Tüp bebek sonucu bekleyenler

Yaaaaa cnm bence got yaptr su testi valla ben burda meraktan catlicam:)))gunun olmasa got yaptr demicemde:))gunun bugun valla ben burda catliorm :)insallah oldu bu sefer ole hissediorm nedense:))))
Ayyy kusura bakma tv ye bakiodum bi yandan i lerim o seklinde olmus:(((kusura bakma:)))))))))))

Sonucun belli oldu mu begonya benim de transferi sayarsak 3. Günüm belirtilerin nelerdi
Canm ogleden sonra gidip vericem kani idrarda dun cikmadi. Aslinda belirtim var ama sanirim ilaclardan cunku ictikten sonra hafif mide bulantisi oluyo. bi de az az kasik sancilari var. akintim cok. gogus hassasiyeti var aşırı degil. Ama diger denemelerdede yasadim bunlari o yuzden cok onemsemiyorum.

Yaaaaa cnm bence got yaptr su testi valla ben burda meraktan catlicam:)))gunun olmasa got yaptr demicemde:))gunun bugun valla ben burda catliorm :)insallah oldu bu sefer ole hissediorm nedense:))))
Karar verdim gidicem canm acilde yaparlar insallah. Ya bu sefer ben neden oyle oldum anlam veremiyorum digerlerinde dört dönüyordum hem idrar hem kan testi mutlaka yapiyordum daha gunler oncesinde. Galiba en sonuncusu yikim olmuş bana hevesim kaçmış resmen :) korkuyorum galiba :)

Amin canm. Bi kac sorum olack. Belirtilerin varmiydi. Bir de kacinci gun embryosuydu kacinci denemen ve sorun neydi. Cok mu sordum ne :)
3. gün emriyosu belirti olarak adet olacakmışım gibi karnım agrıyo su an bile sancı gelip gidiyo ama normalde adetim yaklaştığında aynı şeyleri yaşıyordum o yüzden tutmadı gibi gelmişti bana ama çok şükür sorunumuz eşimin sperm sayısı düşüktü

3. gün emriyosu belirti olarak adet olacakmışım gibi karnım agrıyo su an bile sancı gelip gidiyo ama normalde adetim yaklaştığında aynı şeyleri yaşıyordum o yüzden tutmadı gibi gelmişti bana ama çok şükür sorunumuz eşimin sperm sayısı düşüktü
Tsk canm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Gun sayarsak transfer gunu de sayiliyor mu yoksa transferin ertesi gununden mi sayiliyor?
Bende bekleme surecindeyim.carsamba gunu 2 adet iyi kalitede blast 5. Gun dondurulmus transfer oldu.
Beklemek gerçekten çok zor.
Belirti cok bakmıyorum. cunku ilk hamileligimde de adet belirtileri olmustu ve hamileydim.
Ama bel agrim cok oluyor. her gecen gun sanki daha umitsiz oluyorum sanki.gunler gecmek bilmiyor sanki

Gun sayarsak transfer gunu de sayiliyor mu yoksa transferin ertesi gununden mi sayiliyor?
Bende bekleme surecindeyim.carsamba gunu 2 adet iyi kalitede blast 5. Gun dondurulmus transfer oldu.
Beklemek gerçekten çok zor.
Belirti cok bakmıyorum. cunku ilk hamileligimde de adet belirtileri olmustu ve hamileydim.
Ama bel agrim cok oluyor. her gecen gun sanki daha umitsiz oluyorum sanki.gunler gecmek bilmiyor sanki
Hayir canm transfer gunu sayilmiyo. Bel agrisi tutanlardada cok duydum ben endişe etme. Guzel sonuclar alirsin insallah.

Hadi cnm

Guzell haberler getirr insallah:)ne zaman cikio sonuc?
Canm devlet hast.ne gittim acilde kanda bakmiyorlarmis idrarda bakiyorlarmis o da kesin sonuc vermeyebilir dedi demek burasi farkli bende ozele gittim 2.15gibi verdim en gec 2saate cikar dedi ama genelde daha erken cikiyo

Rafiememet insallah canim ya hayirlisiyla hepimizin kucaklaro dolsun.benim bugun 7 gunum.zamanda gecmiyo benimde kasiklarimda agri oluyo.bide su gibi akinti.insallahh bu belirtiler hayra alamettir

Maalesef kizlar yine ayni sonuç 0.01 kısmet değilmiş. Dusunuyorumda tedavisiz hamile kalabilen kadinlara verilmiş ne buyuk lütuf ama çoğu bunun farkinda bile degil. Ne diyelim bi gun belki bizimde yüzümüz güler.

Maalesef kizlar yine ayni sonuç 0.01 kısmet değilmiş. Dusunuyorumda tedavisiz hamile kalabilen kadinlara verilmiş ne buyuk lütuf ama çoğu bunun farkinda bile degil. Ne diyelim bi gun belki
Hayirlisi olsun uzulmemeye calis lutfen Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Maalesef kizlar yine ayni sonuç 0.01 kısmet değilmiş. Dusunuyorumda tedavisiz hamile kalabilen kadinlara verilmiş ne buyuk lütuf ama çoğu bunun farkinda bile degil. Ne diyelim bi gun belki bizimde yüzümüz güler.
Hayirlisi olsun kendini uzmemeye calis Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canmm yaaa cok uzuldum:((((offf bizimde sinavimiz bu istee;(((insallah bi gun bizde tadariz bu duyguyu:((offff benmde moralim dahada bozuldu simdi:(((

Canmm yaaa cok uzuldum:KK43:(((offf bizimde sinavimiz bu istee;(((insallah bi gun bizde tadariz bu duyguyu:KK43:(offff benmde moralim dahada bozuldu simdi:KK43:((
Evet cnm buna da şükür en azindan tedavi görüp umutla bekliyoruz bunuda yapamayanlar var. insallah bi gün bizede nasip olur anne olmak. Sen ne zaman vericeksin kani. Bu arada genetik testini ve pihtilasma testini yapayim aklimda kalmasin bi de bakalim dr ne önerecek belkide histereskopi yapalim der.

Evet cnm buna da şükür en azindan tedavi görüp umutla bekliyoruz bunuda yapamayanlar var. insallah bi gün bizede nasip olur anne olmak. Sen ne zaman vericeksin kani. Bu arada genetik testini ve pihtilasma testini yapayim aklimda kalmasin bi de bakalim dr ne önerecek belkide histereskopi yapalim der.
Cnm histeroskopi yaptr benve kesinlkle..herseyi yaptrmak lazm gerci ben hepsini yaptrdm ama yine bisi degismedi:(((bidaha nezaman dusunuosun..ben aksam vercem kan gece simdi uzaktayz biraz..mecburiywtten vericem biliosn yoksa sansm sifir biliosn

Back
X