İnşallah canım duruma göre hareket edeceğimCanım Telaş yapma belki Yerleşme kanamasıdır eğer ilk adet belirtin pembe olarak geliyorsa olabilir ama bnm ilk kahve lekelenmem oluşur sonra adet olurum
Bugun adet günün mü canımSinir oldum ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doktorumu sabah ararım gece arayıp rahatsız edememartarsa hastaneye gideceğim dua edin
Bozma moralini canım uyumaya çalış yarın mutlaka haber verİnşallah canım duruma göre hareket edeceğim
4 gün var daha adet günüme canımBugun adet günün mü canım
İnşallah canım bu durumda nasıl uyurum bilmiyorum amaBozma moralini canım uyumaya çalış yarın mutlaka haber ver
Ozaman meraklanma canım adet Kanı değildir çünkü kullandığımız ilaçlardan dolayı erken olmayız tam gününde oluruz adet sıkma canını belki jelden dolayı tahriş olmuş olabilir yada içerde biriktiyse o yüzden de olabilir4 gün var daha adet günüme canım
İnşallah canım inşallah söylediğin sebeplerden dolayıdırOzaman meraklanma canım adet Kanı değildir çünkü kullandığımız ilaçlardan dolayı erken olmayız tam gününde oluruz adet sıkma canını belki jelden dolayı tahriş olmuş olabilir yada içerde biriktiyse o yüzden de olabilir
Dualarım seninle canım üzme kendini lütfen strese sokma bişey yok merak etme benim dediğim nedenlerden dolayıİnşallah canım inşallah söylediğin sebeplerden dolayıdırilk denemem bu benim ikinci bir deneme için gücümü tekrar ne zaman toplarım bilmiyorum
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınDualarım seninle canım üzme kendini lütfen strese sokma bişey yok merak etme benim dediğim nedenlerden dolayı
Canin bana verilen bilgilendirme kagidinda pembe ve kahve akintiniz olabilir telaslanmayin normaldir yaziyo stres yapma canim direk çokça kan gelmedigi surece sorun yok insallah duzelmistir bu aradaİnşallah canım inşallah söylediğin sebeplerden dolayıdırilk denemem bu benim ikinci bir deneme için gücümü tekrar ne zaman toplarım bilmiyorum
Senden de Allah razı olsun canım inş bebeklerin sıkı sıkı tutunacak sanaAllah razı olsun canım benim iyi ki varsın(( rabbim onları bana bağışlasın
canim stres yapma hersey guzel olucak insallah..Sinir oldum ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doktorumu sabah ararım gece arayıp rahatsız edememartarsa hastaneye gideceğim dua edin
hayirlisi olsun insallah hakkinda..Kızlar benim belirtilerim başlamadı hala bugün 4 gün erken mi sizce sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum belim ağrıyor sadece oda yumurta toplandığı günden beri var ne akıntı ne kasık ağrısı var deli olacağım kaç gündür ya tutmadiysa diye düşünmekten formda okuyorum herkesin şu gibi akıntısı kasık ağrısı felan oluyormuş ve pozitif sonuç alanlar var evde durup bunları düşünmekten bunaldim ne olur yardımcı olun ilk.denemem bu tecrubesizim
Canım hayırlı olsun inş ama belirtisi olmadan hamile olan çok arkadaş var sakin öyle düşünüp üzme kendini. Bizlerde hep belirti arıyoruz ama kişiden kişiye değişiyor işte belirtilerKızlar benim belirtilerim başlamadı hala bugün 4 gün erken mi sizce sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum belim ağrıyor sadece oda yumurta toplandığı günden beri var ne akıntı ne kasık ağrısı var deli olacağım kaç gündür ya tutmadiysa diye düşünmekten formda okuyorum herkesin şu gibi akıntısı kasık ağrısı felan oluyormuş ve pozitif sonuç alanlar var evde durup bunları düşünmekten bunaldim ne olur yardımcı olun ilk.denemem bu tecrubesizim
İnşalahhhhhhhh cnm inşallahCanım benim 8. Gün değerim gebelik Başlangıcı var dedi tekrarla varda diyemem yokta diyemem dedi inş yükselir düşmez. Sende içini ferah tut canım dualarım seninle inş güzel haberlerini alıcaz
Günaydın nasıl oldun merak ettim inşallah herşey yolundadırSinir oldum ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doktorumu sabah ararım gece arayıp rahatsız edememartarsa hastaneye gideceğim dua edin
Günaydın cnm illaki belirti olacak ve belirtisi olanlar hamile kalacak diye bir durum yokki kullanılan ilaçların yan etkileride var sen de eminim ilaç kullanıyorsundur her bünyede değişiebiliyor .ilk tecrübenmiş inşallah ilk ve son olur cnm 12 günün su gibi akıp gider ve hayırlı haberlerini alırız.Kızlar benim belirtilerim başlamadı hala bugün 4 gün erken mi sizce sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum belim ağrıyor sadece oda yumurta toplandığı günden beri var ne akıntı ne kasık ağrısı var deli olacağım kaç gündür ya tutmadiysa diye düşünmekten formda okuyorum herkesin şu gibi akıntısı kasık ağrısı felan oluyormuş ve pozitif sonuç alanlar var evde durup bunları düşünmekten bunaldim ne olur yardımcı olun ilk.denemem bu tecrubesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?