Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canımsınn inşallah rabbim hayırlısını versin. İnşallah herşey güzel olur. Bende oturarakta olsa namazı mı kılıyorum. İhmal etmiyorum. Bol bol komedi filmi izliyorum pozitif düşünmek lazım. Gerçekten eğlenceli geçiyor zaman. Tavsiyr ederim. Geçen hafta cumadan beri yatıyordum ama buğün azsa olsa yürüyüşe çıktım buda iyi geldi. Sıkılmayacağımız şeylerle vakit geçirirsek zamn çabuk geçiyor. :)

Valla oyle iyce skldim yahu birde bazilari diyor kasigim.agridi negatif bazilari belirtim yoktu pozitif kafam allak bullak oldu
Valla oyle iyce skldim yahu birde bazilari diyor kasigim.agridi negatif bazilari belirtim yoktu pozitif kafam allak bullak oldu

Aynen bende öyle dr.um zaten adet olacakmıs gibi sancılar olabilir demisti. Ben pek belirti dusunmemeye calisiyorum.yoksa insan daha cok bunaliyor.

Benimde 31 inde oldu siz nasil gecirdiniz gunlerinizi birde hangi sehirdesiniz hanimlar ?
Bende ankaradayım doktorum çok yatmana gerek yok dedi ama ben yinede yattım buğün ilk defa dışarı yürüyüşe çıktım hava aldım çok iyi geldi. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Burdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine ananas kabak çekirdeği ve incir yedim. 1.5 günüm kaldı pazar tahlil günüm hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kucakları dolar inşallah

ole dusunuyor insan istemeden kasiliyorsun 3 gun sonrasi bii rahatlik geliyor. hayr olsun insallah
Cok arastirdim aslinda hersey yaradandan neler neler okudum internette 12 gun yatanda var 3ncu gunu beklemeyip saatlerce yola cikan camasir asan egilip kalkan hersey Allahtan kaderimizde varsa hakkimizda hayirlisiysa vakti geldiyse olur insallah..vu mubarek aylarin hikmetine hepimizin dualari kabul olur insallaahh

aynen ole canim.. hersey cok guzel olucak insallah. bende annemdeyim 18 yasinda kiz kardesim canim herseyim o.. benim sikilmamam icin herseyi yapio saolsun disari cikmiyorum...hayirlisi olsun hakkimizda

aynen ole canim.. hersey cok guzel olucak insallah. bende annemdeyim 18 yasinda kiz kardesim canim herseyim o.. benim sikilmamam icin herseyi yapio saolsun disari cikmiyorum...hayirlisi olsun hakkimizda
Çok şanslıyız ailemiz var onlar sayesinde rahat rahat yatıyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin

Bişey kalmamış hadi hayırlısı bügünde bitti pazarı da sayma işte büyük gün

insallah arkadasim... insallah.. aynen dedigin gibi Rabbim nasip ettiyse olur..Rabbim neylerse guzel eyler..

Çok şanslıyız ailemiz var onlar sayesinde rahat rahat yatıyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin
aynen.. annem herseyim.. iyiki varlar. aralik ayinda acik ameliyat gecirdim yine annemin yanindaydim.. zor gunler gecirdim cok saolsunlar.. haklarini odeyemem.

Dün benimde bi ara kesildi ağrılarım canım sonra adet sancılarım başladı
Benim bi kac gun once yine kesilmisti 1gun boyunca hic bi sey hissetmemistim cok huzursuz olmustum sonra 2gun yine devam etti bugunde var ama daha hafif

Kızlar tüp bebek yaptırdığım yerdeki hemşireye söyledim sonucumu pozitife doğru gidiyor dedi test gününde tekrarla dedi test günümde salı günü ondan sonra tekrarlamamı isteyecekmiş tekrar günleri varmış öyle dedi yani pazar günü yapsam ne olur ki önemli olan katlanması değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…