Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ne kadar dogru begonya cogu bu mucizenin farkinda bile olmuyo.uzulme canim bundada vardir bi hayir.en guzelini rabbim bilir.insallahh hic bi tedaviye ihtiyac duymadan kendiliginden hamis kalirsin

Ne kadar dogru begonya cogu bu mucizenin farkinda bile olmuyo.uzulme canim bundada vardir bi hayir.en guzelini rabbim bilir.insallahh hic bi tedaviye ihtiyac duymadan kendiliginden hamis kalirsin
Sagol canmm insallah. Allah kimseyi kucagi bos birakmasin bizi bizden iyi kimse anlamaz.

Cnm histeroskopi yaptr benve kesinlkle..herseyi yaptrmak lazm gerci ben hepsini yaptrdm ama yine bisi degismedi:KK43:((bidaha nezaman dusunuosun..ben aksam vercem kan gece simdi uzaktayz biraz..mecburiywtten vericem biliosn yoksa sansm sifir biliosn
Dr.a ilk denemeden sonra sormustum arastiracakmiyiz neden olmadi diye o da genelde 2denemeden sonra bakiyoruz demisti simdi resmi olarak 2gorunuyo benim cunku dondurulmuslar sayilmiyo ben yine sorarim yapicak mi biseyler diye onlari yapariz gecer bi kac ay. zaten 3-4ay pek dusunmuyordum tekrar tedaviyi yiprandim cok bana kalsa belki daha cok beklerim de korkuyorum rezervlerden kistin buyumesinden o yuzden sende bu sefer olmazsa cok fazla arayi acma canm bi an once basarmaliyiz:)

Kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi birgun bizde tadicaz bu duyguyu insallah ilk tup bebekte hicbir bilgim olmadigi icin ve hemen ignelere baslayip transfer gerceklestigi icin hic tedirginlik acaba tutmayacak hissi yoktu pozitifi girmustum ama simdi bilgim var ve yasanilanlari gordukce ve gun yaklastikca o kdr tedirginim anlatamam ya olmassa diye zaten dondurulmuslarla olmassa bidahaki tedaviyi baya beklemem gerekicek maddiyattan allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi birgun bizde tadicaz bu duyguyu insallah ilk tup bebekte hicbir bilgim olmadigi icin ve hemen ignelere baslayip transfer gerceklestigi icin hic tedirginlik acaba tutmayacak hissi yoktu pozitifi girmustum ama simdi bilgim var ve yasanilanlari gordukce ve gun yaklastikca o kdr tedirginim anlatamam ya olmassa diye zaten dondurulmuslarla olmassa bidahaki tedaviyi baya beklemem gerekicek maddiyattan allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Dnyacim senin transferin olmustu galiba dgmi kacinci gundesin belirtilerin neler

Bugün transferin 6. Gunu. 2 adet blast embriyosu transfer edilmişti. Sabah ilk idrarla test yaptim.biri erken gebelik testi digeri normaldi.ikisi de negatif çıktı. moralim bozuldu biraz. umarım sonuç değisir.
Doktor kan testini 10.gunde istemişti o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum.

Bugün transferin 6. Gunu. 2 adet blast embriyosu transfer edilmişti. Sabah ilk idrarla test yaptim.biri erken gebelik testi digeri normaldi.ikisi de negatif çıktı. moralim bozuldu biraz. umarım sonuç değisir.
Doktor kan testini 10.gunde istemişti o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Canım 6.gün cok erken test icin bence sen gününü bekle insallah olur

Slmlar herkese. Ben siteye yeni üye oldum ama bu forumda yazılanları tek tek okudum. Bende sizinle aynı yollardan geciyorum. Dün test sonucumu aldım. Tek embriyo transferi yapıldı 6 hücreli ve sonuc 300 cıktı ben buradaki arkadaslara umut olsun diye yazmak istedim allah hepimizin yardımcısı olsun insallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi elimize alırız.

Nil bende 8 gunu yaptim idrar testjni cikmadi.simdi kan tahlilini bekliyorum.daha erken moralini bozma idrarda genelde 9 gunu cok silik cikanlar olmus

Evet erken yaptim bosu boşuna da moralimi bozdum.sanirim test gunune kadar bi daha yapmicam test . hayirlisi olsun inşallah hepimiz icin.
Burada pozitif sonuclari gorunce kendim gibi seviniyorum moral oluyor gerçekten.

Denes benimde ole belirtiler ama bunlar bile yaniltici olabiliyomus gecse gunlerde bende sonucumu ogrensem beklemek cok zor

Arkadaşlar şuan cok şaşkın ve heyecanlıyım. ne dusunecegimi bilemiyorum. sabah biliyorsunuz idrar testi negatifti ve uzulmustum.ancak aksam dayanamadim yine yaptim sonuc yine negatif diye kenara biraktim ciktim odadan.1 saat sonra filan atmak için geri geldigimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. kizima hamileykende boyle olmustu.1-2 saat sonra cikmisti o zaman da.
Sevineyim mi bilemedim
Yarin 7. Günüm kan testi yaptirsam mi ki

Arkadaşlar şuan cok şaşkın ve heyecanlıyım. ne dusunecegimi bilemiyorum. sabah biliyorsunuz idrar testi negatifti ve uzulmustum.ancak aksam dayanamadim yine yaptim sonuc yine negatif diye kenara biraktim ciktim odadan.1 saat sonra filan atmak için geri geldigimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. kizima hamileykende boyle olmustu.1-2 saat sonra cikmisti o zaman da.
Sevineyim mi bilemedim
Yarin 7. Günüm kan testi yaptirsam mi ki
Acele etme bence canim bikacgun bekle garanti olsun tam sevin silik cizgi guzele isarettir insallah

Back
X