca hic bi sey hissetmemistim cok huzursuz olmustum sonra 2gun yine devam etti bugunde var ama daha hafifDün benimde bi ara kesildi ağrılarım canım sonra adet sancılarım başladı
Insan herşeyi yoruyor işte canım beklemek zor geliyorBenim bi kac gun once yine kesilmisti 1gun boyunca hic bi sey hissetmemistim cok huzursuz olmustum sonra 2gun yine devam etti bugunde var ama daha hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?